Kakšni fantje so vam všeč?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr.Ož »

Tonja napisal/-a:Pa si neglede na to najde punco, ki je njegove rasti (in ne, nima 13 let deklina!).

Nespodbuden odgovor. Spodbuden bi bil "Najde si punco, ki ga ima rada pa tudi ,če je večja od njega"

Ali drugače. Moralo bi biti tak, da je višina važna ravno toliko kot krvna skupina, ki jo ima fant.
sann
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sann »

Najprej...sploh newem zakaj si tok obupan?Kaj pol če si manjši in bol suh?Nekatere punce sovražijo fante ki izgledajo kot bodybilderji...
Js tu sploh ne vidim problema..super da si tak kot si, ker ti tut vrjetno želiš met tako bol nežno, čustveno punco?brez skrbi..sigurno boš našel punco, ki se bo zaljubila v tvojo notranjost..konec koncev zakaj se ne bi pa še v zunanjost?saj imajo usake oči svojega malarja :)
Kar se pa tiče velikih in močnih moških..res je da nam je večini žensk ušeč takšen tip moških, ki izgleda možato in mogočno (in to v resnici je :D ), zato ker se ob njem počutimo varno in zaščiteno..

Uglavnem..če boš normalen in če boš imel lep odnos do žensk sploh ni mogoče da ne bi našeu kakšne..sploh se ne sekiraj..slej ko prej bo prišla punca, ki ti bo ušeč in ji boš ušeč :wink:
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Ma k***c bo. Morda ko bova že oba odrasla in bova enostavno rabila nekoga za življenskega sopitnika s katerim se preživi življenje, ne pa zdaj ko sva v najstniških letih, ko...
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Mr.Ož napisal/-a:
*hox* napisal/-a:
Mr.Ož napisal/-a:Hočem, da mi nekdo reče, da to sploh ni pomambno in da me bi mele rade tako višje kot nižje punce rade, če bi se vredu z njimi razumel.

Ni pomembno! :D Veseu?

Če bi biu moj fant visok 174 cm, ga ne bi imela zato čist nič manj rada, kot pa ga imam zdaj z njegovimi 180-imi cm.

Ne nisem vesel, ker vem, da nea misliš resno. Kaj pa če bi bil fant manjši od tebe. ga pa ne bi mela rada ka vem.

Ja okej, pol ti pa lažm tuki že ves čas, ti že veš. :roll: Mal razmisli zakaj sploh pišeš sm gor, če itak nobenmu nič ne verjameš kar reče.

Sicer ne vem kok visoke punce ti gledaš, da se tuki zdej sekiraš, ampak ponavadi niso dost višje kot 170 cm (vem, da obstajajo tut višje, ampak je mal takih).
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

Mr.Ož napisal/-a:
Tonja napisal/-a:Pa si neglede na to najde punco, ki je njegove rasti (in ne, nima 13 let deklina!).

Nespodbuden odgovor. Spodbuden bi bil "Najde si punco, ki ga ima rada pa tudi ,če je večja od njega"

Ali drugače. Moralo bi biti tak, da je višina važna ravno toliko kot krvna skupina, ki jo ima fant.

jao,pa sej ti itak ze cel cas razlagamo,da
1.visina ni odlocujoca
2.nisi tk majhn

EDIT:
najstniskih letih pravis?a pol se zavedas,da mas se ful sans,da zrases-ze k te tko moti??
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Anelise napisal/-a:najstniskih letih pravis?a pol se zavedas,da mas se ful sans,da zrases-ze k te tko moti??

Ja točno tko. Ponavadi fantje zrastejo kasneje kot punce. Moj brat je na začetku SŠ zrastu za ene 10 cm v enem letu, kar je ful.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

*hox* napisal/-a:Sicer ne vem kok visoke punce ti gledaš, da se tuki zdej sekiraš, ampak ponavadi niso dost višje kot 170 cm (vem, da obstajajo tut višje, ampak je mal takih).

pa sej mu ze cel cas razlagamo...pa ne vem al res ne razume al noce razumet..
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Anelise napisal/-a:
*hox* napisal/-a:Sicer ne vem kok visoke punce ti gledaš, da se tuki zdej sekiraš, ampak ponavadi niso dost višje kot 170 cm (vem, da obstajajo tut višje, ampak je mal takih).

pa sej mu ze cel cas razlagamo...pa ne vem al res ne razume al noce razumet..

Noče. :roll: :stupid:
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja kaj hočete mi dopovedat. Višina mara postati ravno tolikopomebna kot krvna skupina. Druge varjante ni. Sem bral že ogromno tem. V VSEH JE BILA ZA 90% punc višina tako ali drugače važna.

Ja drugače mam 18 let.

Ja tečen sem. Samo zakaj sem? Zakaj pa ne bi bil? Saj probam vspostaviti očesne s puncami. Pa nič.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Saj ni čudno da te nobena noče, glede na to kako si tečen.
Pejt rajš s kolegi ven v oštarijo, pa se ga mal ulite, tako kot orng dedci.... :twisted: :lol:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

Jao jao :D Glej, ljudje smo si različni in iz tega sledi, da ima vsak drugačne prioritete pri izbiri partnerja oz. je vsakemu všeč nekaj drugega. Nekaterim je všeč, da ima fant modre oči, drugim so všeč rjave, kar pa še ne pomeni, da so fantje z npr. modrimi očmi manjvredni. Tako je tudi pri višini. Nekatere ne bi mogle biti z manjšimi tipi, spet drugim je vseeno. Ko si boš to vpiču v glavo in ko boš spoznal, da s tabo ni nič narobe, ne glede na to kaj drugi pravijo, pol bo svet takoj lepši. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

pa sej 174 ni mal! Poglej pod temo višina pa boš vidu da je večina manjša od 174cm...

Ja valda vsaka reče da bi mela rada tipa k je višji od nje...? pa s to višino nisi med najmanjšimi noo...
Bod zgovoren, simpatičen pa zabaven pa boš prej opažen kot pa kakšna zamorjena dvodelna omara :? Če poizkušaš vzpostaviti očesne s babami,... a dej no; ne sam poizkušat pča dejansko kj nared. pa če se boš tko sam sebi smilu ne boš ravno uspešen...

pa sej ti vsi isto povemo ti pa kr jamraš naprej...
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

Mr.Ož napisal/-a:Mah, nea znam povedati. No glej ti bom durgače rekel.

Je klošar, ki zadane na loteriji. Obogati in rata srečen.
Je bogataš, ki zadane na loteriji. Ni kaj dosti srečen.

Je nekdo, ki je recimo osaljen in ima malo prijateljev. Potem dobi punco in je srečen.
Je nekdo, ki ma ful prijateljev pa dobi punco.

No kdo je bolj srečen?

Pa seveda denar pa punca ni isto, samo tak...

Luba duša, če ne znaš žvet sam s sabo, ti tut punca ne bo pomagala.. drugač pa, mi hočeš rečt, da nisem tok srečna z mojim fantom, kokr bi bla, če bi prej živela v izolaciji? prosim, nehaj gledat telenovele!
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Mr.Ož napisal/-a:

Hja, tale deklina, s katero si je zdaj dober JE višja od njega. Mislim, da ima 170cm. Tak da ne iši kapric tam ko jih ni :D
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Re: Vprašanje za punce.

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

Mr.Ož napisal/-a:Ja no. Zanima me .. Hm, zanima... Kaki fanti so fšeč puncam. Mislim v bistvu bolj... Zakaj so vam všeč taki, ki majo moč pa to. Mislim, rade mate take lokalne frajerčke, divjake, pa babjake, pa taki, ki so mrge, pa veliki. Zakaj recimo ne marate kakšnih umirjenih, pa takih, ki jih je manj skupaj. Ker ful čudno se mi zdi.. ko romanitka temelji na nežnosti. In jaz mislim, da umirjen fant, pa če je še tak manjši pa to, da deluje bolj nežno do vas kot kakšni divjaki. Ker no ne vem... sej vemo ... definicija pravega moškega... :? Samo vseeno sej smo ljudje ne živali, kjer pri samcih prevladuje moč pa to. Mislim nea vem. Ka ve mislite.

Kdo pa je rekel, da je tako?
Odgovori