dodatki na mobitelu

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo
Uporabniški avatar
Satya
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Satya »

jaaaaaa js sm bla, men so bli ful fajni! mulci so sicer neki nergal da kao niso tapravi sam sej je blo itak jasno, da so Gorillaz Sound System ane.... Folka pa miiiljon :) kaj pa, če bi mi tkole take prireditve bl redno začel furat? :D
Uporabniški avatar
Ava87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ava87 »

ja se ful strinjam, bilo je res d best, še vedno ne morem pozabiit, kakšen žur...pa tisit komad mi je bil ful všeč ko so ga skupaj zapeli Siddharta in Murat in Jose, bil je res fenomenalen.

pa še vojega smejkota sem dobila :razz:

upam, da bo kmalu spet kje tazga, kje pa drugače slišati tako kul bende
Uporabniški avatar
*Kobilica*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Kobilica* »

Jah pol je treba zdaj veliko Triotov pokupit, da bodo videli, da se take akcije splačajo, pa bodo mogoče naredili še kakšno tako žurko.
Uporabniški avatar
Ava87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ava87 »

ja itak :lol:

men se zdi tako fajn, vse dobiš za to tv, internet pa še telefon, kaj češ boljšga. moram pa priznati, da me tisti laptop ful mika. jaz bi ga tko mela.
Uporabniški avatar
Satya
Debatorica
Debatorica

sej, koga pa ne.... no da ne bomo čist zabluzle te teme, punce, kje se še da kupit cofke za na mobi razen v evil big bangu, katerga praga moja nogica več ne prestopi?
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

jst sm mela na prejšnjem sony ericssonu čez 1300 tem gor in neki čez 100 igric :lol: sej ne da sm mela pol skos samo eno in isto temo, igric pa sploh nism igrala :mrgreen:

zdej na novem imam pa tiste teme ki so ble že gor + 2 al 3 ki sm jih pobrala z neta .. igrice mam pa tiste dve ki sta že ble gor, ampak sta mi krneki, tako da sm si naložla še eno da jo igram zvečer, da pol lažje zaspim :P komadov mam tudi okoli 400 se mi zdi, ampak to samo za to ker nimam mp3-ja, da pol na telefonu musko poslušam ..

za zvonenje pa amm za spešl osebice mam za vsao drugo zvonenje, tako da takoj vem kdo me kliče ... drugače pa za klice na splošno zvonenje iz filma one missed call :mrgreen: za sporočila pa enga tamalega ko reče: 'tuit tuit ....tuit tuit SMS' :)

pobiram pa večinoma tudi jst z zedge ...
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Satya
Debatorica
Debatorica

ej, kako pa rečmo razdeliš en komad - js bi ga mela za zvonenje, sam se začne bedno, pa bi rada za zvonenje uporabla sam refren, kako loh to nardim? mam SE z710i.

drgač mam pa tut js milijon tem gor, uporabla, pa za ozadje pol sam lubija na sto in en način ;)

pa za mp3 ga mam tut, k je ful laži sam telefon okol nost k pa še mp3....mi je bl fajn, pr praktiše :)
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

Satya napisal/-a:ej, kako pa rečmo razdeliš en komad - js bi ga mela za zvonenje, sam se začne bedno, pa bi rada za zvonenje uporabla sam refren, kako loh to nardim? mam SE z710i.

amm ... probaj na zedge .. [na vrhu klikneš create - izbereš ringtone maker - naložiš komad in pol lahko nastaviš kje naj se začne in kje konča .. na koncu ga shraniš na comp, si ga naložiš na telefon in naštimaš za zvonenje :P ]
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Satya
Debatorica
Debatorica

oooo kul!!! hvalaaa! :D evo, grem rezat <a href="http://www.youtube.com/watch?v=TN6AhU10XmY">juno</a> za ringtone.
Uporabniški avatar
*Kobilica*
Komunikatorka
Komunikatorka

Meh, jaz sem imela dolgo časa en meni všečen komad, samo kaj, ko nisem potem nikoli registrirala, da telefon zvoni, če bil v torbi. Tako da so me po dveh letih prisilili, da sem preklopila na neko generično zvonenje. Je zelo bedno, ampak vsaj slišim ga. :roll:
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

NUJNO RABIM POMOČ!

Imam sklenjeno naročniško razmerje pri mobitelu. Vsak mesec imam na računu storitev informativne in zabavne narave (GETMO). Vem samo toliko, da stalno prejemam neke SMSe, da si lahko naložim melodije,... ampak jaz te storitve ne koristim. Kako bi se tega znebila, ker mi ta storitev predstavlja polovico zneska računa.
Bom zelo hvaležna za odgovor, če mi lahko kdo pomaga.
Uporabniški avatar
*Kobilica*
Komunikatorka
Komunikatorka

cvetka, takoj leti v najbližjo mobitelovo poslovalnico in prosi, da ti zadevo skenaslajo in tudi onemogočijo, da bi se še kdaj na kaj podobnega priklopila (razen če si res rada snemaš melodijo in ozadja, potem se pozanimaj, kako je s tem) ...

Sicer boš plačevala ko nora brez konca.
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

A pa ne gre to tako, da pošlješ en SMS na eno cifro in se to odklopi? Vsaj kolegica mi je tako rekla, a ne ve kam in kaj. A kdo mogoče kaj ve o tem?
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a OrangeLady »

ne sam grešna simobil/mobitel in jim točno poveš katero cifro naj ti zablokirajo :D je pa zastonj to (vsaj pri simobilu)
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a matjazd »

OrangeLady napisal/-a:ne sam grešna simobil/mobitel in jim točno poveš katero cifro naj ti zablokirajo :D je pa zastonj to (vsaj pri simobilu)

In kje veš katera cifra je to? To se odklopi nekje v telefonu, če prav vem.
Odgovori