Ljubezen s pripadnikom druge nacionalnosti
- lovefrance
- Komunikatorka
Zelo žalostno je spoznanje, da imajo ljudje v 21.stoletju takšno razmišljanje kot ta punca marypa. Ne predstavljam si, kaj povzroči takšno sovražnost do SOLJUDI. Edini vzrok bi ahko bil neizobraženost oz. nerazgledanost. Nočem bit žaljiva, ampak s takim razmišljanjem je nekaj hudo narobe. Sploh pa ne razumem, kako lahko presojaš ljudi glede na njihov zunaji videz in zvrst glasbe, ki jo posameznik posluša. Ti tud mogoče ne izgledaš najbol superduper noro fajn, pa sem prepričana, da to ne more biti vzrok da te kdo ne bi maral.
- *arabic_girl*
- Komunikatorka
- Kraj: Nova Gorica
- Miss September
- Debatorica
Ne ti, ki maš rada francijo in ne purple še vedno nimata pojma, o čem govorim, nevem pač ne dojameta, da jaz nikogar, noben narod, ne čefurje ne sovražim.. na živce mi grejo na splošno s to musko npr- in vsem, kar pač radi vsiljujejo.. in brezvezna pretepanja. Hočejo izstopat, bit pomembni, glasni. - med sabo se eni kličejo: Care. (car- cesar ane=)
Drgač pa ta purple tud v drugih temah vedno tolče neko svojo resnico in mora imeti vedno zadnji post
. Sj zzato se meni s takim folkom pa brezvezno vsebino v njihovih postih ne da ukvarjat- ker si čisto drugače razlagajo tvoj
mislim ne morš verjet, kako skrči tvoj post v en blesav stavk, ki sploh ne drži
neverjetno lol
x-> število, do katerega znaš šteti
x+2=y
y-> kolikokrat sem bila jaz v srbiji.
Drgač pa ta purple tud v drugih temah vedno tolče neko svojo resnico in mora imeti vedno zadnji post

kiny napisal/-a:In kolkrat si pa bla ti v Srbiji?
x+2=y
kiny napisal/-a:jemina napisal/-a:no ja z nabijanjem te čefurke na trolah so res bedni. Kaj res mislijo, da je tisti cvilimili tolk fajn, da morjo vse okol posiljevat z njim.
Pa pjt peš al pa s kolesm pa ti ne bo treba poslušat
Ekskjuzmi?

Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
marypa napisal/-a:Ne ti, ki maš rada francijo in ne purple še vedno nimata pojma, o čem govorim, nevem pač ne dojameta, da jaz nikogar, noben narod, ne čefurje ne sovražim.. na živce mi grejo na splošno s to musko npr- in vsem, kar pač radi vsiljujejo.. in brezvezna pretepanja. Hočejo izstopat, bit pomembni, glasni. - med sabo se eni kličejo: Care. (car- cesar ane=)
Drgač pa ta purple tud v drugih temah vedno tolče neko svojo resnico in mora imeti vedno zadnji post. Sj zzato se meni s takim folkom pa brezvezno vsebino v njihovih postih ne da ukvarjat- ker si čisto drugače razlagajo tvoj
mislim ne morš verjet, kako skrči tvoj post v en blesav stavk, ki sploh ne drži
neverjetno lol
kiny napisal/-a:In kolkrat si pa bla ti v Srbiji?
x+2=y
sej ti pravm marypa, kot sm rekla, normalne replike nisi sposobna spisat

in ne ne gre se za tolčenje resnice, gre se zato, da si posplošila in to je pač neumno.
-
- Sramežljivka
- Kraj: Kranj
-
- Komunikatorka
Mahagonij napisal/-a:Najbrz ni nakljucje, da je 95% primerov, ko slisim glasno glasbo iz avta ali pa ko kak idiot z mobitelom celoten avtobus posiljuje s svojim pomanjkanjem glasbenega okusa, to ena juzna muska.
Ne bi se mešala v debato o "čefurjih" in glasni glasbi, bi pa dodala, da je tisti, ki cel avtobus posiljuje s svojim pomanjkanjem glasbenega okusa, po mojih izkušnjah predvsem avtobusar, s slovensko narodnozabavno glasbo.

- razmazena_maca
- Debatorica
Jaz sem hodila na osnovno šolo, na kateri je bilo precej južnjakov, ki so vedno nekaj pametovali, se pogovarjali "po njihovo" in kdor je hotel biti car, se je moral obnašati tako kot oni.
Vedno sem govorila, da južnjaka pa ne bom imela. Potem pa sem že v srednji šoli spoznala kar nekaj južnjakov, ki so res zelo v redu, potem še v službi... Zdaj sem se zaljubila v pravoslavnega srba, ki je bil rojen v Sloveniji in če bi imela možnost (a je žal nimam
), bi bila takoj z njim, ker mi kot oseba res zelo odgovarja.
Težko bi pa bila z nekom iz druge države, zaradi razdalje. Zelo težko bi se tudi pogovarjala s partnerjem v tujem jeziku (hrvaški, srbski jezik še mogoče, angleščina že grozno težko, kaj drugega pa sploh ne), preselila pa se iz Slovenije sigurno nikoli ne bi.

Vedno sem govorila, da južnjaka pa ne bom imela. Potem pa sem že v srednji šoli spoznala kar nekaj južnjakov, ki so res zelo v redu, potem še v službi... Zdaj sem se zaljubila v pravoslavnega srba, ki je bil rojen v Sloveniji in če bi imela možnost (a je žal nimam

Težko bi pa bila z nekom iz druge države, zaradi razdalje. Zelo težko bi se tudi pogovarjala s partnerjem v tujem jeziku (hrvaški, srbski jezik še mogoče, angleščina že grozno težko, kaj drugega pa sploh ne), preselila pa se iz Slovenije sigurno nikoli ne bi.