*~Liesl~* napisal/-a:Je tu kdo, ki bo delal maturo v letu 2009? Kaj ste izbrali za maturitetne predmete? Jaz sem izbrala umetnostno zgodovino in biologijo.
Ja jaz sem med "srečneži", ki nas spomladi čaka matura. Izbrala pa sem biologijo in kemijo. Me je pa najbolj "strah" slovenščine in angleščine
*~Liesl~* napisal/-a:Je tu kdo, ki bo delal maturo v letu 2009? Kaj ste izbrali za maturitetne predmete? Jaz sem izbrala umetnostno zgodovino in biologijo.
Ja jaz sem med "srečneži", ki nas spomladi čaka matura. Izbrala pa sem biologijo in kemijo. Me je pa najbolj "strah" slovenščine in angleščine
uff, nj te bo najbl strah biologije. no sj tolk težka ni, sam je pa neomejeno snovi
js tut, mam kemijo in glasbo. najbolj me skrbita angleščina in slovenščina... predvsem zarad knjig, ker mi je obup brat tisto, že zdej umiram
Eno bolj tehnično vprašanje. Sem pred kratkin od nekoga izvedela, pa me zanima, če je res. Je res mogoče maturo opravljati tudi, če srednje šole nisi uspešno zaključil, po tem, ko dopolniš 21 let? Torej nimaš narejenega 4. letnika, pa vseeno greš na maturo, če počaš, da dopolniš 21 let?
*~Liesl~* napisal/-a:^^ Ja za biologijo imamo mi 7 knjig + zvezki, za umetnost je pa treba znat samo 700 slik, tako da sploh ni panike Pa sej bo
Tale umetnostne sploh ni tko mal kot zgleda. Poleg slik morš znat še usa obdobja, značilnosti obdobij, avtorje slike ponavadi.
Jst sm mela letos umetnostno pa mi je bla tko tko. Čez let sm use teste 4 pisala, na maturi pa kr 3 .