Pa jst pr Dodoju tega z držanjem hrane še nism vidla..kaj mi je zanimiv, ker je use 'prvič'..prvič pančka, prvič dela rove, prvič ga vidm kako papca
..k da bi mela otročička, ki dela prve korake
Aja..jst pravm, da majo tačkice, šapice

Samo mogoče še tega prvo noč ne bo delal, samo kasneje pa ziher. hihi

Fuck, če so pa nočne živali. Škoda da niso dnevne, bi zdaj že norel gor in dol. Samo zgleda, da je precej domač in da ga ni baš strah itd. vsaj po tvojih opisih sodeč. To je super, pa precej redko bi rekla.
Najraj bi nrdila kej, da mu bo čim lepš..pa ne vem kaj nj..
na sred nekje ane?

..sej sm že našla osnovn seznam
bom pa že sama pobrskala, če bo treba
..pa jst sm tut misnla kupit uno knjižico...sam se mi je zdel, da lahko to zihr najdm kje na netu..pa zato nism uzela
Z veseljem to delam, plus vsega da bote vidle kakšni lepi hrčki so na slikah. Btw-zgoraj maš že osnove

..Josif je ful kakcev pustil že v tisti škatli, v kateri sva ga domov prnesla.. Dodo pa nič, niti enga...priden Dodo
..sj vem, da mu je dost, sam ker sm čist vesela, da ga mam bi mu najraj torto spekla, če bi lahk to jedu 

nisem se upala sploh nikamor premaknit da ne bi kaj zamudila.
sam raj ne upam preveč ker mam filing da se mu ne do dal kej dost. Če ne greva pa ju3
sam najprej morm kletko počakat.
že ene pol leta nazaj jo je mela na drugi strani pa sm takrat isto zagnala paniko in jo takoj odvlekla k veterinarju. Pa je reku da ni nič, da se je verjetno kej spraskala in mi samo dal neko mazivo. Tko da sklepam da tudi sedaj ni nič takega, ker je samo brez dlake in je pač ranica. Ne zgleda nič hujšega ampak jaz seveda spet zganjam paniko!! Kaj mislte bejbe....a jo odpeljem k veterinarju?
To me vedno zabava, ko vlači tiste papirčke, pa vato po kletki. Tak je smešna. Danes sem ju celo snemala z digitalcem - Karlek je tako gonil, da je odletel iz kolesa
hehe.
Jaz bi jih tudi šlaaa..joj..samo se bojim da si še kerega prinesem domov. Krastico ima? No, če so ti rekli prej da je ok, potem je že ok. Po moje se je tudi samo spraskala. Saj pa je že stara babica - lahko si happy, da ima samo to težavo. Za Bepanthen pa ne vem - jaz ne bi pacala nekaj po njej kar mi uporabljamo :S
Bulma napisal/-a:Drugače pa je tisto kaj radi jedo v seznamu napisala Sugar_baby, tako da jo še malo poprosi, pa bo ziher objavila še enkrat

Bulma napisal/-a:Saj pa je že stara babica
za usako starost najdeš neko poimenovanje, moj je baby, ta je stara babica
kaj je pa tvoja Miša? pa Karli? ..u srednjih letih?
opazuj pa še naprej..

k bi kr vse mela in me je res težko od tam stran zvlečt. Pol me že une prodajalke čudn gledajo. Pa vedno rečm da grem sam po hrano pa "ponesreč" še do tja zavijm k so kletke