Noče še spati z mano

Zadovolj(e)n/a v postelji.
milk@cookie
Sramežljivka
Sramežljivka

Noče še spati z mano

Neprebrana objava Napisal/-a milk@cookie »

lp. že dlj časa berem tale forum in sm ugotovila, da ste tukaj zelo izkušene uporabnice in sem se odločila, da prašam za nasvet ...

stara sm 15, moj fant je star 17, skupi sva pol leta. no, skratka, zadnič sva bla zvečer sama pr men doma in sm jst njemu predlagala, da bi mela spolni odnos, ker sm se čutla prpravlena za to in vse pa tud kondom sva mela... pa je on reku, da njemu se zdi, da sm jst še premlada, da sm stara šele 15, da se mu zdi blš, da počakava še mal, da sej se lah sam objemava pa to. da on sicr je prpravlen, ampak da bi zarad mene počaku. men se je zdel pa ful bedno. sej sm res mlada, ampak kako lohka on govori v mojmu imenu, kdaj sm jst prpravlena za spolnost kdaj pa ne? no, in sem mu to tut povedla, ker mi je šel res na živce, on je še zmeri vztraju svoje in sva se pač spičla. sm mu rekla, da on očitno pač noče spat z mano in da išče izgovore v men, pa je vztraju, da ni zato, da on neb hotu, ampak da to dela zarad mene, da je le 2 leti starejši in da bolš vid stvari kot jst itd. haloo?

zdej pa ne vem, kaj nej. ne vem, a sem prov ravnala, da sem se spičla z njim glede tega. ne vem, a me ma sploh rd. kakšen nasvet?
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Ful je lepo rekel :)

Počakaj še par mesecev, pa pol spet načni to temo. (Pa pol bo on spet rekel, da še ne, pa pol spet par mesecev počaki, pa tko naprej. Pa boš hitro kakšno leto starejša hehehe malo za šalo malo za res)

Čisto resno...ful lepo od tvojega tipa. Malo je takih ;)
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Kko lahko uprašaš, če te ma rad po tem kaj ti je povedu ?!? Če je s tabo ( že ) pou leta in te ni silu u seks. Tud zdej ti proba predstavt njegov pogled na prvi seks ( tega si naj bi zapomlna za zmer ) in ti ga ne upoštevaš. Kaj pa te stane, če počakaš še malo ? Mislim, da je boljše počakat kot pa, da bi prehitro in bi pol obžalovala.

Mislim, da si se totalno brezveze skregala z nim. Sploh, ker ni hotu nič slabega in ti želi sam pomagat.
On ne more govort v tvojem imenu, da počaki. Lahko ti reče, da on ne bo seksu s tabo, ker hoče počakat. In kaj boš pol nardila ? Galamo leta ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

ja se strinjam :) pocaki se neki casa, in ce se bos res vsak dan pocutla pripravljeno in da je ta fant vredu (no s tem ti je dokazal da je super :) ) no, potem se lepo mirno pogovor z njim da bo vidu da si res pripravljena
milk@cookie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a milk@cookie »

ma ne, če bi on reku, da pač še ni prpravlen, bi tud jst počakala. men je šlo na živce to, da govori v mojmu imenu.
Uporabniški avatar
bLack&white
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Koper***

Neprebrana objava Napisal/-a bLack&white »

milk@cookie napisal/-a:ma ne, če bi on reku, da pač še ni prpravlen, bi tud jst počakala. men je šlo na živce to, da govori v mojmu imenu.

pomoje on misli, da ti to delaš pod prisilo... počakaj še nekaj cajta...
Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bucka_* »

js se tud strinjam z ostalimi uporabnicami, malo je takih fantov, res!
Sicer pa vem da se najbrš res butasto počutiš kr te je tkle zavrno, sam res ne misli kaj slabega vrjetno. Tk da če si resno pripravljena (js sm pr 14 zgubla nedovžnost pa mi niti mal ni žav... ) mu probaj razložit. ČE pa nisi, pa bi rada nedovžnost zgubla sm zarad tega da se je znebiš, to so večinoma cilji tok starih delet kot si ti..pa tega rajš ne deli...

Upam da bo vse kul...
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

Poglej kakšne bedarije govoriš, punčara. In ti bi rada seksala? Najprej odrasti malo.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

Bodi srečna, da imaš bolj zrelega fanta kot si ti.
In ja, rad te ima, ker te ne izkorišča samo za sex. Mislim, da ti je tukaj jasno pokazal, da te ima res rad.
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dadyka15 »

bod vesela d maš tazga k ga skrbi zate...ja on je izkušen in noče d bi ti blo žou da karkoli..veš sex je ena izmed stvari k si jih u življenju najboljš zapomneš...pomoje hoče d vama bo čimbolj lepo in si hoče uzet cajt in lepo izpeljat zadevo..pač mu veliko pomeniš...ne bit jezna nanga ampak sprejmi to kot pohvalo...mislim res maš srečo d ga maš..ker večina tipov je takih d hočjo punce čimprej položit pa neglede na posledice (mislim mlajše pa ne uzet tega kot napad ampak sm sam posplošla use skupaj)....
imejta se rada in tud če še nekaj cajta ne bosta imela spolnih odnosov to še ne pomeni d te nima rad..spolni odnos je samo potrditev res močne ljubezni in ne jemat tega tako zlahka, kajti moraš vedet da je treba tudi prevzeti odgovornost če se pri tem karkoli zalomi...
uglavnm..rada se mjta
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica

Dadyka15 napisal/-a:spolni odnos je samo potrditev res močne ljubezni

Se sploh ne strinjam. Koliko spolnih odnosov se zgodi brez ljubezni. In obratno, ljubezen je lahko močna tudi brez spolnega odnosa.
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dadyka15 »

nism mislla d je SAMO to...sam ni treba zdj d tok mlada da enmu k nebi bla zihr prepričana u to..mislm nj se spredata en drugmu k bosta obadva 100% v to..
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica

To se meni zdi še vse prezgodaj.
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a V_Rose_V »

kot prvo..kam se ti tak mudi s sexom??? kot drugo..ne poznam veliko takih, ki bi nardili to, kar je naril tvoj...(ok pa moj je počakal, da sem jaz bla pripravljena-pa ne na izgubo nedolžnosti, ampak pač nasploh na prvi odnos, pa sem 23 sare, on oa 28...pa je počakal)...se ti vidi, da še nisi dorasla najbolj...tvoj dečko je n pravi kavalir, ki zna trezno razmišljat, žal tud namest tebe, ker te noče prizadet :)
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Hm..nikamor se vama ne mudi no...pejta počasi...bo lepše.
Tvoj fant bi rad očitno bil prepričan, da si ti prpavljena in te ne bi rad v kaj silil oz. se ne bi rad počutil tako kot da te sili.
Malo počakajta. Pa ne se kregat z njim zarad takih stvari...očitno je fant zelo v redu in te ima rad in te spoštuje.
Odgovori