Kakšni fantje so vam všeč?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

A ti vedno za vse stvari upoštevaš mnenja drugih? Boli te K, pa če jih 99% misli da je višina pomembna. Če se boš za vsako stvar tkole sekiru, ne boš pršou daleč.
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

Prosiiiim, dej namest f-jev piše v-je, ker je mal moteče za brat. :D

Od kje si ti pobral tistih 90%? Če je puncam pomembno, da so fantje višji od njih, še ne pomen, da je 174 malo. Veš, je kar nekaj punc, ki so krepko pod to cifro in bi bil ti krepko višji od njih.

In ja, če boš mel to skos v glavi, potem te res nobena punca ne bo pogledala. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr.Ož »

*hox* napisal/-a:Sej ne rabiš bit čustveno nestabilen, da bi tolažu punco. :?

Kok si star?

In tist k se je poroču pri 44ih se zihr ni zarad tega ker bi biu mejhn. :rofl: Moj kolega je velik 170 cm, pa ma vedno punco oz. nikol ni imel problema z iskanjem punce. Tko da, NEHI težit s tem, da ne boš dubu punce, ker nisi večji, okej? :roll:

freaky napisal/-a:Če boš pa še vedno trdil drugače, pol ti pa ne mormo več pomagat.

Glej. Fšeč bi mi blo tak.Uno oba v kurcu oba ful žalostna oba nesrečna, potem se pa najdeva in ugotoviva "fse si mi" in tak uživava. Tak je slajše ka da bi bla oba ful srečna.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

A ni boljše da se najdeta 2 srečna in ful uživata in da se ob občasnih "žalostnih trenutkih" potolažita / pogovorita / stojita drug drugemu ob strani, pol sta pa naprej spet srečna. :D Sploh pa.. Kera punca te bo pa hotla, če bo vidla da si zamorjen, žalostn, depresivn,..?

Ne živiš v nadaljevanki veš. :P
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

mah,jst sm mela lani tipa,k je bil visok kot jst (in ki je cela 2cm manjsi od tebe :!: )..ceprav naceloma mam rajs tipe nad 190cm,me je njegova karizma popolnoma osvojila.in ja,je bil tud suhcen. :P

zacni delat na karakterju (samozavesti)..that's the only thing that matters.pa tud 174cm se zdals ni nobena katastrofa..neb rekla,d mas 160cm,sam tko res ni panike,vrjemi. ;)
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Jaz samo pravim, da če sta dva nesrečna potem je slajše za niju ko se najdeta. Kar je ziher res. Recimo en ko nimata nobenega prijatelja sta potem ful navezana drug na drugega. Dva pa ko mate vsega dovolj pa... :roll: Pa ne mislim zdaj tukaj sebe. Samo tak...

Ponavljam, ne mi govoit, da 174 ni malo. Hočem, da mi nekdo reče, da to sploh ni pomambno in da me bi mele rade tako višje kot nižje punce rade, če bi se vredu z njimi razumel.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Mr.Ož napisal/-a:Glej. Fšeč bi mi blo tak.Uno oba v kurcu oba ful žalostna oba nesrečna, potem se pa najdeva in ugotoviva "fse si mi" in tak uživava. Tak je slajše ka da bi bla oba ful srečna.

OMG,kaj takega pa se ne.Dejansko hoces bit nesrecen,zalosten,da se lahk smilis sam seb..Pol te bo pa ona osrecila..

Ma kaj gledas prevec telenovel?
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Mr.Ož napisal/-a:Hočem, da mi nekdo reče, da to sploh ni pomambno in da me bi mele rade tako višje kot nižje punce rade, če bi se vredu z njimi razumel.

Ni pomembno! :D Veseu?

Če bi biu moj fant visok 174 cm, ga ne bi imela zato čist nič manj rada, kot pa ga imam zdaj z njegovimi 180-imi cm.
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Mah, nea znam povedati. No glej ti bom durgače rekel.

Je klošar, ki zadane na loteriji. Obogati in rata srečen.
Je bogataš, ki zadane na loteriji. Ni kaj dosti srečen.

Je nekdo, ki je recimo osaljen in ima malo prijateljev. Potem dobi punco in je srečen.
Je nekdo, ki ma ful prijateljev pa dobi punco.

No kdo je bolj srečen?

Pa seveda denar pa punca ni isto, samo tak...
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

*hox* napisal/-a:
Mr.Ož napisal/-a:Hočem, da mi nekdo reče, da to sploh ni pomambno in da me bi mele rade tako višje kot nižje punce rade, če bi se vredu z njimi razumel.

Ni pomembno! :D Veseu?

Če bi biu moj fant visok 174 cm, ga ne bi imela zato čist nič manj rada, kot pa ga imam zdaj z njegovimi 180-imi cm.

Ne nisem vesel, ker vem, da nea misliš resno. Kaj pa če bi bil fant manjši od tebe. ga pa ne bi mela rada ka vem.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Ja kaj se pa ti obremenjuješ fant?

Moj dober prjatu je majhne rasti. Star je 22 let, neverjetno lep fant, neverjetno prjazn in dobrodušen, a za večino punc je pač prmihn. Visok je pa cca 165 cm. Pa si neglede na to najde punco, ki je njegove rasti (in ne, nima 13 let deklina!).

Preveč se obremenjuješ s tem kdo in kaj si. Obremenjuješ se pa zaradi tistih "stereotipov", ki jih ima družba. Veš kaj ti rečem samo fuc* that, itak to sux.

Si kakršen si, bodi to, kar si in druži se z ljudmi, ki te sprejemajo takega, kot si!
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ne bos našu dost punc nad 174cm...
Tysia
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tysia »

Najprej skušaj najti srečo v sebi. Zato ne rabiš bit nesrečen, dečko. Vsaj na tak način, kot pišeš ti, ne.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Tvoj glavni problem ni višina, ampak to, da si tečen. :D Ni čudno, da vse bežijo. :wink:
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Mr.Ož napisal/-a:Mah, nea znam povedati. No glej ti bom durgače rekel.

Je klošar, ki zadane na loteriji. Obogati in rata srečen.
Je bogataš, ki zadane na loteriji. Ni kaj dosti srečen.

Je nekdo, ki je recimo osaljen in ima malo prijateljev. Potem dobi punco in je srečen.
Je nekdo, ki ma ful prijateljev pa dobi punco.

No kdo je bolj srečen?

sreco nosis v sebi.in ce je ne najdes v sebi,je ne bos nasu nikjer.
Odgovori