Ljubezen s pripadnikom druge nacionalnosti

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lovefrance »

Zelo žalostno je spoznanje, da imajo ljudje v 21.stoletju takšno razmišljanje kot ta punca marypa. Ne predstavljam si, kaj povzroči takšno sovražnost do SOLJUDI. Edini vzrok bi ahko bil neizobraženost oz. nerazgledanost. Nočem bit žaljiva, ampak s takim razmišljanjem je nekaj hudo narobe. Sploh pa ne razumem, kako lahko presojaš ljudi glede na njihov zunaji videz in zvrst glasbe, ki jo posameznik posluša. Ti tud mogoče ne izgledaš najbol superduper noro fajn, pa sem prepričana, da to ne more biti vzrok da te kdo ne bi maral.
Uporabniški avatar
*arabic_girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Nova Gorica

Neprebrana objava Napisal/-a *arabic_girl* »

sama nisem nikoli imela problemov z tem....tako da ne me ne moti :) odbija me lahko samo človek ki mi ni vsec ne pa to kaksne nacionalnosti je....
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Miss September »

Meni je tudi žalostno, da vsi še vedno omejeno razmišljajo... Ljudje smo vsi isti, čeprav se močno razlikujemo med sabo. Vsak ima svoje kriterije, ne moreš pa trditi takšnih neumnosti. :roll:
Worship me or walk away.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

Ne ti, ki maš rada francijo in ne purple še vedno nimata pojma, o čem govorim, nevem pač ne dojameta, da jaz nikogar, noben narod, ne čefurje ne sovražim.. na živce mi grejo na splošno s to musko npr- in vsem, kar pač radi vsiljujejo.. in brezvezna pretepanja. Hočejo izstopat, bit pomembni, glasni. - med sabo se eni kličejo: Care. (car- cesar ane=)

Drgač pa ta purple tud v drugih temah vedno tolče neko svojo resnico in mora imeti vedno zadnji post :D. Sj zzato se meni s takim folkom pa brezvezno vsebino v njihovih postih ne da ukvarjat- ker si čisto drugače razlagajo tvoj :D mislim ne morš verjet, kako skrči tvoj post v en blesav stavk, ki sploh ne drži :D neverjetno lol

kiny napisal/-a:In kolkrat si pa bla ti v Srbiji?

x-> število, do katerega znaš šteti
x+2=y
y-> kolikokrat sem bila jaz v srbiji.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

kiny napisal/-a:
jemina napisal/-a:no ja z nabijanjem te čefurke na trolah so res bedni. Kaj res mislijo, da je tisti cvilimili tolk fajn, da morjo vse okol posiljevat z njim.

Pa pjt peš al pa s kolesm pa ti ne bo treba poslušat :D

Ekskjuzmi? :roll: :roll:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

marypa napisal/-a:Ne ti, ki maš rada francijo in ne purple še vedno nimata pojma, o čem govorim, nevem pač ne dojameta, da jaz nikogar, noben narod, ne čefurje ne sovražim.. na živce mi grejo na splošno s to musko npr- in vsem, kar pač radi vsiljujejo.. in brezvezna pretepanja. Hočejo izstopat, bit pomembni, glasni. - med sabo se eni kličejo: Care. (car- cesar ane=)

Drgač pa ta purple tud v drugih temah vedno tolče neko svojo resnico in mora imeti vedno zadnji post :D. Sj zzato se meni s takim folkom pa brezvezno vsebino v njihovih postih ne da ukvarjat- ker si čisto drugače razlagajo tvoj :D mislim ne morš verjet, kako skrči tvoj post v en blesav stavk, ki sploh ne drži :D neverjetno lol

kiny napisal/-a:In kolkrat si pa bla ti v Srbiji?

x-> število, do katerega znaš šteti
x+2=y
y-> kolikokrat sem bila jaz v srbiji.

sej ti pravm marypa, kot sm rekla, normalne replike nisi sposobna spisat :)
in ne ne gre se za tolčenje resnice, gre se zato, da si posplošila in to je pač neumno.
Tanisha 24
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Tanisha 24 »

A ni lih to, da smo si ljudje tko različni najbolj zanimiv? :D
Uporabniški avatar
gina<3
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a gina<3 »

dobr o romih imam tudi jaz malo predsodkov. drugače sem pa bila s turkom in me ni motilo da je musliman.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

in zakaj taki predsodki?
me,myself&I
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a me,myself&I »

Mahagonij napisal/-a:Najbrz ni nakljucje, da je 95% primerov, ko slisim glasno glasbo iz avta ali pa ko kak idiot z mobitelom celoten avtobus posiljuje s svojim pomanjkanjem glasbenega okusa, to ena juzna muska.

Ne bi se mešala v debato o "čefurjih" in glasni glasbi, bi pa dodala, da je tisti, ki cel avtobus posiljuje s svojim pomanjkanjem glasbenega okusa, po mojih izkušnjah predvsem avtobusar, s slovensko narodnozabavno glasbo. :roll:
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

pol pomaga edinole nasvet: KUPTE SI SLUŠALKE IN PRIŽGITE SVOJ MP3... :P tko vam nau treba poslušat zblojenega okusa glasbe drugih, razen svojega...
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

pomanjkanje glasbenega okusa...vsak poslusa kar mu pase, in s to "juzno" muziko ni nic narobe, ce tebi ni vsec, se ne pomeni, da drugi nimajo okusa.
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a razmazena_maca »

madžar, italjan, bosanec, pol-čefur in črnec. čakam še na slovenca :D
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Da se nam kdaj nažrla zarečenga kruha, ampak mene bi motilo. Do zdaj sem mela samo in samo Slovence. Naj tak tudi ostane.
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

Jaz sem hodila na osnovno šolo, na kateri je bilo precej južnjakov, ki so vedno nekaj pametovali, se pogovarjali "po njihovo" in kdor je hotel biti car, se je moral obnašati tako kot oni. :roll:
Vedno sem govorila, da južnjaka pa ne bom imela. Potem pa sem že v srednji šoli spoznala kar nekaj južnjakov, ki so res zelo v redu, potem še v službi... Zdaj sem se zaljubila v pravoslavnega srba, ki je bil rojen v Sloveniji in če bi imela možnost (a je žal nimam :( ), bi bila takoj z njim, ker mi kot oseba res zelo odgovarja.

Težko bi pa bila z nekom iz druge države, zaradi razdalje. Zelo težko bi se tudi pogovarjala s partnerjem v tujem jeziku (hrvaški, srbski jezik še mogoče, angleščina že grozno težko, kaj drugega pa sploh ne), preselila pa se iz Slovenije sigurno nikoli ne bi.
Odgovori