Kontracepcijske tabletke
čaw!
jz mam pa problemčk... sem se dločla da bom začela tabletke jemat, ker mam zdaj stalnega fanta in bi jih čimprej potrebovala. pri mojem ginekologu je preden jih začneš jemat obvezen pregled in pogovor z ginekologom. imajo pa do konca decembra vse zasedeno. nevem kako je to možno...jaz pa bi jih rada začela jemati že prej. ali lahko grem jaz k drugemu ginekologu v drug zdravstveni dom, kjub temu da sem vpisana v domačem kraju? sem pa šla tja samo enkrat, ko sem imela probleme z jajčniki. a te mora ginekolog nujno pregledati in pa kam v lj naj grem, da bom čimprej na vrsti? hvala za pomoč
jz mam pa problemčk... sem se dločla da bom začela tabletke jemat, ker mam zdaj stalnega fanta in bi jih čimprej potrebovala. pri mojem ginekologu je preden jih začneš jemat obvezen pregled in pogovor z ginekologom. imajo pa do konca decembra vse zasedeno. nevem kako je to možno...jaz pa bi jih rada začela jemati že prej. ali lahko grem jaz k drugemu ginekologu v drug zdravstveni dom, kjub temu da sem vpisana v domačem kraju? sem pa šla tja samo enkrat, ko sem imela probleme z jajčniki. a te mora ginekolog nujno pregledati in pa kam v lj naj grem, da bom čimprej na vrsti? hvala za pomoč

sm00tka men se zdi neumno, da hočeš menjat G sam zato, ker ne prideš na vrsto takoj. In kaj misliš, da ker drug te pa komi čaka, da te uzame ?
Ne vidm problema, da počakaš december in greš k svojmu G, kjer maš odprto kartoteko. Pač do decembra furita s kondomi in pol KT.
Kompliciraš brez veze.
Ne vidm problema, da počakaš december in greš k svojmu G, kjer maš odprto kartoteko. Pač do decembra furita s kondomi in pol KT.
Kompliciraš brez veze.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Punchee napisal/-a:A ste mogoče te ki jemljeste Logest tabletke opazle da se vam je povečalo število mozoljev?
Men se je št. mozoljev drastično spremenilo. Iz 100000000000000000 mozoljev eden prek druzga jih mam zdej največ 8.

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
- Komunikatorka
- lovefrance
- Komunikatorka
- delusional
- Cosmopsiho
delusional napisal/-a:jst jih jemljem že 5 let in mi je fajn.
mislim pa da me že od vedno, takrat ko bi mogla met ovulacijo (ki je pač zaradi tablet ni), bolijo, špikajo jajčniki....
ta mesec pa so me začeli boleti že takoj po menstruaciji.
se kateri podobno dogaja?
mene pa začnejo boleti pred menstruacijo.. pa jih jemljem že malo več ko 2 leti, pa se mi to komaj v zadnjem času dogaja.. ...