Bulma napisal/-a:Drugače pa je tisto kaj radi jedo v seznamu napisala Sugar_baby, tako da jo še malo poprosi, pa bo ziher objavila še enkrat

hehe nič me ni treba prosit...brez problema še enkrat napišm kaj jst dajem moji...očitno pomaga pri visoki starosti
drgač pa samo tok raje povem da to ni nikjer preverjeno...jst sm čist sama od sebe probala če jim je všeč, in če poje ok, če pa pusti pa tud prav. dajem pa seveda čim male količine kkšn dan da ne bi bilo kaj narobe. Do sedaj nisem nikoli opazila da bi imel kakšne težave s prebavo ali karkoli.
Pač seveda semena kupljena v trgovini, pa v zooticu sm kupila kot neke "bombončke" za hrčke...mi je una v trgovini rekla da je kot nekaj sladkega, kot neka nagrada če so pridni, če ti pustijo da jih božaš ipd...maš več okusov in moja je nora na to! od zelenjave dam solato, kkšn korenček, svežo kumarco...sam to res ful redko. Od sadja mandarine, pomaranče, nektarine, grozdje (pazi na peške), banane, tud sladoled ji dam ampak to sam uno k se stopi pol k ostane na dnu skodelice da ni tok mrzlo, košček kokice, kkšno drobtinico kruha pa kar mi pade na pamet.
Sam jst pol ful pazim recimo če ji dam sadje itq parkrat zagrize in pol pusti, da pospravim pol ko neha jest, ne da se tisto posuši in pol te ostanki gnijejo tam v kletki k nočm da staro je. To res ful pazim da sproti pospravlam to staro sadje
Drugače pa če mu boš pol, ko bo malo večji, dajala kakšno hrano, probavaj a ne...daš po malo pol pa že vidiš če mu odgovarja. Sej če daješ po malo, sigurno ne more škodit. vsaj jaz sem takega mnenja!