buubbika napisal/-a:miteq napisal/-a:Dodiplomski programi (tudi UNI, ne samo VS) bodo po bolonjcu trajali 3 leta. ...
Razen FDV, ki je tud bolonjsi program, pa traja 4 leta.
samo rezultat je vseeno isti (3+2+3 ali 4+1+3)
buubbika napisal/-a:miteq napisal/-a:Dodiplomski programi (tudi UNI, ne samo VS) bodo po bolonjcu trajali 3 leta. ...
Razen FDV, ki je tud bolonjsi program, pa traja 4 leta.
Lamb napisal/-a:skrajno neumno je postavljati neka leta do kdaj si lahko študent in do kdaj se lahko "šlepaš" na račun svojih staršev.
To je čisto stvar posameznika.

ženska napisal/-a:Poleg tega bi mogoče imeli (če ne bi šlo toliko denarja v nič) lahko bolonjci brezplačen magisterij. Marsikdo si tega želi (tudi jaz), a si ne more privoščiti.
 ). Če mi hočejo pa zdravstveno ukint, pa jebiga. Bomo pa plačevali tisti 17eurov na mesec. Big deal.
). Če mi hočejo pa zdravstveno ukint, pa jebiga. Bomo pa plačevali tisti 17eurov na mesec. Big deal. 
ženska napisal/-a:Zdaj sem organizatorka poslovanja v turizmu (VSŠGT Bled), naslednje leto pa lahko že spet diplomiram in bom univ. dipl. organizatorka (FOV Kranj).
 (šala, ker jaz tudi ne študiram trenutno nič resnega)
 (šala, ker jaz tudi ne študiram trenutno nič resnega)ženska napisal/-a:Sploh veš, da državo en študent v enem letu stane 5500 €?
In ker se ljudje kar vpisujejo nekam, le zaradi statusa in ne študirajo ter tako trošijo denar, se vedno bolj govori o šolninah. Poleg tega bi mogoče imeli (če ne bi šlo toliko denarja v nič) lahko bolonjci brezplačen magisterij. Marsikdo si tega želi (tudi jaz), a si ne more privoščiti.

Ni sans.
 Ni sans.