Kakšni fantje so vam všeč?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenEye »

Men ravno taki frajerčki niso všeč. Ne maram tipov, k se vn mečejo, menjajo punce bolj pogosto kot spodnje gate, mislijo da so povsod center dogajanja... Mam raj bolj umirjene in manj razvpite :D Tko da res ne vem, od kje to, da mamo vse rade take "žrebce" :D
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

GoldenEye napisal/-a:Men ravno taki frajerčki niso všeč. Ne maram tipov, k se vn mečejo, menjajo punce bolj pogosto kot spodnje gate, mislijo da so povsod center dogajanja...

Pa poleg tega mislim še, da ta izbira "največjega frajerja na šoli" (or whatever) bolj spada v tisto najstniško obdobje, ampak brez skrbi - ko punce pridejo ven iz te faze nevemkakšnih idolov, začnejo gledat bolj široko okoli sebe in vidijo, da vizualna podoba ni vse oz. je skoraj najmanj od vseh ostalih prioritet, ki jih dobijo pri fantu.
Emmm... Samo za potlačitev mojega firbca Mr.Ož - koliko si pa star?
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

zato, ker ne maramo tistega, kar nam je ponujeno. če vidimo mirno dušo, je včasih sploh ne opazimo, če je kot neh duh tam, sploh pa ponavadi takšni niso hard to get. in kar lahko dobimo, ni zanimivo. če pa vidimo nekega hudega frajerja, za katerim vemo, da gleda še dvajset drugih, je to za nas izziv. da pa o tem, da nas on na začetku sploh ne "šmirgla", ne govorimo, kajti to nas zživcira in razjezi in naredi še bolj odločene, da ga vsaj za nekaj sekund očaramo.

ampak, dragi Mr.Ož, to so površinski odnosi. verjetno se bomo trudile na vse moči, da dobimo njegovo pozornost. če je bomo, bomo verjetno prav kmalu odnehale, kajti spet - ko bomo lahko dobile, ne bo več zanimivo. samo da smo spet dokazale, da nekoga lahko dobimo. govorim o večini punc, tudi sebi. ko pa gre za pravo ljubezen in resno zvezo, pa ne padamo na "frajerje". Takrat se zaljubimo v tistega pravega in sploh ne gledamo na te trivialne stvari. takrat ne izbiramo zavestno, ampak ga izbere tisto nekaj v nas, brez da bi presodilo o stvareh, ki si jih ti naštel. kajti, naš popolnež ima vse to pa še več, pa tudi če v reanosti temu ni tako...
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a _vampirk'ca »

ah, kukrkol zbiramo punce najprej frajerčke potem na koncu vedno zberemo tistga k je najboljši, pač pameten, zna razmišljat itd...tisti frajerčki k pa sam misljo kakšni carji so pa dostkrat na konc ostanejo samski oziroma majo one night stande do 35. leta =) vem za dost takih primerov...
pač takrat za tista leta je fajn če maš fanta k je priznan v družbi ker tut teb ugled zraste (pač osnovnošolske pa srednješolske finte) pol kasnej pa itk pogruntaš d rabš enga fanta k se bo fejst do tebe obnašou pa k bo prjazn, tko d se obrne. frajerčki ponavad niso glih najbl sposobni resne zveze vzdržvat ker so tko frajerski d slej al prej prevarajo... sploh pa tut fantje rajš zbirajo punce k so najbl fine pa lepe...na konc pa včasih tut ugotovijo d je uredu clo kakšna k ni oblečena po zadnji modi pa ma 3 kg več...
tko pač je =)
Uporabniški avatar
Calorie
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: Vprašanje za punce.

Neprebrana objava Napisal/-a Calorie »

Mr.Ož napisal/-a:Ja no. Zanima me .. Hm, zanima... Kaki fanti so fšeč puncam. Mislim v bistvu bolj... Zakaj so vam všeč taki, ki majo moč pa to. Mislim, rade mate take lokalne frajerčke, divjake, pa babjake, pa taki, ki so mrge, pa veliki. Zakaj recimo ne marate kakšnih umirjenih, pa takih, ki jih je manj skupaj. Ker ful čudno se mi zdi.. ko romanitka temelji na nežnosti. In jaz mislim, da umirjen fant, pa če je še tak manjši pa to, da deluje bolj nežno do vas kot kakšni divjaki. Ker no ne vem... sej vemo ... definicija pravega moškega... :? Samo vseeno sej smo ljudje ne živali, kjer pri samcih prevladuje moč pa to. Mislim nea vem. Ka ve mislite.

Dragi Mr.Ož...vsake oči imajo svojega malarja. Zapomni si to. Osebno nikoli nisem padala na neke babjake in meni nikoli ne bo jasno, zakaj nekatere babe norijo npr. za Christianom Ronaldom. Jst se ga ne bi dotaknila niti s palco. Vedno sem padla bodisi na kakega suhca, bodisi na nekoga, ki je imel malce preveč kilogramov. Postava pri meni denimo nima veze, za nekatere bejbe pač ja. Zame je recimo dovolj ubijalski nasmeh ali pa par luštnih učk in če ima poleg tega tip še fajn karakter sem že paf. :scherzkeks: Pred kratkim sem se zacopala v tipa, ki je imel postavo daleeeeeč od sanjske, bil je kar nekaj centimetrov nižji od mene pa ga nisem mogla "imeti". Tako da...obstajamo tudi punce, ki se zaljubimo v preproste dečke, pa ni uspeha.

Zato te prosim, nikar ne posplošuj. To je isto, kot da bi spraševal: zakaj vse jeste zeleno solato, nobena pa brokoli? Sliši se mal bedno, ampak dejansko posplošuješ okus žensk. Obstaja pa možnost, da se nanašaš predvsem na kake orto luštne in prsate oz. "wanna-be-hot-all-the-time" bejbe...take imajo večinoma res kake hude pičkone zraven sebe. Ampak tudi v tem primeru to ni pravilo!!! Pa saj če pogledaš po ulici, lahko vidiš luštno bejbo z na videz švoh tipom, pa tudi obratno, hudega tipa z nič kaj posebno bejbo.

V glavnem: ne posplošuj, človek božji! :D
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Moj fant ni lokalni frajerček, divjak, babjek, ni mrga in ni nevem kok velik, pa ga imam vseeno najrajši na svetu. :hearts:
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

prvo naj te pomirim.velika vecina zensk pada na umirjene in nezne in suhe tipe ;) tko da ne obupat.ce ne bo druge,ti lahko jaz kako predstavim...sploh po MBju mam veze,tko da ce si iz tle,res ni blema :)

meni je pa bolj vsec,ce se tip zna postavit zase,da je samozavesten,trmast,strasten,instinktiven,pogumen (poleg seveda onih standardnih-da je iskren,da te spostuje,podpira itd)...da se postavi zate,ko vidi,da ga res rabis.kot so ze rekle punce-da mas obcutek varnosti brez da bi te dusil.taki so ponavadi tudi (vsaj malo) pra*ci-ma tud to se da sprement ;) neznost je pa tud ena od lastnosti,ki jo najbolj cenim.sam mi ni vsec,ce je prevec nezen.k glede na to,d sm tud jst ful,pol se mi zdi,da ne prideva nikamr ;)

glede postave pa tko-enim je bolj vsec suh tip,enim misicast,enim visok,enim bolj mickn..o okusih pac ne mormo razpravljat.sam ce punco z karakterjem prepricas,pol videz ni (neb smel bit) problem.
Uporabniški avatar
boom_boom*¸
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a boom_boom*¸ »

ja mene tud zanima... kuk si str?
sicer pa ja... tip posplošuje... ampak a ve pa mogoče ne? to da j u sredni šol tku de USE punce padamo na lokalne frajerčke pa ni posplošvajne? js mam ž skus mal "ekstravagantn" okus za tipe - usi te popularneži so mi čist mim. js mam rajš mal drugačne. uni ta popularni so mi bli ušeč sam du tretga razreda osnoune šole, naprej pa ne več.

tipo, ne se sekirat. uni ta nabildani majo večinoma take punce k so z nimi zato ker pač dobr zgledajo in ker so ponosne same na sebe ker so tipi zbral glih njih izmed miljona drugih k so se greble za njih. ti maš pa priložnost de se drugač dukažeš. tista k te bo vredna, bo s tabo zard tvojga karakterja, ne zarad mišic.
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr.Ož »

Ja tak je. Ja sem vbistu še malo mlajši. V bistvu sem v tistih letih, ko bi rabu eno vrei punco, samo ravno f teh letih punce najbolj gleajo na te močne pa lokalne frajčke. Jaz sem tak no. Sem bolj majhen, sicer švoh nesem, grd tui ne, ampak nikad pa nisem bil f središču pozornosti ka je večini punc fšeč. Ja tui bolj miren sem in pretepač nisem.

Dobro za varnost ko pravite večina tu. Samo živimo v 21. stoletnu, tak da se ravno nea moremo zaj tukaj nekaj mlatiti za punce ko kaki primati. Sej če pa je ka narobe pa pač zbežita, al res neam vem ka naj tu rečem, ko to, da dobijo tisti moči punce se mi zdi ful kruto. Punce bi morale cenit tudi to, da si pameten in da se ne greš mlatit.

Dobro mogoče res malo posplošujem, samo recimo tukaj vas je večina napisala, da so vam všeč taki. Pa tudi. Kaka inma tui rada vmirjene, samo frašanjekoliko je taki, gotovo bolj malo in gotovo jih večina v mojih letih gleda še na lokalne frajerčke ka še niso tolko zrele.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Mr.Ož napisal/-a:gotovo jih večina v mojih letih gleda še na lokalne frajerčke ka še niso tolko zrele

Kok so to stare, 12, 13?
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Mr.Ož a ti jst povem resnico? Upam da te ne bom preveč zglajzal s tem....

Ženske si izbirajo take tipe, ki imajo slavo, moč, denar in oblast. Če nimaš nič od tega, si spušil.

sorry...mogu sm.. :D
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Maped100 »

joj, kaj se ti sprašuješ. Preveč relativno si šel v to.

Kaj imajo punce? Vsaka punca ima rada neki? Verjetno tebe bolj vleče na "razmišljanje" s spodnjo glavo, kot z zgornjo?

Ne najdeš punce, ali družbenice, prijateljice? Kdo si, kaj si, kakšen si? Poznaš odgovor na to?
Če poznaš se ne sekiraj za tiste frčafele, ki osuplo hromijo po pozornosti in po neki plejerčkih, ki jim bodo lahko plačevali za pijačke, jih vozili naokol itd...
Nemoreš pa reč, da so vse takšne. Lih učer sem bil odzunaj, kjer je bilo ogromno folka... precej mladine, precej pa tud takih punc/žensk. Razlika je ne samo kot dan ali noč, ampak kot zemlja in mars.
Predvsem starejše so bolj stabilne in drugače gledajo na tipe. Predvsem se omenja varnost, sigurnost, spoštovanje in sposobnost normalne komunikacije. Vse drugo je libido :lol:

Pač ne sekiraj se, ne obremenjuj se s tem, če tvoji hormoni podivljajo ob pogledu na eno kavso,... če si skenslan, si skenslan z razlogom :)

Je pa dobro če hočeš komunikacijo da nisi sramežljiv in da nimaš neke bedne strahove, pred zavrnitvijo itd.
Pa verjam, da če bi vsaj polovico teh punc spoznal in videl ob drugem času in v drugem prostoru, bi si znale bit totalno nasprotje.
Pač navzven so neke divljakuše in polne samozavesti, navznoter pa mladi mucki :)

in še dva pregovora, ki veljata za fante in punce...

Jedna se odtegnula, druga se protegnula..
Fanti/punce so kot avtobus, nč zato če ti je ušel,..vedno pride drugi, ker jih je enostavno za vse 3x dost :)
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

Mr.Ož napisal/-a:Dobro za varnost ko pravite večina tu. Samo živimo v 21. stoletnu, tak da se ravno nea moremo zaj tukaj nekaj mlatiti za punce ko kaki primati. Sej če pa je ka narobe pa pač zbežita, al res neam vem ka naj tu rečem, ko to, da dobijo tisti moči punce se mi zdi ful kruto. Punce bi morale cenit tudi to, da si pameten in da se ne greš mlatit.

Meni se je pa to veliko dogajalo (jah pač sem živela v takem mestu kjer je bilo res veliko pretepov zvečer). In sem imela tipa ki je bil grozno agresiven, v smilsu da nikoli ni ostal dolžan, če ga je kdo izzval. Kasneje se je to stopnjevalo do te mere, da je tudi sam začenjal pretepe in takrat je šlo vse samo navzdol, ampak če bi kdaj "zbežal" pa bi mi bilo prav za zjokat se. Ne zagovarjam nobenega nasilja, ampak če se po spletu okoliščin znajdeš sredi take situacije, mora bit tip sposoben ubranit mene in sebe.
Houd de wereld tegen
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

Maped100 napisal/-a:Predvsem starejše so bolj stabilne in drugače gledajo na tipe. Predvsem se omenja varnost, sigurnost, spoštovanje in sposobnost normalne komunikacije. Vse drugo je libido :lol: :)

on men tko mlad deluje,da so te starejse zan ze fejst prestare :(

Maped100 napisal/-a:Pač ne sekiraj se, ne obremenjuj se s tem, če tvoji hormoni podivljajo ob pogledu na eno kavso,... če si skenslan, si skenslan z razlogom :)

bozja resnica ;)

Maped100 napisal/-a:Pač navzven so neke divljakuše in polne samozavesti, navznoter pa mladi mucki :)

ja,sam ce on nima prilike/si jo ne vzeme za nekoga spoznat,ker ze apriori misli,da se ne bo izslo,ne bo nikol ugotovu,kaka je punca v resnici.
drgač pa- mucke :P

Pa tud z ***Ally*** se strinjam.Če bi zbežal,bi me blo verjetno kr mal sram..
dunjadunja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dunjadunja »

Ni res, da ne maramo fantov, ki niso veliki, mišičasti in bogati! Meni je čisto vseeno, kako velik je, kolko mišic ma in kolk dnarja, zaljubim se v take, ki so mi luštni, simpatični in prijazni, res pa imam rajši bolj živahne kot umirjene, čeprav tudi tu ni pravil in je vedno odvisno od vsakega fanta posebej, da o puncah sploh ne govorimo - kolikor nas je, toliko različnih okusov imamo in edino, kar ti lahko rečem, je to, da se ne spreminjaj, ampak uživaj, dokler se ne prikaže taka, kateri boš točno to, kar si želi (in ona tebi). :wink:
Odgovori