Kolikokrat seksate?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
pussy_ka_100
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pussy_ka_100 »

jaz sem pri mojemu ponavadi ob vikendih in takrat nekje 3x na dan, rekord sma mela do zdaj 6x :oops: je pa res da mi med menstro fuuuuul paše sex :oops:
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

[quote Ne mislim nič slabega sam me res zanima kolko dejansko res seksa 4x na dan in da je kvaliteten seks.
Jz zase vem, da tud, če bi hotla ne bi mogla, ker ceu dan pa res ne moreva seksat ( OK, izjemoma recimo, da bi bla na morju, sam doma pa res ne ).
[/quote]
Ja kaj p npr zvečer 2krat; zjutraj 2krat? midva če mava možnost skup spat skor vedno tko.

Ker vsak napše komentar, da sigurno pretiravajo tisti ki napišejo 4krat na dan... :? Midva mava možnost spat skupaj 2krat, mogoče 3krat na teden, in takrat pač maksimalno iskoristva noč... Pa še vmes se včasih kam odpeljeva... Pa še takrat ko nisva skup in ko se zvečer pogovarjava po telefonu ali msnju je skos neki potreben... :D Res da smo bolj na začetku veze, ampak upam da bo skos tako.
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a trepalnica »

ce bi bilo vse tako, kot si zelim, bi sigurno velikokrat na dan... dokler nama ne bi zmanjkalo energije... tako pa pac nimava toliko casa, ker pac ne ziviva skupaj, zato takrat, ko se vidiva...
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

[She.] napisal/-a:Tam, do 3x je čisto dovol. Še to redkokdaj.

Se strinjam ja. 3x ponavadi paše, ko prej cel teden nisva. Pa še to ne vedno.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
bucii
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bucii »

sam med vikendom k drgač se skor nč ne vidva ker je u lublan :( sam imava pa takrat maratonce :) ta vikend sva postavla rekord 4ure pa 25 minut :twisted:
e.v.i.c.a
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a e.v.i.c.a »

midva tko parkrat na teden, včasih tut kak teden sploh ne
bi pa sigurno večkrat če bi bla sama (sva pri njegovih)
Uporabniški avatar
Miss M.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Supernova Heights

Neprebrana objava Napisal/-a Miss M. »

fun napisal/-a:Ja kaj p npr zvečer 2krat; zjutraj 2krat? midva če mava možnost skup spat skor vedno tko.

Ker vsak napše komentar, da sigurno pretiravajo tisti ki napišejo 4krat na dan... :? Midva mava možnost spat skupaj 2krat, mogoče 3krat na teden, in takrat pač maksimalno iskoristva noč... :D Res da smo bolj na začetku veze, ampak upam da bo skos tako.

Evo, tocno to je tud moj odgovor... Ne vem, a je res tolk tezko to razumet. Ok, drugo je, ce dva vsak dan prezivita skupaj. Potem je 4x na dan too much, logicno. Ce pa spita skupaj dvakrat, trikrat na teden, plus, da je zacetek zveze, ko se kar ne mores in ne mores navelicat posvecanja eden drugemu.. Aja pa se nekaj, jaz sem govorila o VSEH oblikah seksa, my bad ocitno. :)
What's the story, morning glory?
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 18. Jan. 2010 10:20, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
borboletta
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a borboletta »

Jooi ki so bli stari dobri cajti k sva tud mi2 po 3x na dan... Pa sej je vse OK sam jst skos neki štrajkam zadne cajte...sej si ga želim pa vse to, sam enostavno se ne uskladiva (on bi zvečer jst zjutro, on bi popoudne, jst bi tax šla na sprehod...). Pa sva se menla neki o tem pa je reku d on si želi najmn 3x na tedn..tko d pol si tud jst rečem d morva se 3x na tedn uskladit čene ni nč pol...jst kr pozabm kolk časa nisva pa mi pol začne mijaukat d ne more tak hodt naokoli (s polnimi jajčki) :D
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Ojej, bom nehala brat to temo, ker se počutm čudna, ker tko malo seksam. Oziroma, ker mam tipa, ki hoče tko malkrat seksat :(.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

A je to tema kukat na morju sexata :D

Pretirava se na veliko tuki gor. ;) Pač, vrjetno se bl na jeziku guli, k kje drgje :D
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Damyanchyka napisal/-a:A je to tema kukat na morju sexata :D

Pretirava se na veliko tuki gor. ;) Pač, vrjetno se bl na jeziku guli, k kje drgje :D

Se čist strinjam s temle postom. :D Matr če bi usi res tok seksal pol pa tud ne vem no.
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 18. Jan. 2010 10:18, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
mbor
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mbor »

preveč seksam
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Georgia napisal/-a:
jemina napisal/-a:Jz sploh ne seksam več. Zj jem grah.

Haha :lol: kok mi je huda izjava!!!

.

To ni izjava, to je dejstvo :wink:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Odgovori