Kakšni fantje so vam všeč?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr.Ož »

Mr.Ož napisal/-a:
McLarnovc napisal/-a:Jao pa tip pa res ne more bit manjši od punce. Kaj ti pa je. A si normalen. Tega res ne moreš tolerirat, kaj šele tvoja okolica. Da ne govorim kako bo tvoja potencialna punca trpela ko se ne bo mogla več obut svojih najljubših sandalov z 8cm peto. To ji bo zjebalo ego totalno in te bo odjebala u sekundi pa pol. Mislim tip manjši od punce......disaster....

Izzivaš? :evil:

Lol te pa to tak zgeda. "Če bi bil večji pd mene bi te marala samo zaj ka si manji te pa sovrašim."
:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Da nekoga sovražiš ni isto kot to da ti ni privlačen.... :wink:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Te paisto ti je to. Če bi bil večji bi bil privlačen, zaj ka si pa manjši pa nisi.

Nesmisel.

Pa vrei saj telesna privlačnost ni fse.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Ni isto. Če nekoga sovražiš, to pomeni da čutiš odpor do njega, največkrat pa tudi željo po maščevanju tej osebi. To pa nikakor ni isto kot to, da ti nekdo ni privlačen.

Točno tako....večji tipi so privlačnejši. Ergo je slaba tolažba, da govoriš da je to nesmisel.
Zadnjič spremenil McLarnovc, dne 21. Sep. 2008 15:37, skupaj popravljeno 1 krat.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Seveda telesna privlačnost ni vse, ampak če imaš partnerja, ki ima biceps tanjši od tvojega, se ob njem zelo težko počutiš varno ...
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

ženska napisal/-a:Seveda telesna privlačnost ni vse, ampak če imaš partnerja, ki ima biceps tanjši od tvojega, se ob njem zelo težko počutiš varno ...

Sej to je žalostno. A ma potem sploh smisel? Nima. Sej v bistvu sem se s tem že sprijaznil, da punce niso zame, samo ka te naj naredim če sem najmanjši kamor pridem. Pač. Punce niso zame te pa rajši vzamem žogo za fuzbal pa grem na igrišče kar mam rad, kar je zame, tak, da...
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Jaz mam tut raje velke dede :D ... ma ne vprašat zakaj, ampak vedno mi prej v oči pade visok tip..

Je pa res da sem mela tudi za 2 cm manjšega fanta; sicer za kratek čas ampak me višina še zdaleč ni ovirala.

In ne ženske nimamo nič proti umirjenim moškim; problem nastopi, ko je človek poleg tega da je umirjen, še nesamozavesten in čustveno labilen (da ne bo pomote, ni vsak umirjen človek tak..Samo pač opisala sem najhujšo možno situacijo...
Ne vem; jaz ne morem gledat deda ki stalno jamra, se joka in potrebuje nonstop ramo na katero se obeša...Ob sebi je fajn met "močnega" človeka; pa ne gre tu za fizično moč, ampak za karakterno.. :wink:
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Počakaj, da prideš iz pubertete. Življenje bo veliko lažje ... :wink:
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Če tako nima smisla potem pa najboljše da vzameš doma štrik, greš v šumo poiskat eno dobro staro bukovo vejo in...............................................................
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Najprej se nehi smilt sam sebi, potem si pa ubij v glavo, da 174 NI mal. :willnicht: Zdej mi greš pa že na žiuce. :D
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Kar se pubertete tiče. Hočemmeti punco zaj ka te ko greš enkrat s pubertete te bom mel punco samo zato,ke si pač MORAŠ najti eno življensko popotnico. Ne zaj so lepša leta.

Samo če velja pravilo. Majhni fanjte smo neprivlačni kaj naj potem naredim. Nič.

Aja to je vsekakor res. Recimo en človek se je oženil pri 44 letih ka je bil ful majhen. Vidite tak je.

Aja u dobro ste pogruntali. Ja jaz si pa ful želim eno tako zvezo met. Ko bi bila oba s punco čustveno nestabilna, da se jokala pa to pa drug grugega tolažila. Ne ka toje ras ful vrei. Ko mata res eno tako vez ko vaju skupaj drži. Pa to je ful lepo meni da se tolaživa. Ne res. Tak bi blo meni ful vrei zveza. Fsekakor. Ni slajšega ko si žalosten pa te potolaži nekdo, ki ti ful pomeni in obratno.
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

Joj, fante nehi se smilt sam sebi :D In ti bom še jaz povedala to, kar ti že hox ponavlja v nedogled: 174cm ni malo in niti pod razno ni kriterij za privlačnost. :wink: Če boš pa še vedno trdil drugače, pol ti pa ne mormo več pomagat.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Sej ne rabiš bit čustveno nestabilen, da bi tolažu punco. :?

Kok si star?

In tist k se je poroču pri 44ih se zihr ni zarad tega ker bi biu mejhn. :rofl: Moj kolega je velik 170 cm, pa ma vedno punco oz. nikol ni imel problema z iskanjem punce. Tko da, NEHI težit s tem, da ne boš dubu punce, ker nisi večji, okej? :roll:

freaky napisal/-a:Če boš pa še vedno trdil drugače, pol ti pa ne mormo več pomagat.
Zadnjič spremenil *hox*, dne 21. Sep. 2008 16:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Gej jaz nea trdim drugače. Če bi fse punce rekle "višina ni važa" te bi se mi baš fino jebalo za to. Ka pa 90% pravi, da je te pa ni čudno, da sem tak. Pa tui 174 ni malo mi prav nič nea pomeni. Pomeni mi samo "višina sploh ni važna" druge varjante ni.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Prvi znak, da si ven iz pubertete bo, ko se boš nehal ubadati s svojo velikostjo. Lahko pa tudi sam kaj storiš za to, da se bo to zgodilo pred 44. letom. :wink:
Osredotoči se na pozitivne stvari na sebi. Če že velikosti ne moreš gledati kot pozitivno, lahko prav gotovo najdeš kakšne druge lastnosti.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Odgovori