Kakšni fantje so vam všeč?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Mr.Ož napisal/-a:
McLarnovc napisal/-a:
Mr.Ož napisal/-a:
McLarnovc napisal/-a:Tvoje razmišljanje je primitivno...totalno. Nevem kaj se čudiš, da je tako, kot je.

Primitvno?? Zakaj pa? Saj večina punc ima rada take fant kot jaz nisem. Mislim nea vam ka ti zaj ni jasno.

a ti misliš mojo višino težo?

Zato ker misliš da je visok in močan tip negativen. Mislim, bolano.

In še 1x...če boš tule jamral, se te ne bo na ulici nobena usmilila.

Lol, Sej ne mislim tak direkto. Samo glej. Kakšni so lokalni frajrči, babjaki, pretepači? Vedno so visoki in močni v tem slislu tak razmišljam. Drugače sem z negativnim mislo fse tui, da so babjaki, pretepači pa to fse. Da so prač pokvarjeni.

Aja, ja se strinjam, pač sej je vrei, da je prvi vtis, ki temelji na fizični privlačnosti vrei. Samo neka drugega me zanima. Ka je f temi tak negativnega, če fant ni velik in močan? To je tisto ka smo po sebi to ne bi moglo bit negativno. Fprašam ka je to takega. Jaz recimo grd nisem, zanemarjen ne, neurejen ne, no recimo skromno sem oblečen, ampak ne v kake cote fseno ne. Samo recimo ka sem manji bi ziher več punc gledalo name ka bi bil velki. Samo nea vam ka je to takega, če sem majhen. Dobro varnost... :roll:

Če je tip majhen in suh zgleda ko pičkica... :lol:

Pa piši že enkrat SLOVENSKO, ZABOGA MILEGA.... :evil: :evil: :evil:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Kooooook si pa velik? 174 cm - tok si prej napisu, pa ne vem zakaj si zbrisu?
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr.Ož »

Ja vem, da je LOL samo zakaj je to nekaj tak negativnega, če je mali pa suh? Huh samo jaz nea zgedam ravno ko p***a to pa res ne. Sej če tak gleam sploh nisem tak na dnu kar se privlačnosti tiče tiče, samo fseno me motijo neka nepisana pravila...
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

*hox* napisal/-a:Kooooook si pa velik? 174 cm - tok si prej napisu, pa ne vem zakaj si zbrisu?

Tak, nea vam zaka. Ka nisem vrei razumu vprašanja.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

174cm? Pa to si pimpek mali....takemu lahko rečeš fantek, ne pa tip...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

McLarnovc napisal/-a:174cm? Pa to si pimpek....takemu lahko rečeš fantek, ne pa tip...

Saj to vem. Saj pravim punce čisto preveč gleajo na to te pa jaz nea morem bit nobeni fšeč. Saj to že vem, sem teu fprašat punce zaka tak mislijo, da mora bit fant velki.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

McLarnovc napisal/-a:174cm? Pa to si pimpek....takemu lahko rečeš fantek, ne pa tip...

A dej, dej. :D Sej 174 ni mal. Pri nas v OŠ so bili skor vsi fantje manjši od punc, tko da, mogoče boš tut ti še kej zrastu, hehe.

Mr.Ož napisal/-a:

Saj to vem. Saj pravim punce čisto preveč gleajo na to te pa jaz nea morem bit nobeni fšeč. Saj to že vem, sem teu fprašat punce zaka tak mislijo, da mora bit fant velki.

Hahahaha.. Meni je važno samo to, da je fant večji od mene. Pa ni važno zdej a je to 2 cm al pa 10. Če je pa prevelik pa spet ni dobr, ker se mi ne bi dal pručke s sabo nosit. :P
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Pa sploh kaj je fora s tem pretepanjem? Večina punc ne mara pretepačev. Hočemo pa tipa, ki se bo postavil zase, če je treba.

Strahopetnosti res ne maramo. Še bolj ne kot pretepanja. :D

Pa btw sploh ni tvoj problem videz...ampak pomoje bolj to, da si bolj "tih", ne izstopaš, itd. Ne spomnim se točno, o čem si prej govoril. A si tudi sramežljiv, pa si ne upaš poskusiti pri puncah? Pol je pomoje bolj to problem.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Mr.Ož napisal/-a:

Probaj si zrihtat kake hodulje. Ko boš vsaj enih 184cm se bodo pičke kar leple nate. Trojčki, četvorčki, petorčki kar naenkrat ne bodo več nekaj imaginarnega....

:lol:
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Jah zaj ka je moj problem. Ja no res je tui to ka sam tak tih ka da bi ravno vsako zagrabo res nisem. Samo ziher je tui zunanjost. Ziher bi bil bol vrei ka bi bil velki. Zaj pa s tem mi je tak. Ful nea maram o višini. Ka kiri reče če je to važno te pa je zame pozitiven odgovor samo ka mi reče punca "Fseno je tui, če je fant manjši", čim reče "fant mora biti večji, ni važno koliko" al pa "fant mora biti velki" te pa je to ak odgovor ka ga nea morem tolerirati.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Pa a ne dojameš, da je 175 čisto ok višina? Ne rečem, da bi bil pod 165...itak si višji od večine punc, kaj je pol problem??
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Jao pa tip pa res ne more bit manjši od punce. Kaj ti pa je. A si normalen. Tega res ne moreš tolerirat, kaj šele tvoja okolica. Da ne govorim kako bo tvoja potencialna punca trpela ko se ne bo mogla več obut svojih najljubših sandalov z 8cm peto. To ji bo zjebalo ego totalno in te bo odjebala u sekundi pa pol. Mislim tip manjši od punce......disaster....
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Ma deeejjjj, od kje ti ideja da bi blo vse boljše če bi biu večji? Še 1x.. 174 cm NI MAL!!! Pa ne da te zdej tolažim, ampak res ni. :roll:
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

McLarnovc napisal/-a:Jao pa tip pa res ne more bit manjši od punce. Kaj ti pa je. A si normalen. Tega res ne moreš tolerirat, kaj šele tvoja okolica. Da ne govorim kako bo tvoja potencialna punca trpela ko se ne bo mogla več obut svojih najljubših sandalov z 8cm peto. To ji bo zjebalo ego totalno in te bo odjebala u sekundi pa pol. Mislim tip manjši od punce......disaster....

Izzivaš? :evil:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Ne izzivam. Govorim resnico. Upam da te nisem prizadel preveč.

Predstavljaj si da greš s punco v petek zvečer ven, pa prideš v lokal kjer so tvoji kolegi s svojimi boljšimi polovicami, pa vidijo da si 2cm manjši od babe.....ceu lokal se ti bo cepal....
Zadnjič spremenil McLarnovc, dne 21. Sep. 2008 15:25, skupaj popravljeno 2 krat.
Odgovori