pa v obliki bolečih jošk.. morm priznat, da me še noben ni opozoru, da bi bla tečna lih v tistem obdobju, niti sama ne občutm, da bi bla kej posebno razdražljiva ali občutljiva.. ratam edino mal nesrečna zaradi vseh mozoljev 

pa v obliki bolečih jošk.. morm priznat, da me še noben ni opozoru, da bi bla tečna lih v tistem obdobju, niti sama ne občutm, da bi bla kej posebno razdražljiva ali občutljiva.. ratam edino mal nesrečna zaradi vseh mozoljev 

MsN napisal/-a:To, da se je treba kontrolirati, mi je itak jasno. Bolj sem želela vaše izkušnje glede tega, kako fantje dojemajo to vaše stanje, ali ga razumejo, upoštevajo vaše želje po nežnosti ali miru takrat itd. Z moškega stališča je tale pms verjetno velika uganka in verjamem, da marsikateremu fantu ni čisto jasno, kako naj se takrat obnaša, a hkrati ima odziv drugih odločilno vlogo pri tem, kako se ženska takrat počuti. Mnogo je na ženski sami, da se prebije skozi vpliv hormonov, ki so delno obvladljivi, veliko pa tudi na reakciji oz. odzivu okolice.

Se pa ne znašam nad njim v ''tistih'' dnevih.
) in želji po sladkem, pa prvi dan-dva menstruacije mu povem, če me boli trebuh (in me potem boža po trebuhu med gledanjem TV
).
Velikokrat postanem brez razloga jezna in s tem hkrati tudi žalostna, sicer to probam skrit, ne napadam fanta za brezvezne stvari, ne jezikam ipd. Sem pa v tem času res zelo čustvena, vsaka malenkost me spravi v jok-prejšni mesec sem se jokala zaradi oglasa.
Poleg tega imam trebuh napihnjen, prsa me bolijo, ponavadi tudi križ in noge, pa crkljala bi se ves čas. Fant pravi, da se mu v tem času ne zdim bolj trmasta ali tečna, opazi pa mojo ogromno potrebo po crkljanju in božanju in praskanju.
Jaz priznam, da sem v tistem obdobju precej občutljiva, me zna marsikatera stvar vreči iz tira za čist brezveze. Ampak ker vem, kakšna sem v tistem obdobju, se skušam prilagoditi tem občutkom in se zadržujem. Navsezadnje fant ni nič kriv, da imam menstro in da sem tečna, zato se mi zdi precej ne fer do njega, da bi zaradi tega on trpel.

ne bi pa 14 dni to izkoriščala!