enaa napisal/-a:Full držim pesti, da bi mela dovolj poguma, da bi kljub težki situaciji otroka obdržala!!!!
Seveda je to res tvoja zelo osebna odločitev.
Ampak kaj je lepšega kot rojstvo novega bitjeca?
Se podpišem pod to.

*purple* napisal/-a:in to je vsa poanta!
kot sem že rekla, če virginia ti ne moreš tega prebolet, je to popolnoma tvoj problem in ne problem večine oziroma samosplošni problem.In s tem problemom se moraš ti pač soočit in dojet da je tako kot je in nič drugače.
Kot vidiš obstajajo otroci samohranilk, ki so srečni in ki jih zadeve z očetom ne ganejo, pa če še tolk ne verjameš.

Razlagalka napisal/-a:Ne bit tako sovražno nastrojeni, punca je povedala svoje mnenje in z nami delila svojo življenjsko izkušnjo.In v tem ni nič slabega. Vsak ima pač svoje mnenje.
virginiaNOmore napisal/-a:*purple* napisal/-a:in to je vsa poanta!
kot sem že rekla, če virginia ti ne moreš tega prebolet, je to popolnoma tvoj problem in ne problem večine oziroma samosplošni problem.In s tem problemom se moraš ti pač soočit in dojet da je tako kot je in nič drugače.
Kot vidiš obstajajo otroci samohranilk, ki so srečni in ki jih zadeve z očetom ne ganejo, pa če še tolk ne verjameš.
Vredu, sam kak naj helene ve kako bo njen otrok preživljal vse to? Dva scenarija sta, kot vidiš. Ker se ti zdi pa bolj verjeten?
- moja polsestra po fotru, ki je torej živela s fotrom - to kar je tebi tako zelo pomembno.. je pa totalno zblojena in (žal) za moje pojme psihično neuravnovešena. Njegova brilijantna vzgoja (njegova prisotnost v njenem življenju torej) jo je vzgojila v totalno labilno osebo, ki pričakuje da se svet vrti okoli nje, da bodo vsi počeli točno to kar si bo ona zamisnla v svoji glavi & takoj ko bo v realnem svetu kaj odstopalo od predstave, ki si jo je ona ustvarila v svoji glavi se ji vse sesuje, v realnem svetu sploh ne zna, ne zmore funkcionirat!! (ok, navidez morda res dokler kdo česa ne izve ali naredi narobe, potem pa njeni histerični izpadi in jada jada jada,..)