buubbika napisal/-a:miteq napisal/-a:Dodiplomski programi (tudi UNI, ne samo VS) bodo po bolonjcu trajali 3 leta. ...
Razen FDV, ki je tud bolonjsi program, pa traja 4 leta.
samo rezultat je vseeno isti (3+2+3 ali 4+1+3)
buubbika napisal/-a:miteq napisal/-a:Dodiplomski programi (tudi UNI, ne samo VS) bodo po bolonjcu trajali 3 leta. ...
Razen FDV, ki je tud bolonjsi program, pa traja 4 leta.
Lamb napisal/-a:skrajno neumno je postavljati neka leta do kdaj si lahko študent in do kdaj se lahko "šlepaš" na račun svojih staršev.
To je čisto stvar posameznika.

ženska napisal/-a:Poleg tega bi mogoče imeli (če ne bi šlo toliko denarja v nič) lahko bolonjci brezplačen magisterij. Marsikdo si tega želi (tudi jaz), a si ne more privoščiti.
). Če mi hočejo pa zdravstveno ukint, pa jebiga. Bomo pa plačevali tisti 17eurov na mesec. Big deal.
ženska napisal/-a:Zdaj sem organizatorka poslovanja v turizmu (VSŠGT Bled), naslednje leto pa lahko že spet diplomiram in bom univ. dipl. organizatorka (FOV Kranj).
(šala, ker jaz tudi ne študiram trenutno nič resnega)ženska napisal/-a:Sploh veš, da državo en študent v enem letu stane 5500 €?
In ker se ljudje kar vpisujejo nekam, le zaradi statusa in ne študirajo ter tako trošijo denar, se vedno bolj govori o šolninah. Poleg tega bi mogoče imeli (če ne bi šlo toliko denarja v nič) lahko bolonjci brezplačen magisterij. Marsikdo si tega želi (tudi jaz), a si ne more privoščiti.
Ni sans.