Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

*hox* napisal/-a:
Punchee napisal/-a:Mene zanima, če te gin. pri prvem obisku pregleda če rabiš sam kont. tabletke??

Odvisno. Ponavadi te pregledajo če si že imela spolne odnose.

Res je. Jaz prvič, ko sem šla po tabletke, še nisem imela spolnih odnosov in me ni mogla pogledat. Me je samo stehtala, izmerila pritisk in me povprašala, da mi je lahko predlagala primerne tabletke. Povedala pa mi je, da čim bom imela odnose, se pa le naj oglasim na bris.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

Pregleda lahko tudi sicer odklonis, ampak saj gre vendar za tvoje zdravje. In tista ki sexa, gre lahko tudi na pregled. Drugace naj ne sexa :D
Uporabniški avatar
princeska.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a princeska. »

Mene ni pregledala. Sam zastavla mi je par vprašanaj, pa stehtala in pritisk. Ni me vprašala č sme že imela odnose al pa kej. Normalno sme dobila tabletke. Sam bo pa treba čimprej na pregled :oops:
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

missy* napisal/-a:Pregleda lahko tudi sicer odklonis, ampak saj gre vendar za tvoje zdravje.

Pri moji ginekologinji ga ne morš odklont (razn v primeru, da še nisi imela spolnih odnosou). :lach: Edin če skoz okno pobegneš. :rofl:
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

ja sej prisilit te ne more :D edino ce te zveze pa odpelje na stol :P
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

missy* napisal/-a:ja sej prisilit te ne more :D edino ce te zveze pa odpelje na stol :P

Lahko ti pa pač ne da tabletk brez pregleda. :wink:
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Ja, če ginekolog ni tok odgovoren, da bi te pregledal preden ti da tabletke ali po že dolgem jemanju tabletk brez pregleda, potem mora biti pa punca toliko bolj. Js bi hotla vedet, če sem zdrava in če je vse ok. Zgleda, da je treba težit.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Tud mene ni pregledu.Šla sm pa pri 17 po tabletke. Pač uprašala me je vse, če sm zdrava, če kadim, pritisk zmerla...za pregled je pa rekla da dobim vabilo ko bom stara 20 let.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

meni je rekla prvic, ko sem prisla po tabletke (tudi nasplosno prvi obisk), da naslednic, ko pridem po KT me caka tudi pregled :D
Uporabniški avatar
Ursa7
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ursa7 »

Ali ima katera mogoče izkušnje z jemanjem tabletk Rigevidon? Predvsem me zanima, kako vplivajo na stanje nožnice... sama sem prej jemala nizkodozne (Yasminelle), ki pa so med drugim povzročile suhost nožnice in skorajšno nezmožnost imeti spolne odnose. :roll: Kaj vzpodbudnega v zvezi z Rigevidon tabletkami torej? :)
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his room

Neprebrana objava Napisal/-a lolika11 »

Jst sm zdj Yasminelle dobila... tko da me je kr stisnl k sm tole prebrala! Kakšne izkušnje mate pa kj druge s temi tableti??
Uporabniško ime:
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Uporabniško ime: »

js poznam prijeteljico. ki nima teh težav. to je odvisn od osebe, ne se bat!
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

ŽuŽa napisal/-a:Tud mene ni pregledu.Šla sm pa pri 17 po tabletke. Pač uprašala me je vse, če sm zdrava, če kadim, pritisk zmerla...za pregled je pa rekla da dobim vabilo ko bom stara 20 let.

JSt sm šla po KT pr 16. Sm šla na novo, zato sva izpounne karton, me je zmirla, zvagala in use. Potem mi je dala tabletke IN me naročila na pregled. Oz. se ne spomnem al sm sama rekla, al je ona :roll:
ugL. je rekla da pa isto, da za naslednjega dobim vabilo pr 20.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
Ursa7
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ursa7 »

Uporabniško ime: napisal/-a:js poznam prijeteljico. ki nima teh težav. to je odvisn od osebe, ne se bat!

Jaz jih tudi nisem imela kakšno leto, ali pa pač niso bile še tako izrazite in niti nisem kaj dosti porajtala. Tako ali tako pa je jasno, da je pri nizkodoznih tabletkah večja verjetnost, da se kaj takega zgodi - vsaj ginekologinja mi je tako povedala. No, če s temi novimi, ki imajo večjo vsebnost hormonov, ne bo bolje, sem osebno opravila s KT.
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

verjetno je že kje tako vprašanje,samo se mi res ne da po vseh skorajda 400 straneh brskat
torej,včeraj sem vzela zadnjo tabletko iz zavojčka,tako kot vedno je to petek zvečer.menstruacijo sem želela prestavit in bi danes zvečer spet vzela tabletko,ampak me je danes zjutraj čakalo presenečenje-dobila sem menstruacijo.kako je to sploh mogoče?drugače jo vedno dobim v ponedeljek, vse 3 tedne sem tabletke jemala redno,ob isti uri,nobene nisem izpustila.tudi v preteklosti,ko sem že kdaj pozabila vzeti kakšno tabletko,nisem dobil menstruacije takoj naslednji dan.
Zaklenjeno