Kakšni fantje so vam všeč?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Maped100 »

ja, ko ves kaj si, ko imas v glavi postiman, ko se spostujes in se cenis in ko imas dobro samozavest, tudi oddajaš "signale" take in kar naenkrat drugače gledaš, družba se malo preoblikuje in se ne sekiraš za te "energetske vampirje"... potem si kar naenkrat v druzbi, ki ji ugajas in ona teb... Pa tud bolj teb normalne osebe nasprotnega spola se ti bodo "prikazovale" :D
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Anelise napisal/-a:prvo naj te pomirim.velika vecina zensk pada na umirjene in nezne in suhe tipe ;)

Liar liar pants on fire. Za pojasnilo glej spodaj.
Anelise napisal/-a:meni je pa bolj vsec,ce se tip zna postavit zase,da je samozavesten,trmast,strasten,instinktiven,pogumen
Kar je neskoncno lazje dosezt ce nisi majhen, suh in nezen.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

ma ne,se nisva razumela,mahagonij.res mislim,da so nezni/suhi bolj popularni pr zenskah-vsaj kar pr mojih znankah/prjatlcah vidim.
sam pac ne pr men-sej zato,pa sm posebi napisala kake mam jst rada.
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

McLarnovc napisal/-a:Si obupan glede bab, pa iščeš tolažbo tule? BTW, dekleta ne marajo obupanih tipov, ki jim bodo jokali za vsak falus. Punce iščejo take tipe, ki imajo močan karakter, ne da jih vsak drek iztiri, ki se znajo postavit zase in za njih in znajo zato kdaj pa kdaj tudi po mizi vdarit, če je treba-to ni mišljeno pretepanje. Besede lahko prekleto bolijo, samo pravilno morajo biti izbrane.

Se popolnoma strinjam.
Gre za neko karizmo, da tip ne daje vtisa da se ga da vozit naokoli (ne od ženske ne od drugih), da ima neko stališče in da se ga drži..te lastnosti so dosti pomembnejše kot fizične, ki jih avtor te teme skoz poudarja.
Sicer se mi prav svita kakšnega tipčka mamo pred sabo, ker jih takih malo morje poznam. Največja težava je, da so nesamozavestni in da imajo skoz v glavi da bodo dobili samo tako punco, ki je že obupala nad iskanjem "frajerja". V končni fazi potem dejansko končajo z neko obupanko in nekateri se imajo kar fajn.. Ampak to sploh ne bi bilo potrebno, če bi že s prve dajali drugačen vtis. Lahko daš dva človeka v čisto isto kožo, ampak če se bo en dobro počutil in to pokazal, bo izpadel milijonkrat boljše kot drugi, ki se bo slabo počutil v svojem telesu. Sicer pa..če te moti da si švoh, suhcen ali tepen in predvsem to predstavlja vir kompleksov, naredi nekaj glede tega (fitnes, kakšen drug šport..).

Anelise napisal/-a:ma ne,se nisva razumela,mahagonij.res mislim,da so nezni/suhi bolj popularni pr zenskah-vsaj kar pr mojih znankah/prjatlcah vidim.
sam pac ne pr men-sej zato,pa sm posebi napisala kake mam jst rada.

To je res, jaz tudi to opažam, da so trenutno v modi taki bohemčki v jopčkah z razkuštrano grivo :D
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Mr.Ož napisal/-a:No te pa vas lahko fprašam drugače. Katera od vas si upa reči, da vam to, da so fanti močni pa to ni čisto nič pomembno, pa to, da se tepejo?

Evo, jaz priznam, da mi je všeč, če je tip velk, da ma mal mišic.
Ampak to, da se tepe, me pa odbija. Primitivno.

Zakaj velike in bolj močne? Nezavedno verjetno zarad varnosti. Zavedno pa ker se je ful fajn naslont na tipova prsa, je fajn občutek bit v objemu tko čist v zavetju .. Take stvari. Pa bl privlačni so mi. Pa brez skrbi, da znajo bit tut veliki, močni, športni fantje ful nežni in pocukrani. To je odvisn od karakterja, ne od višine.

To, da ti nimaš punce pa pomoje ni sam od višine in izgleda odvisno.
Sej večina ljudi gleda na to, da se bo s partnerjem karakterno ujela, da se bo mela fajn v njegovi družbi .. Sej ne pritegne vseh punc sam moč, niso vsem puncam všeč visoki, mišičasti. Moji kolegici so bli recimo vedno suhceni fantje všeč. Drgač lah punco pritegne tut karakter, humor, splošna simpatičnost (ajde, določene tut kak hud avto v garaži pa rolex na roki), sam neki pač morš met. Ne bit čist siv pa bogi. Mal samozavesti, pa bo. ;)

Edit:
***Ally*** napisal/-a:To je res, jaz tudi to opažam, da so trenutno v modi taki bohemčki v jopčkah z razkuštrano grivo :D

Evo, to je pa pr men druga skrajnost. Al visok, lep, hud al pa simpatičn, skuštran tipo s čupco, mau kao alter pa s hudim stilom.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Mr.Ož napisal/-a:Katera od vas si upa reči, da vam to, da so fanti močni pa to ni čisto nič pomembno, pa to, da se tepejo?

Js pripeljem fanta domou in ga doma najprej preiskusijo: nasekat nam mora drva za čez zimo, prestaulat težke škatle, na koncu ga pa še brat psihično čist z*ebe, dokler tip ne znori in se začneta tepst. Pol je pa vse odvisno od tega kako opravi. :roll:

Meni je vseeno a je močn al ni, tok 100% je, da prinese vrečko ali dve s trgovine, da spravi kouček do auta in podobno. :P Da se pa stepe z nekom, ker mal zavije z očmi / ker reče kej kar mu ni ušeč, to mi pa definitivno ni ušeč in s takim fantom mislim da ne bi imela kej delat.
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr.Ož »

Dobro, zdaj, bom pisal slovensko. No glejte. Najprej naj vam povem, samo za mnenje sem vprašal, ne pa za nasvete. Nič nisem povedal kakšen sem in je čisto isto ali bi bil lokalni frajrček ali pa zadnja reva. Sem samo za mnenje vprašal. Zdaj kašen sem... Majhen sem res, nisem pa švoh še zdaleč ne neka reva. No saozavesti pri puncah mi res manjka. Samo res pa nisem neka lokalna mrga, ki je magnet za punce. Nimam ne nevem kake postave pa to. Skratka sem daleč od takega fanta, ki ga večina želi. Nikoli nisem bil v središču pozornosti, tepel se res vedno raje ne bi pa tako pač.

In ja res je sem malo obupan.

Vidim pa, da je večina pucam na forumu všeč tak tip fanta, ko se meni zdi negativen. Pa ne vem no, a ni tako, daje bolj pomembna notranjost. No bolje rečeno, morala bi bit.

No pa recimo. Čisto tak offtopic. Nekdo je ne vem suhcen, nobena punca ga ne mara. Začne hodit na fitnes rata mrga. Kar naenkrat ga majo vse rade. No, a ni to tako... grdo, umazano.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Okej, definiraj besedo "suhcan" - povej približno kg in višino.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Tvoje razmišljanje je primitivno...totalno. Nevem kaj se čudiš, da je tako, kot je.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

McLarnovc napisal/-a:Tvoje razmišljanje je primitivno...totalno. Nevem kaj se čudiš, da je tako, kot je.

Primitvno?? Zakaj pa? Saj večina punc ima rada take fant kot jaz nisem. Mislim nea vam ka ti zaj ni jasno.

a ti misliš mojo višino težo?
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Ne, misla sem od "suhca". Skos omenjaš, da punce ne marajo "suhcanih" fantou, zato me zanima kok je ta suhec velik in težek. :P
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

Mr.Ož napisal/-a:No pa recimo. Čisto tak offtopic. Nekdo je ne vem suhcen, nobena punca ga ne mara. Začne hodit na fitnes rata mrga. Kar naenkrat ga majo vse rade. No, a ni to tako... grdo, umazano.

Zakaj?? Glej jaz sem bila včasih pretežka. Pa sem se spravila skupaj pa sem ratala precej bolj postavna. Pa zdaj precej več tipov pogleda za mano kot prej. Pa se mi to ne zdi niti grdo niti umazano. Ampak jaz se ne počutim dobro zaradi pogledov, ampak se počutim dobro v svoji koži. Če drugim taka ustrezam, super, ampak vseeno to ni glavna stvar zaradi katere vzdržujem formo. Logično je, da če se vizualno izboljšaš (recimo da se s tem da si natreniran objektivno izboljšaš, vsaj za tiste katerim je to všeč), da boš deležen več pozornosti nasprotnega spola. Meni se zdi to normalno. Tudi če nekdo hodi kot klatež, neumit, zaraščen, ga bo dosti manj žensk pogledalo, kot če se bo očedil. Mogoče je karakterno zakon, ampak žal tako je, da nek prvi stik je vedno fizičen in če tukaj ne preskoči, je težko iti naprej.
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Mr.Ož napisal/-a:
McLarnovc napisal/-a:Tvoje razmišljanje je primitivno...totalno. Nevem kaj se čudiš, da je tako, kot je.

Primitvno?? Zakaj pa? Saj večina punc ima rada take fant kot jaz nisem. Mislim nea vam ka ti zaj ni jasno.

Zato ker misliš da je visok in močan tip negativen. Mislim, bolano.

In še 1x...če boš tule jamral, se te ne bo na ulici nobena usmilila.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Maped100 »

Zapomnite si eno!!!

DOKLER se boste primerjali z drugimi, neboste nikoli zadovoljni sami s seboj!!!
DOKLER vam bodo merila predpisovali drugi, neboste nikoli zadovoljni sami s seboj!!!

Ko pa boste sprejeli sebe v tem trenutku takšni kot ste in odpravili tisto kar vas osebno moti IN NE DRUGE, boste pa na pravi poti.

Sam potrebno je pazit da ne pride do izstrelitve ega v vesolje... :)
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

McLarnovc napisal/-a:
Mr.Ož napisal/-a:

Zato ker misliš da je visok in močan tip negativen. Mislim, bolano.

In še 1x...če boš tule jamral, se te ne bo na ulici nobena usmilila.

Lol, Sej ne mislim tak direkto. Samo glej. Kakšni so lokalni frajrči, babjaki, pretepači? Vedno so visoki in močni v tem slislu tak razmišljam. Drugače sem z negativnim mislo fse tui, da so babjaki, pretepači pa to fse. Da so prač pokvarjeni.

Aja, ja se strinjam, pač sej je vrei, da je prvi vtis, ki temelji na fizični privlačnosti vrei. Samo neka drugega me zanima. Ka je f temi tak negativnega, če fant ni velik in močan? To je tisto ka smo po sebi to ne bi moglo bit negativno. Fprašam ka je to takega. Jaz recimo grd nisem, zanemarjen ne, neurejen ne, no recimo skromno sem oblečen, ampak ne v kake cote fseno ne. Samo recimo ka sem manji bi ziher več punc gledalo name ka bi bil velki. Samo nea vam ka je to takega, če sem majhen. Dobro varnost... :roll:
Odgovori