*mala* napisal/-a:Wall- E 9/10 Ena najboljših risank kar sem jih kdaj vidla. Se je za zamislt, kako delamo z našo Zemljo in kaj nas čaka, če bomo tako nadaljevali. Luštkan robotek, ki razvil čustva, v lovu za ljubeznijo
Jaz bi pa Wall-eja ocenila kar z 10 Najbolši mi je, tak srčkan, prikupen, simpatičen ... Risanka je pa res smešna pa še romantična. Si zasluži mesto med prvimi 30 na IMDB lestvici. Priporočam v ogled
meni pa je bil film Mamma mia zelo super..zato mu dam oceno 10/10. me je pozitivno presenetil,čeprav sem izbirala al naj grem gledat tega,al Mumije..in mi ni žal da sem ga šla gledat. tudi mumijo sem gledala...vendar ne v kinu in mi je totalno beden film,torej ocena 3/10.
Jaz sem pa gledala včeraj Monty Python and the Holy Grail (1975). Eh, nenormalno smešno Me veseli da imam še dva filma doma od M.Pythona - bo spet smešno. Ocena 10/10
Mamma mia - šla včeraj gledat v kino. 10/10!! kot so že druge rekle...res ful dobr film, definitivno priporočam ogled! Samo se mi pa zdi da na koncu so vseeno malo preveč zavlekli in malo preveč pojejo. drugače ful dobro!!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Bulma napisal/-a:Jaz sem pa gledala včeraj Monty Python and the Holy Grail (1975). Eh, nenormalno smešno Me veseli da imam še dva filma doma od M.Pythona - bo spet smešno. Ocena 10/10
30 days of night ... ajajaj, grozn film ... pozitivno pač. Sicer mal preveč krvi, ampka mi je všeč, res mi je. Na vsake tolk časa sm kr mal poskočila, k sm se tok ustrašla
Sugar_baby napisal/-a:Mamma mia - šla včeraj gledat v kino. 10/10!! kot so že druge rekle...res ful dobr film, definitivno priporočam ogled! Samo se mi pa zdi da na koncu so vseeno malo preveč zavlekli in malo preveč pojejo. drugače ful dobro!!!
Ok. Zdaj pe že mene mika ta Mamma Mia, ker vsi tako hvalite. Sicer ne vem kako bom preživela gledanje, ker ne prebavljam mjuziklov (razen Hair,pa Sweeney Todd), vendar so mi Abba vedno bili ful všeč, tako da bo mogoče celo za zdržat
Bulma napisal/-a:Ok. Zdaj pe že mene mika ta Mamma Mia, ker vsi tako hvalite. Sicer ne vem kako bom preživela gledanje, ker ne prebavljam mjuziklov (razen Hair,pa Sweeney Todd), vendar so mi Abba vedno bili ful všeč, tako da bo mogoče celo za zdržat
Hehe, hvala enako. Midve s kolegico greva v petek gledat, ker iz vseh strani slišim same pozitivne kritike, pa tudi sestra mi je rekla, da ji je bil zanimiv mjuzikl. Bom pokomentirala po ogledu. Nazadnje sem si ogledala Prvinski nagon 1 (sicer bolj star film, ampak sem ga šele zdaj gledala) in moram reči, da me je kar navdušil.
9/10