Kritike filmov!
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Georgia napisal/-a:kizzy napisal/-a:Zohan je zakon 3/10 - ne vem če sm vidla že bl bedn film kt tole 10/10
Sva že dve. Res totalno beden film. Prov dolgčas mi je blo v dvorani. Pa sm misnla, da sm edina, ker moji družbi je bil film kul.
Meni tudi ta film ni bil nekaj extra. Jaz mu dam 4/10.
You want me to be something I can never ever be.
Kung fu panda (s podnapisi) - res simpatična risanka 10/10
Made of honor - pocukran film pač s predvidljivim koncem, ampak men je biu film ušeč in mi ni žal, da sem ga gledala. Film skoz cel cajt drži neko napetost, pa še Patrick Dempsey mi je biu kul, ker mi drugač sploh ni simpatičn. Fajn film za sprostitev.
Made of honor - pocukran film pač s predvidljivim koncem, ampak men je biu film ušeč in mi ni žal, da sem ga gledala. Film skoz cel cajt drži neko napetost, pa še Patrick Dempsey mi je biu kul, ker mi drugač sploh ni simpatičn. Fajn film za sprostitev.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
evo jst sm si pa zdej pogledala Narnijo prvi del....ker sm že mal pozabla pa predn grem zdej drugi del gledat
lah rečm kr kul ampak sm seveda v pričakovanju drugega dela.
Pa pogledala sm The Spiderwick Chronicles....8/10...kr zanimivo za gledat!

Pa pogledala sm The Spiderwick Chronicles....8/10...kr zanimivo za gledat!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
- Kofetarica
- Kraj: LJuBLjaNa
- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Učerej sm pogledala film The life before her eyes (http://www.imdb.com/title/tt0815178/) in mi ene stvari niso lih jasne. Je katera gledala?
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Hearts in Atlantis (2001)
Ocena: 5/5
Kaj naj rečem? Res fenomenalen film! Govori o majhnem fantu in njegovi materi, ki živita skromno življenje. Bobby ( tale fantek ) živi normalno otroško življenje in si najbolj na svetu želi kupiti novo kolo. Mama seveda nima dovolj denarja, saj mora z denarjem, ki ga zasluži kupovati obleke za službo. Njuno življenje se obrne na glavo, ko se v sosesko preseli zanimivi možak z imenom Ted. Ta pa ima sposobnost, da vidi v prihodnost. Naprej pa ne bom povedala.. Kar poglejte. Splača se.
Da še kopiram nekaj najlepših stavkov:
About the first kiss:
Ted: It will be the kiss by which all others in your life will be judged... and found wanting.
About time:
Ted: We're all time's captives, hostages to eternity.
Res lep film, z zgodbo in sporočilom. Po dolgem času sem res navdušena.
Ocena: 5/5
Kaj naj rečem? Res fenomenalen film! Govori o majhnem fantu in njegovi materi, ki živita skromno življenje. Bobby ( tale fantek ) živi normalno otroško življenje in si najbolj na svetu želi kupiti novo kolo. Mama seveda nima dovolj denarja, saj mora z denarjem, ki ga zasluži kupovati obleke za službo. Njuno življenje se obrne na glavo, ko se v sosesko preseli zanimivi možak z imenom Ted. Ta pa ima sposobnost, da vidi v prihodnost. Naprej pa ne bom povedala.. Kar poglejte. Splača se.

Da še kopiram nekaj najlepših stavkov:
About the first kiss:
Ted: It will be the kiss by which all others in your life will be judged... and found wanting.
About time:
Ted: We're all time's captives, hostages to eternity.
Res lep film, z zgodbo in sporočilom. Po dolgem času sem res navdušena.

"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain