Kolikokrat seksate?
- 
				pussy_ka_100
 - Sramežljivka

[quote Ne mislim nič slabega sam me res zanima kolko dejansko res seksa 4x na dan in da je kvaliteten seks.  
Jz zase vem, da tud, če bi hotla ne bi mogla, ker ceu dan pa res ne moreva seksat ( OK, izjemoma recimo, da bi bla na morju, sam doma pa res ne ).
[/quote]
Ja kaj p npr zvečer 2krat; zjutraj 2krat? midva če mava možnost skup spat skor vedno tko.
Ker vsak napše komentar, da sigurno pretiravajo tisti ki napišejo 4krat na dan...
  Midva mava možnost spat skupaj 2krat, mogoče 3krat na teden, in takrat pač maksimalno iskoristva noč... Pa še vmes se včasih kam odpeljeva... Pa še takrat ko nisva skup in ko se zvečer pogovarjava po telefonu ali msnju je skos neki potreben... 
 Res da smo bolj na začetku veze, ampak upam da bo skos tako.

Jz zase vem, da tud, če bi hotla ne bi mogla, ker ceu dan pa res ne moreva seksat ( OK, izjemoma recimo, da bi bla na morju, sam doma pa res ne ).
[/quote]
Ja kaj p npr zvečer 2krat; zjutraj 2krat? midva če mava možnost skup spat skor vedno tko.
Ker vsak napše komentar, da sigurno pretiravajo tisti ki napišejo 4krat na dan...
 Res da smo bolj na začetku veze, ampak upam da bo skos tako.- trepalnica
 - Debatorica

- small_star
 - Kofetarica

- Kraj: made & heaven

fun napisal/-a:Ja kaj p npr zvečer 2krat; zjutraj 2krat? midva če mava možnost skup spat skor vedno tko.
Ker vsak napše komentar, da sigurno pretiravajo tisti ki napišejo 4krat na dan...Midva mava možnost spat skupaj 2krat, mogoče 3krat na teden, in takrat pač maksimalno iskoristva noč...
Res da smo bolj na začetku veze, ampak upam da bo skos tako.
Evo, tocno to je tud moj odgovor... Ne vem, a je res tolk tezko to razumet. Ok, drugo je, ce dva vsak dan prezivita skupaj. Potem je 4x na dan too much, logicno. Ce pa spita skupaj dvakrat, trikrat na teden, plus, da je zacetek zveze, ko se kar ne mores in ne mores navelicat posvecanja eden drugemu.. Aja pa se nekaj, jaz sem govorila o VSEH oblikah seksa, my bad ocitno.

What's the story, morning glory?

- 
				°PeeKaBoo°
 - Kofetarica

- Kraj: LJuBLjaNa

...

Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 18. Jan. 2010 10:20, skupaj popravljeno 1 krat.

....DeViLiSh LiTTLe AnGeL.... 

- 
				borboletta
 - Debatorica

Jooi ki so bli stari dobri cajti k sva tud mi2 po 3x na dan...  Pa sej je vse OK sam jst skos neki štrajkam zadne cajte...sej si ga želim pa vse to, sam enostavno se ne uskladiva (on bi zvečer jst zjutro, on bi popoudne, jst bi tax šla na sprehod...). Pa sva se menla neki o tem pa je reku d on si želi najmn 3x na tedn..tko d pol si tud jst rečem d morva se 3x na tedn uskladit čene ni nč pol...jst kr pozabm kolk časa nisva pa mi pol začne mijaukat d ne more tak hodt naokoli  (s polnimi jajčki) 

Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.

- 
				Damyanchyka
 - Cosmopolitanka

- Kraj: Poletje

- 
				°PeeKaBoo°
 - Kofetarica

- Kraj: LJuBLjaNa

...

Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 18. Jan. 2010 10:18, skupaj popravljeno 1 krat.

....DeViLiSh LiTTLe AnGeL.... 

sam imava pa takrat maratonce 
 Pač, vrjetno se bl na jeziku guli, k kje drgje 

kok mi je huda izjava!!!