Kakšni fantje so vam všeč?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

O, bog.

S takim descom kt si ti, ne bi zdržala pet minut, kaj šele, da bi si ga želela za partnerja!

Ne zato, kr nisi med tavelkimi, ne zato, kr nisi med mišičastimi, ne zato, kr se nisi prpraulen stepst, ne zato, kr si mirne narave, ampak zato, kr samo jamraš, se smilš sam seb, negatiuno reagiraš na usako mnenje, odgovor, clo na spodbudo, za svojo gnilo situacijo kriviš "javno mnenje" in plehkost ženskega spola, in nenazadnje, zato kr je use, od prve do zadnje besede, eno samo jokcanje ... In to, dragi mirni, mali suhec, odbija dost bol kt fizična pojava.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Twitch
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Paradiž

Neprebrana objava Napisal/-a Twitch »

A jebigaaaaaa odpri denarnico in kupi fajn avtoček pa boš dobil vredi babnico pa če si še nevem kako "grd" in smotan. :P
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

včasih padala na suhce.. zdj pa na malo mišičaste, visoke tipe :flamingdev: :D
Drugače pa me zmeša tudi nasprotje tega;) vendar.. telo mi je zdj skoraj pomembnejše od obraza.. če je res uau....

ja, pocutim se varno ob takem,pa sexy mi je,ker sama zgledam recimo ženstveno,pa je ta kontrast neki vzbu..:D

Na denar pa js ne padam :) Nevem zakaj bi.. ne bi hotela bit denarno odvisna od tipa, pa še denar se mi zdi še najmanj pomemben;)

Pa v nekoga se lahko zaljubim tudi zaradi njegove osebnosti.. pač, ko ga bolje spoznam.. sm ne vem, kako bi bilo, če bi... mimo prišel res sexy tip hehehe - rešitev bi bla open relationship; morm še malo razmislit, če se bom spustila v to
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

MA kakšna varnost neki? :roll: Ja punca bo z fantom ravno zaradi varnosti :shy:
Očitno je nekje drugje problem pri tebi... In pa koliko si ti sploh star?
Zadnjič spremenil majaoko, dne 21. Sep. 2008 19:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Twitch
Sramežljivka
Sramežljivka

Oh tista, ki pravi, da ji denar ni pomemben laže. (moje mnenje).

Z denarjem se hitro da babnico dobiti pa, če si še tko fuknen. :)
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Twitch napisal/-a:Oh tista, ki pravi, da ji denar ni pomemben laže. (moje mnenje).

Ti kr misl kar si hočeš, takim itak ni pomoči. :P
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

174 si visok? :) pa to ni malo.. js se še vedno palim na enega, ki je 172, pa ga sploh rečmo hah ne morem dobiti in se bom vedno... :lol:

Moj brat npr. res bolje zgleda kot pred 20. letom (-> torej čez nekaj časa se boš tudi ti razvil, telesno in še kako) in je privlačen, prej je bil pa res en majhen suhec, vendar še vedno nima punce, ker je pač preveč izbirčen, pa pada na ženske trike.. posebej kakšnih babnic.. :? :roll:

Tako.. da brezveze se s tem obremenjevat. Sigurno lahko dobiš punco, vprašanje pa je, če ti bo res všeč..lol k v puberteti šteje vizuala.. in ne samo v puberteti:D

Če tip ne zgleda dobro, me ne zanima niti ime niti denar ne nič:D kruto mal, sm pač.. :roll: Če si lahko privoščiš, da si izbirčen, se ne boš ukvarjal z manj privlačnimi..
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Dadyka15 »

joj prejoj..kok se nekateri sekirajo glede tega kako zgledajo..ma ne štekam..k d je važn kok si velk pa kok maš kil itd..razumem pubrteto pa use sam d pa tko pretiravaš pa ne...za vsazga fanta se punca najde tko da ne vem kaj tuki paničariš..pa če boš skoz slabe vole pa se obremenjeval sam s sabo vrjem d ne boš puncam čisto nič zanimiu..tko da..nehaj se obremenjevat sam s sabo pa se sprosti in mal samozavest dvign in pjd u lajf..se bo zihr kšna nalimala nate...madona pa sj ste štajerci taki romantični in tko naprej...vs majo use slovenke rade al pa tujke če hočeš :) ...
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

Twitch napisal/-a:Oh tista, ki pravi, da ji denar ni pomemben laže. (moje mnenje).

ja good luck ;)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Twitch
Sramežljivka
Sramežljivka

Hahah men ste ene ženske smešne. Garant, da če se pripeljem pred lokal z BMW 5 malce pošmekan, da dobim vse plehke babnice na mojo grbo. Sicer verjetno ne bom dobil kšne intligentne dečve ampak ok...

govorim, da se babo da dobiti za tega tipa k nekj joka pa mu pravim nj se mal skešira če pa še to ne pali pa na prostitutke, saj ne bo treba jamranja poslušati tu. :P
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

ja denar je pomemben pol, ko si mislš ustvart skupno življenje, met otroke, svoje stanovanje itd. ni lih fajn če morš sam financirat.. ne pa v smislu a se bova furala v katrci al pa v bmwju.. itak se mi pa zdi da pr 18letniku, k še študira, to ni lih merilo..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Twitch
Sramežljivka
Sramežljivka

Je pa fajn, če lahko spičkaš 500€ na vikend...zame je keš merilo in tist k prav, da ni pomemben naravnost laže.

Nevem kaj bi brez denarja tut zdej k si študent/dijak. Ma umrem.

Pa če si še tak grdavž z kešm maš ponavadi lepo babnico. In to je čist ok. :)
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Če ti je edini kriterij, da je lepa, potem si zaslužita drug drugega :D
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

OK, ne vem od kod tebi tako mnenje? :roll: obstajajo take ja, ampak večini pa je verjetno to med manj pomembnimi stvarmi..
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Twitch
Sramežljivka
Sramežljivka

Oh mal se smejem spet. Pomoje je to ena bolj pomembnih stvari nasploh.
Odgovori