Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
*~Liesl~*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *~Liesl~* »

Je tu kdo, ki bo delal maturo v letu 2009? Kaj ste izbrali za maturitetne predmete? Jaz sem izbrala umetnostno zgodovino in biologijo.
Take me away cuz in your eyes I'd like to stay...
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love18 »

ojoj mene je tooooooooook strah :cry: :cry: za vsak ko se spomnem na sredo me stisne v želodcu :cry: že vidim, da jutr nom neč spala :cry:
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ A v sredo boste zvedl če ste sprejeti?
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

ne če smo naredili maturo.. :cry:
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

*~Liesl~* napisal/-a:Je tu kdo, ki bo delal maturo v letu 2009? Kaj ste izbrali za maturitetne predmete? Jaz sem izbrala umetnostno zgodovino in biologijo.

Ja jaz sem med "srečneži", ki nas spomladi čaka matura. Izbrala pa sem biologijo in kemijo. Me je pa najbolj "strah" slovenščine in angleščine :?
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

jeeeej nardila :D aleluja :cool:
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a porcelain »

jaz sem nardila zdaj slovenščino z 3, pri mat pa sta mi manjkala 2 procenta :( :cry:
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

joj škoda :( sam sj lh da jih boš najdla..sj se boš prtožla ne? mislim se splača no..poroči kako si se odločla..
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

a kera ve kdaj dobimo po pošt če smo sprejet pa gdaj se mormo vpisat...me je zlo strah da ne bom zamudila vpisa :(
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

HuDoBa napisal/-a:
*~Liesl~* napisal/-a:Je tu kdo, ki bo delal maturo v letu 2009? Kaj ste izbrali za maturitetne predmete? Jaz sem izbrala umetnostno zgodovino in biologijo.

Ja jaz sem med "srečneži", ki nas spomladi čaka matura. Izbrala pa sem biologijo in kemijo. Me je pa najbolj "strah" slovenščine in angleščine :?

uff, nj te bo najbl strah biologije. no sj tolk težka ni, sam je pa neomejeno snovi
Uporabniški avatar
*~Liesl~*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *~Liesl~* »

^^
Ja za biologijo imamo mi 7 knjig + zvezki, za umetnost je pa treba znat samo 700 slik, tako da sploh ni panike :?

Pa sej bo :)

Čestitke vsem, ki ste zdaj naredile maturo; ostale pa ne obupat, saj boste nardile naslednjič. Sej bo!
Take me away cuz in your eyes I'd like to stay...
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

HuDoBa napisal/-a:

js tut, mam kemijo in glasbo. najbolj me skrbita angleščina in slovenščina... predvsem zarad knjig, ker mi je obup brat tisto, že zdej umiram :D
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

love18 napisal/-a:a kera ve kdaj dobimo po pošt če smo sprejet pa gdaj se mormo vpisat...me je zlo strah da ne bom zamudila vpisa :(

pliiiis če kera ke ve naj pove...strah me je da ne bom zamudila :( a je kera mrbit že dobila pošto?
Uporabniški avatar
*Kobilica*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Kobilica* »

Eno bolj tehnično vprašanje. Sem pred kratkin od nekoga izvedela, pa me zanima, če je res. Je res mogoče maturo opravljati tudi, če srednje šole nisi uspešno zaključil, po tem, ko dopolniš 21 let? Torej nimaš narejenega 4. letnika, pa vseeno greš na maturo, če počaš, da dopolniš 21 let?

Če mogoče katera ve ...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

*~Liesl~* napisal/-a:^^
Ja za biologijo imamo mi 7 knjig + zvezki, za umetnost je pa treba znat samo 700 slik, tako da sploh ni panike :? Pa sej bo :)

Tale umetnostne sploh ni tko mal kot zgleda. Poleg slik morš znat še usa obdobja, značilnosti obdobij, avtorje slike ponavadi.
Jst sm mela letos umetnostno pa mi je bla tko tko. Čez let sm use teste 4 pisala, na maturi pa kr 3 :? .
Zaklenjeno