Poletne avanture

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Kakšne nacionalnosti je bil vaš partner v poletni avanturi?

Slovenec
159
43%
Hrvat / Bosanec / Srb
82
22%
Italijan / Španec / Grk
49
13%
Nemec / Anglež / Francoz
31
8%
Čeh / Slovak / Poljak
3
1%
Drugo
44
12%

Skupaj glasov: 368

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ja seveda je kriv tip. Z njim sem v zvezi, on naj bi me imel rad, me spoštoval in pazil na moja čustva. Ena nepoznana ženska pa ni dolžna bit do mene lojalna in pustit pri miru, "kar je moje".

Pa ne strinjam se s to karmično perspektivo, da se ti bo vse enkrat vrnilo in da boš varan, če varaš sam. Lahkomiselno je pa takšno početje čisto iz drugega razloga in sicer utegneš kakšno utrgano žensko fasat, ki ti bo po avtu zbijala, ker si ji hanija speljala.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

:roll: Pa že spet se je smetlo 3 strani čist druge teme, ker se je blo treba čisto neki tretega menit...

Ja, kot je na prejšnji strani napisala uporabnica (PIKApolonica15), zakaj si tipi dobijo babo, če potem tak al tak majo druge poleg (like svojo ljubim, druge mam rad), to sem tudi jaz spraševala svoje moške kolege, znance, sodeluce. Od teh, ko sem jih spraševala oz. ko smo se debatirali, nisem dobila nobenega utemeljenjega odgovora. Pač tak je in tak je :) .

Una punca, katere jebač ima žensko, zraven pa še njo. Takih je mnogo in še več. Sam škoda je, da ene nasedajo, da bo tip zaradi sexa pusto svojo žensko, ki jo "skriva". Hja, se zgodi, ampak ne pogosto.
Če si katera želi bit druga violina, naj bo. Ampak kaj druga kot druga violina verjetno nebo.
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a veronika_ »

sej nevem kaj je bolj žalostno, dejstvo da tip k ma bejbo 3 leta in jo brez problema prevara, al bejbe k mu brez problema dajo noge narazn, čeprou vejo da je nekje njegova bejba(k se najbrž ne zaveda da njen tip to počne). sej ni tuki sam tip kriv, če je pa povsod pouhn žensk k jih boli k***c. ah, najbrž je res edina tolažba še karma.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ega!
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 21:09, skupaj popravljeno 1 krat.
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka

mogoče tuki niti ni problem da je ne bi meu rad, sam men je najbl grdo to, da ljudje niso sposobni met odkritga in iskrenga odnosa. če je tip varu še vse s katerimi je bil, naj bo na začetku tko fer, sploh če me bejbo rad in naj ji pove, da bi rad mel odprto zvezo, itd...

za une k pa spijo tko z vsakim, nevem, sploh ne bom zgublajala besed. preprosto ni opravičila/razloga za tako početje.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

ne, ogabno je to, da tale friško, išče zasedene tipe in da jo to rajca, da je ona z nekom, ki ga ena punca doma čaka. to njo vzburja in zato gre s takimi. gre, ker ima nekako sovraštvo do drugih žensk, jim zavida da imajo take tipe, in zato proba jim uničit to srečo (čeprav ne bodo nikoli zvedele), a želi si sama sebi dokazati, da tej tipi niso zvesti in da so vsaj malo njeni, da si zmanjša svoje zavidanje. poleg tega jo pač to pri seksu rajca, da ima tip svojo punco, ampak da gre z njo, ker ga kao bolj vzburja.
take ljudje so bolani, in bodo delalai to cel lajf. vem kaj ima v glavi, ker sem imela tako cimro 1 leto. skozi rinla v zasedene.

friško, mislim da je čas, da prešaltaš na poročene. to je še bolj rajcig.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

grem stavit da ima ta ženska tudi ločene starše, in je njegovega očkota speljala kaka druga ženska, ali pa je njena mama speljala moža kaki drugi ženski.
v glavnem, neke travme more met v podzavesti, da si ni sposobna najt enega samskega tipa ne za seks, ne za kaj več.
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lovefrance »

No, no, no! Tko hudo pa spet ni!
Punca si je pač dala duška z zasedenim-kaj potem? Saj ona nikogar ni varala, on je.

Pa tud ni treba zarad ene avanturce ji zdej psihoanalize nardit pa "razkrivat" njeno otroštvo in njene družinske zadeve. Delusional, kdo pa si ti, da bi govorila, da so njeni straši ločeni??! :roll:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ma dej, raje priznaj da si še ena taka, pa je.
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka

zelo direktno. :) ampak morm rečt da se kr strinjam z napisanim delusional...
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Uh, zanimiva debata :). Res je, da so mal glupe babe, ki seksajo z zasedenimi, sam še bolj so pa glupi tipi, ki imajo doma žensko, seksajo pa drugje. Tega ne bom nikdar štekala. Če se ti tolko seksa z različnimi, bodi pač samski in seksaj okrog brez slabe vesti. Aja :gruebel: sam eni ne vejo kaj je slaba vest!
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ici
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 21:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

~NIA~ napisal/-a:me pa tud preseneča kako hitro date ene noge narazn, pa vrjetno marskera ne zato ker bi želela sexat ali pa bi ji bil tip tako zlo hud, ampak zato da bo dokažete same sebi kako hitro ste 'omrežile' tipa, ki je 'last' ene druge in kako ste boljše od nje

hmm, no jst seksam zato, ker mi paše seksat in ker dejansko so eni tipi tolk prvlačni, da ni težko dat nog narazn, pa tut če samo enkrat in edinkrat z njim. men je vseen, kaj ma on doma in niti mal nimam takrt v glavi tega, kolk sm fajn, da spelujem drugi tipa. no, sj ga sploh ne speljujem, ker s takimi se pol itak ne vidmo skor nikol več (redke izjeme). torej, seksam zarad seksa samga in ne zarad ene bejbe, kt doma gleda tv in premišljuje, kaj njen dragi počne...

delusional napisal/-a:ne, ogabno je to, da tale friško, išče zasedene tipe in da jo to rajca, da je ona z nekom, ki ga ena punca doma čaka. to njo vzburja in zato gre s takimi. gre, ker ima nekako sovraštvo do drugih žensk, jim zavida da imajo take tipe, in zato proba jim uničit to srečo (čeprav ne bodo nikoli zvedele), a želi si sama sebi dokazati, da tej tipi niso zvesti in da so vsaj malo njeni, da si zmanjša svoje zavidanje. poleg tega jo pač to pri seksu rajca, da ima tip svojo punco, ampak da gre z njo, ker ga kao bolj vzburja.
take ljudje so bolani, in bodo delalai to cel lajf. vem kaj ima v glavi, ker sem imela tako cimro 1 leto. skozi rinla v zasedene.

friško, mislim da je čas, da prešaltaš na poročene. to je še bolj rajcig.

hihi, zanimiv post (unnaslednpaše bolj). mja, res me rajcajo zasedeni tipi pa kr na čelu jim piše, da so zasedeni ... ouuu yeah, dobr da je tolk neumnih bab, ki so v resnih vezah s tolk hudimi tipi, da mamjst prilko seksat sploh kdaj ... skratka, do zdj sm bla s tremi, ki so bli zasedeni in samo za enga sem vedla (bivši), da ma punco. druga dva, ki sta pač bla zasedena, sta mi to povedala kasnej. ok, res je, da sem z enim pol še seksala, ker je pač fajn dečko in mi je obrnu svet na glavo (jaaaa tist poba iz bosne) ... jst res ne morm pomagat, če folk ne zna bit več resn in se fukarjo fantje ukol z vsako ...

glede mojga otroštva pa ... moji starši majo čist pošlihtan odnos, nista ločena in tut javno (tko da bi z bratom vedla), ni nobeden skakov čez plot ...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

....
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 16:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori