sissy_ napisal/-a:hmm ja:) letos na morju se mi je zgodil..s slovencem. tuki pa en problem nastane..on ma resno punco že neki časa..ampak sva ostala v stikih..on zdej nevem kaj nj. oba se full privlačiva, 1x sva se dobla tud po morju sva pa čist z drugih koncev slo doma full sem zmedena in nevem kaj naj..nisem pristaš nekih avanturic še manj pa varanj.. od njega pa ne morem kr zahtevat naj se odloči. že neki časa to premlevam in mi je ful bad. kaj bi vi na mojem mestu?
Meni se zdi, da se je tip že odločil. Imel bo resno punco, zraven pa f*kfrendice na različnih koncih Slovenije (v svojem kraju jih pač ne more imet, ker bi se razvedelo). Ti mu lahko še naprej daješ noge narazen na vsakih par tednov, lahko pa ne.
Pa ne vsega skupaj prikazovat kot nesrečo in samo sebe kot žrtev. Ti si druga ženska, v to si šla zavestno.
če tebi pr nobeni ne rata, in dajejo drugim, in so zato ne vem kaj že, pol ni čudno da misliš da jih je dosti sam gobec.
tud tebe je bil velik gobec ko si razglašal da boš celo prišel na disconautico in me prijel za joške, če bom pustila ali ne. pa na koncu si bogi revček mogu delat.
fantič, tebi niti pri Lakeeshi ni ratalo. kolk časa že nisi seksal oz. si kdaj sploh? mislim da si mi povedal, da sploh še nisi imel punce, ker hočejo vse sam seksat.
Ti deklič meni govoriš o plehkosti? Ti, ki si tako plehka, da si podlega vplivom te bedne družbe in dala svoje telo pod nož, samo zato, da bi ustrezala merilom sodobne družbe?
Fak sm se ti narolu zdele ej.....perfekten začetek dneva...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...