Kakšni fantje so vam všeč?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr.Ož »

Javno mnenje.
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

Mr.Ož napisal/-a:Javno mnenje.

Javno mnenje kje?
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

Ah a se tep da kej dopovedat? če boš eni bejbi všeč jo ne bodo brigal tisti centimetri preveč al premal.. sam s takimi kompleksi zarad centimetrov te ne bo nobena hotla gledat
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Mr.Ož napisal/-a:No pa recimo. Čisto tak offtopic. Nekdo je ne vem suhcen, nobena punca ga ne mara. Začne hodit na fitnes rata mrga. Kar naenkrat ga majo vse rade. No, a ni to tako... grdo, umazano.

Punca ma 20 kil preveč, fantom se ne zdi ful privlačna in je noben ne šmirgla. Punca se odpove hrani, se začne rekreirat, shujša in vau, zdej ima bajno postavo. Kar na enkrat se fantje za njo obračajo na ulici, nezanci jo vabijo na kavo. A ni to grdo, umazano?

Jebiga, takle mamo. Lajf pač ni fer.

Drgač za moje pojme sta pomembni tko fizična privlačnost, kot notranja lepota. Da bi biu z enim, te pač more privlačit. ;)

Vem, da nisi reku za nasvete, sam .. Poba, mal bl naizi si ga vzem, sprosti se, uživej v življenju, punca bo pa pršla sama od sebe. Ne se tok obremenjevat s tem. (pa ne rečt, da se ne, k pol ne vem, zakaj bi tle klatu neki o tem, kako dokler ne boš star, ne boš dubu nobene, pol se bo pa ena s tabo oženla iz "obupa")
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

Jaz nisem nič od tega, kar je našteto v izhodiščnem prispevku oz. kar naj bi bilo javno mnenje, po trditvah začetnika te teme, pa imam res čudovito punco, za katero se obrača marsikater tip.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

McLarnovc napisal/-a:Saj ni čudno da te nobena noče, glede na to kako si tečen.
Pejt rajš s kolegi ven v oštarijo, pa se ga mal ulite, tako kot orng dedci.... :twisted: :lol:

Dans prou razturas v tej temi :) :respekt:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Dam samo nasvet tipu. :D
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a razmazena_maca »

ma daj, kdo te bo pa imel, če igraš na karte usmiljenja pod krinko čustvene inteligence? pa strpnost gor al dol, jaz z malim posušenim fantom ne bi bila, sploh če je poleg še en najbolj tečnih oseb sploh :roll: tak pač je, vsakemu svoje. navadi se, da ne moreš imet vse, pač tako kot vsi ne padajo na rjavolaske/blondinke/..., tudi vse punce ne padamo na škrate.
Zadnjič spremenil razmazena_maca, dne 21. Sep. 2008 17:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: Vprašanje za punce.

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Mr.Ož napisal/-a:... Zakaj so vam všeč taki, ki majo moč pa to. Mislim, rade mate take lokalne frajerčke, divjake, pa babjake, pa taki, ki so mrge, pa veliki. Zakaj recimo ne marate kakšnih umirjenih, pa takih, ki jih je manj skupaj.

Od kod pa tebi to? Imam kup prijateljic, znank in ne vem niti za eno ki bi ji bili všeč ne vem kakšni frajerji, tudi za sebe lahko rečem, da so mi bolj všeč umirjeni, preprosti.. Frejerje pa so hotle met sošolke v osnovni ker so hotle bit nekaj 'boljšega' al kak že :wink: :P
+ 174 res ni tako zelo malo :) and who cares za to, kolko si velik, meni je važno, kakšen je fant po karakterju, pa makar je manjši od mene ;)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a razmazena_maca »

*hox* napisal/-a:
Anelise napisal/-a:
*hox* napisal/-a:Sicer ne vem kok visoke punce ti gledaš, da se tuki zdej sekiraš, ampak ponavadi niso dost višje kot 170 cm (vem, da obstajajo tut višje, ampak je mal takih).

pa sej mu ze cel cas razlagamo...pa ne vem al res ne razume al noce razumet..

Noče. :roll: :stupid:
pomojem da ma rad pozornost.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

McLarnovc napisal/-a:Dam samo nasvet tipu. :D

Niso nasveti,so prou pillole di saggezza ;)
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Anelise napisal/-a:
McLarnovc napisal/-a:Dam samo nasvet tipu. :D

Niso nasveti,so prou pillole di saggezza ;)

Povej prosim po slovensko ker.....jaz pa italjanščina.... :oops:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

aja,sori ;) dobesedno je tablete modrosti..(majhne) modrosti v glavnem :)
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

aja.... :lach: :lach: Čeprav sem s primorske ne znam ravno dosti italjanščine, pa še tisto kar znam so cifre pa....kletvice... :oops:
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Re: Vprašanje za punce.

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Mr.Ož napisal/-a:Mislim, rade mate take lokalne frajerčke, divjake, pa babjake, pa taki, ki so mrge, pa veliki. Zakaj recimo ne marate kakšnih umirjenih, pa takih, ki jih je manj skupaj.

Tole pa sploh ne bo držalo... Moj fant ni noben frajer, divjak ali babjek. Daleč stran od tega. Zame je unikaten, najboljši. Res je, da je med malo večjimi. A tudi, če bi imel kakšnih 10cm manj, ga ne bi imela čisto nič manj rada. Mi vsaj ne bi bilo treba na prste stopit, da dobim lupčka (ker pač sem jaz med manjšimi) :) . Je pa umrijen in romantičen.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Odgovori