No, sama se s tem ne strinjam, ker mislim, da osebno pms-a ne zlorabljam v zle namene ali kot izgovor, vem pa, da se 10-7 dni pred menstruacijo počutim relativno drugače kot ostale dni. Pri sebi opažam fizične (boleče prsi, napihnjen trebuh, poveč apetit, glavoboli, mozolji, moteno spanje) in psihične (razdražljivost, otožnost) znake, ki jih poskušam zavestno odpravljati in kontrolirati. Dejstvo, ki ga opažam je, da sem v tem času oseba, ki popolnoma izgubi smisel za humor - ponavadi me šale na račun sebe ne ganejo, pravzaprav je bil humor tisti, ki me je pri mojem fantu najprej pritegnil, ampak, kot zanalašč on poka vice na moj račun ravno nekaj dni pred mojo m. in jaz vse vzamem več ali manj resno. Njega to seveda zelo jezi, mene pa tudi, ker imam takrat neznansko potrebo po nežnostih - drugače je precej ljubeč in nežen fant, čim mu povem, da sem občutljiva in pms-asta, se on spremeni (vsaj tak občutek imam), poskuša me razvedriti, ampak to na tak način, da se slej ali prej skregava

Tole je moja izkušnja s pms-om v kombinaciji s fantom. Zanima me, kakšne izkušnje imate ve, kako same doživljate to obdobje (če sploh opazite kakšno razliko), kako se na vaš pms odziva vaš fant, čutite, da vas podpira ali pms-a sploh ne priznava ipd.