milk@cookie napisal/-a:lp. že dlj časa berem tale forum in sm ugotovila, da ste tukaj zelo izkušene uporabnice in sem se odločila, da prašam za nasvet ...
stara sm 15, moj fant je star 17, skupi sva pol leta. no, skratka, zadnič sva bla zvečer sama pr men doma in sm jst njemu predlagala, da bi mela spolni odnos, ker sm se čutla prpravlena za to in vse pa tud kondom sva mela... pa je on reku, da njemu se zdi, da sm jst še premlada, da sm stara šele 15, da se mu zdi blš, da počakava še mal, da sej se lah sam objemava pa to. da on sicr je prpravlen, ampak da bi zarad mene počaku. men se je zdel pa ful bedno. sej sm res mlada, ampak kako lohka on govori v mojmu imenu, kdaj sm jst prpravlena za spolnost kdaj pa ne? no, in sem mu to tut povedla, ker mi je šel res na živce, on je še zmeri vztraju svoje in sva se pač spičla. sm mu rekla, da on očitno pač noče spat z mano in da išče izgovore v men, pa je vztraju, da ni zato, da on neb hotu, ampak da to dela zarad mene, da je le 2 leti starejši in da bolš vid stvari kot jst itd. haloo?
zdej pa ne vem, kaj nej. ne vem, a sem prov ravnala, da sem se spičla z njim glede tega. ne vem, a me ma sploh rd. kakšen nasvet?
mislm da si lahko kar srečna da imaš takega fanta, ki te spoštuje in te nima samo za seks!! Marsikatera,ki jo fant sili v seks in je z njo samo zaradi tega bi bla srečna za take besede.. Kregat se zarad tega res ni treba, sploh si pa res še mlada in imaš še dost časa tut za to...itak pa loh prej počneta še dost drugih stvari