Kakšni fantje so vam všeč?
- Pontifex Maximus
- Kofetarica
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
Mr.Ož napisal/-a:No pa recimo. Čisto tak offtopic. Nekdo je ne vem suhcen, nobena punca ga ne mara. Začne hodit na fitnes rata mrga. Kar naenkrat ga majo vse rade. No, a ni to tako... grdo, umazano.
Punca ma 20 kil preveč, fantom se ne zdi ful privlačna in je noben ne šmirgla. Punca se odpove hrani, se začne rekreirat, shujša in vau, zdej ima bajno postavo. Kar na enkrat se fantje za njo obračajo na ulici, nezanci jo vabijo na kavo. A ni to grdo, umazano?
Jebiga, takle mamo. Lajf pač ni fer.
Drgač za moje pojme sta pomembni tko fizična privlačnost, kot notranja lepota. Da bi biu z enim, te pač more privlačit.

Vem, da nisi reku za nasvete, sam .. Poba, mal bl naizi si ga vzem, sprosti se, uživej v življenju, punca bo pa pršla sama od sebe. Ne se tok obremenjevat s tem. (pa ne rečt, da se ne, k pol ne vem, zakaj bi tle klatu neki o tem, kako dokler ne boš star, ne boš dubu nobene, pol se bo pa ena s tabo oženla iz "obupa")
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- Pontifex Maximus
- Kofetarica
- razmazena_maca
- Debatorica
ma daj, kdo te bo pa imel, če igraš na karte usmiljenja pod krinko čustvene inteligence? pa strpnost gor al dol, jaz z malim posušenim fantom ne bi bila, sploh če je poleg še en najbolj tečnih oseb sploh
tak pač je, vsakemu svoje. navadi se, da ne moreš imet vse, pač tako kot vsi ne padajo na rjavolaske/blondinke/..., tudi vse punce ne padamo na škrate.

Zadnjič spremenil razmazena_maca, dne 21. Sep. 2008 17:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Re: Vprašanje za punce.
Mr.Ož napisal/-a:... Zakaj so vam všeč taki, ki majo moč pa to. Mislim, rade mate take lokalne frajerčke, divjake, pa babjake, pa taki, ki so mrge, pa veliki. Zakaj recimo ne marate kakšnih umirjenih, pa takih, ki jih je manj skupaj.
Od kod pa tebi to? Imam kup prijateljic, znank in ne vem niti za eno ki bi ji bili všeč ne vem kakšni frajerji, tudi za sebe lahko rečem, da so mi bolj všeč umirjeni, preprosti.. Frejerje pa so hotle met sošolke v osnovni ker so hotle bit nekaj 'boljšega' al kak že

+ 174 res ni tako zelo malo

We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
- razmazena_maca
- Debatorica
pomojem da ma rad pozornost.*hox* napisal/-a:Anelise napisal/-a:*hox* napisal/-a:Sicer ne vem kok visoke punce ti gledaš, da se tuki zdej sekiraš, ampak ponavadi niso dost višje kot 170 cm (vem, da obstajajo tut višje, ampak je mal takih).
pa sej mu ze cel cas razlagamo...pa ne vem al res ne razume al noce razumet..
Noče.![]()
- small_star
- Kofetarica
- Kraj: made & heaven
Re: Vprašanje za punce.
Mr.Ož napisal/-a:Mislim, rade mate take lokalne frajerčke, divjake, pa babjake, pa taki, ki so mrge, pa veliki. Zakaj recimo ne marate kakšnih umirjenih, pa takih, ki jih je manj skupaj.
Tole pa sploh ne bo držalo... Moj fant ni noben frajer, divjak ali babjek. Daleč stran od tega. Zame je unikaten, najboljši. Res je, da je med malo večjimi. A tudi, če bi imel kakšnih 10cm manj, ga ne bi imela čisto nič manj rada. Mi vsaj ne bi bilo treba na prste stopit, da dobim lupčka (ker pač sem jaz med manjšimi)

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi