Tigi napisal/-a:Donnie Darko Najboj bedn film kar sem jih vidla...sem rekla mojmu če se mu je kej zgodl ker je kar naenkrat tak bedn film gor dal
zakaj pa se ti zdi beden? meni je eden boljših.
Jaz še vedno ne razumem poante tega filma in verjetno nikoli ne bom. Gledala sem ga 1x - mogoce bi ga morala veckrat pogledati, da bi ugotovila, kaj za vraga so mislili z njim povedati.
ja, dejansko je to film, ki ga moraš večkrat pogledati, da razumeš. lahko pa tudi kaj prebereš. kakorkoli,meni je bil brez tega totalno kul. glasba, režija, gillenahaal (ne znam napisat), frank, vse. zgodba mi je bila hudo dobra. ti da razmišljat, je pa res, da ni nekaj blazno posebnega. jst sm si parkrat pogledala, pa sem vedno uživala.
Mamma mia! Mama mija, kako je tole dober film. Super. Že dolgo me ni film tako navdušil. Popolnoma sem se sprostil ob zvokih, krasni scenografiji, izredni igralski zasedbi in hkrati odlični igri ter uigranosti.
Priporočam ogled! Abba je zimzelena in ponovno sem posegel po originalnem cdju - kupil sem si OST filma in komaj čakam, da na police pride DVD - ker ga bom kupil!
Sometimes you have to be a bitch to get things done (Madonna)
kajira napisal/-a:zakaj pa se ti zdi beden? meni je eden boljših.
Ma meni je Donnie Darko tud eden boljših filmov (ok, res da ne gledam velik filmov, da bi lahko naredila kakšno konkretno primerjavo). Gledala sem ga sicer samo enkrat, si bom kmalu spet vzela čas za ponovni ogled. Všeč mi je to, da si vsak lahko film interpretira drugače, da morš ob gledanju razmišljat, da lahko slediš dogajanju. Ma super film je.
How many years can some people exist before they're allowed to be free? The answer, my friend, is blowin' in the wind.
A je kera gledla First born?Če sem prou razumela konec je ona ubila svojega otroka, vendar je mislila da je lutka?
Drgač pa ni slab film, sam meni je biu malo dolgočasen.Ocena:7/10
_ninchyka_ napisal/-a:Mamma Mia - Nič posebnega, ko vsi tok hvalite tale film... sm vidla že dost bolših mjuziklov... 4/10
Ooo - končno ena negativna kritika. Sem mislila, da je res čist vsem film tako zakon
Jaz ga nocem sploh gledati! Obozujem Abbo, ampak taka igralska zasedba, da te kap. Ce bi bila jaz clanica Abbe, bi bila uzaljena, kaj za vraga so naredili iz mojih pesmi!
Hm, mene je pa ravno zasedba navdušila - no no, sej niso slabi?
Razlog, zakaj mi je bil tako všeč, je pa predvsem ta, ker se igralcem prav vidi, kako noro so uživali na snemanju in .. se sramotili s poskusi petja. In ker je Mr. Darcy gej.