Kakšni fantje so vam všeč?
jz mam na splošno raj fante k je pr njih kj za prjet..
kakšne fante pa mamo punce rade je pa odvisno od posameznice..
enako je kot če rečem zakaj mate fantje rajš vitke punce z velikim kakrakterjem kot tiste malo močnejše..pa tud to ne velja za vse fante..težko je odgovoriti na to vprašanje..
enako je kot če rečem zakaj mate fantje rajš vitke punce z velikim kakrakterjem kot tiste malo močnejše..pa tud to ne velja za vse fante..težko je odgovoriti na to vprašanje..
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Dadyka15 napisal/-a:jz mam na splošno raj fante k je pr njih kj za prjet..
Ne tipi imamo raje vitke punce z velikim karakterjem v obliki oprsja...

...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Meni so res dosti bolj privlačni visoki in mišičasti fanti (pa ne kakšni bodybuilderji... v mejah normale
). Ne vem, zakaj... mogoče mi je res tisti občutek varnosti pomemben... Če me nekdo tak objame, se mi res zdi, da se me lahko brani pred vsem hudim
Čeprav se ne počutim nič ogroženo drugače.
Pa še nekaj je... Ful mi je lepo, če je tak tip tudi nežen... mi več pomeni, kot če je nežen kakšen majhen in droben... ker je bolj nepričakovano.
Aja, pa tudi malo nedostopen mora bit zame... Pač večji izziv. 

Ja no sej. Nič bovega mi niste povedale. 90% razmišlja tako, da mora biti fant močen, pa velik pa to. Tak, da res fbistvič nič novega nise zvedo, samo to da je res tak ka sem jaz mislu. Pa dobr, varnost... sej na nek račin razumem, samo recimo moja babi bi tui ka je bla še mlada tiher rekla "prav je, da si se umaknil, brezveze da se tepeš". Sej nea rečem. Tui tepel sem se že, nimam šibkega telesa, ampak fseni mi to ni vrei, da je to tak važno.
Ja sej vem. Na koncu bom ziher eno dobu. Samo Ko bom že starejši eno, ki me bo mela, ker ji takega močnega frajrčka ni uspelo dobit.
Zdaj ko sem pa še v najlepših letih te pa nebom mel nobene ka so fsem fčeč taki močni frajrči.
No te pa vas lahko fprašam drugače. Katera od vas si upa reči, da vam to, da so fanti močni pa to ni čisto nič pomembno, pa to, da se tepejo?
Ja sej vem. Na koncu bom ziher eno dobu. Samo Ko bom že starejši eno, ki me bo mela, ker ji takega močnega frajrčka ni uspelo dobit.
Zdaj ko sem pa še v najlepših letih te pa nebom mel nobene ka so fsem fčeč taki močni frajrči.
No te pa vas lahko fprašam drugače. Katera od vas si upa reči, da vam to, da so fanti močni pa to ni čisto nič pomembno, pa to, da se tepejo?
Kaj ko bi se ti naučil pisat vsaj malo pravilno slovensko? Saj nimam nič proti štajerščini, sam pwal bwn še jst začju pu primorsku guwort, pa kšna šjora bw začjla še pu korwšku, pa kšna pu dolensku in bo ceu kažin.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Si obupan glede bab, pa iščeš tolažbo tule? BTW, dekleta ne marajo obupanih tipov, ki jim bodo jokali za vsak falus. Punce iščejo take tipe, ki imajo močan karakter, ne da jih vsak drek iztiri, ki se znajo postavit zase in za njih in znajo zato kdaj pa kdaj tudi po mizi vdarit, če je treba-to ni mišljeno pretepanje. Besede lahko prekleto bolijo, samo pravilno morajo biti izbrane.
-
- Kofetarica
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 17. Jan. 2010 11:20, skupaj popravljeno 2 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
McLarnovc napisal/-a:Si obupan glede bab, pa iščeš tolažbo tule? BTW, dekleta ne marajo obupanih tipov, ki jim bodo jokali za vsak falus. Punce iščejo take tipe, ki imajo močan karakter, ne da jih vsak drek iztiri, ki se znajo postavit zase in za njih in znajo zato kdaj pa kdaj tudi po mizi vdarit, če je treba-to ni mišljeno pretepanje. Besede lahko prekleto bolijo, samo pravilno morajo biti izbrane.
bojs neb upau povedat

Ja pa očitno je lih tako s tabo, ampak si nočeš priznat, potem pa jokaš tule na babjem forumu in čakaš da se te bo kaka usmilila. Če to čakaš, potem ti povem, da se ti bo prej brada 3x okol kolen ovila, preden boš dočakal.
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
Haha kera tema
lol.. ja močni morjo bit, pa veliki, če me ne more nest u hribe, ko se js zmatram.. takga pa sploh rabm ne! Btw je moj tip velik 167cm, mišic ma pa lih za vzorc.. v trenutku, ko se bo pa začel tepst (v smislu da se dokaže da je boljši od nekoga, al pa zato k me bo en "lepo" pogledu) bom mogla pa resno razmislt, če ga še hočem.. ker je res tumač primitivno..
glede na to da si izpostavu ta "problem" predvidevam, da si majhen, suhcan in misliš da zato punce ne dobiš? v kolker ne hodiš ven z mastnimi lasmi, nestuširan, strgan in umazan, ni hudič da ne bi bil vsaj eni všeč, vsaka punca ti bo drugač povedala kaj ji je všeč, tko da se nehi obremenjevat s tem.

glede na to da si izpostavu ta "problem" predvidevam, da si majhen, suhcan in misliš da zato punce ne dobiš? v kolker ne hodiš ven z mastnimi lasmi, nestuširan, strgan in umazan, ni hudič da ne bi bil vsaj eni všeč, vsaka punca ti bo drugač povedala kaj ji je všeč, tko da se nehi obremenjevat s tem.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.