Diskoteke...

Slavni na sto in en način.
Odgovori
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Steiermark

Neprebrana objava Napisal/-a Mark »

2good4u napisal/-a:Hja no Michael...jaz in moja družba se vedno peljemo kam...najraje proti mariboru. V ljubljano še nismo uspeli pridet, ker nam ludi niso interesantni. Tka da MB RULES!!! :P

Hehe :D

Jaz sem že tudi marsikje bil, ampak dlje od Celja še ne...V Escapu sem že bil parkrat pa enkrat v Memphisu, drugih lokalov v Celju pa ne poznam (imena ja, lokacij ne :D) V LJ pa še nikoli nisem bil zvečer v kakšnem diskaču.

Pred leti pa je blo ful dobro v Yucatanu. Aja pa bil sem še v Oxygenu v Ljutomerju, se kr splača it pogledat.

Zdaj pa me ful mika, da bi šel pogledat v Avstrijo, ker je 9. julija ful čaga v Feldbachu (cca 30km od Šentilja). V bistvu je Open Air koncert in nastopa Scooter. http://www.mcm.co.at/
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Mark napisal/-a:Aja pa bil sem še v Oxygenu v Ljutomerju, se kr splača it pogledat.

:? :? Ne ne..zame ne.. :D Smo bili dosti.. nazadnje smo se s sefom stepli.. zdaj pa nikoli vec... :D:D
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Mark
Kofetarica
Kofetarica

Aja ste bli pa divji :D. Jaz sem bil se mi zdi 2x, ko so meli kakšne ITA deejaye :D Te mi je blo všeč :cool:
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a tjaska »

pejt v ag na privee, al pa nevem... poglej mal na net kaj se bo kej dogajal pr vas pa se pol odloc kam bos sla :)
First to Know

Tres tres chic.
jancy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jancy »

v mb res ni nobene pametne diskoteke! nujno rabimo kako novo! naj nekdo ko ma dnar kaj zrihta... :D
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Mark napisal/-a:Aja ste bli pa divji :D. Jaz sem bil se mi zdi 2x, ko so meli kakšne ITA deejaye :D Te mi je blo všeč :cool:

Seveda smo..bili.. :D:D Pa saj drugace je kul, pa pice majo tudi dobre.. samo odnos.. ah brezveze.. :D:D
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Mark
Kofetarica
Kofetarica

jancy no ja :D Večinoma je res vsak vikend skor ista scena. Samo zabavat se zna, važna pa je itak družba :D

So se pa enkrat menli, da bojo tam pri BOF-u odspodaj nekaj naredli, zdaj pa je vse tiho :?

Kaj pa na Ptuj si že šla kdaj v Evropo al pa Reala?
jancy
Debatorica
Debatorica

ja saj če je družba pol je ql, samo če pa hodiš vsaki vikend v trustu al pa štuka pa ti je že na koncu ful tečno. ja sem že bla na ptuju, če si mene to vprašo. je vredi, samo je težko dobit koga ko bo vozo in nič pil. :D
I don''t have to worry.
Loesje
Mark
Kofetarica
Kofetarica

Ja to pa je res težko najdit takšne kandidate :D

Mi smo bli vedno tak zmejeni, da keri je vozo ni pil (4 kolegi). No ja kak pir ni problem al pa rum cola, ker itak nič ni :D Če pa grema sama s punco pa tudi nič ne pijema. Samo meni je brezveze skos na istem placu, moreš ga malo bluzit okol (Holmes, Trust, Extreme, Štuk, pa kr mine) Pa še oni Center maš tam pri Holmesu.
Lumpyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: LJ city

Neprebrana objava Napisal/-a Lumpyka »

steLLcy napisal/-a:ja escape je v celju res zakon...po dolgem času neki normalnega, sam je pa tud večina manj kot 17......
ampak js se mam tud tak lahk fajn...me ne motijo.... :)

Jst sm bla tut zdej v Escapu. :D Ful je blo noro! Folka je blo kr dost nad 18, so bli pa res tut uni tamali vmes...

Aja, kva pa kej v Trzin hodte? V Papa Joe? Sm bla že ene parkrat tm pa nism nobenga tamavga (pod 17) vidla (sam vrjetn zato, k sm na enmu učke pozabla :oops: )... :D
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
Uporabniški avatar
dajcy
Debatorica
Debatorica
Kraj: wonderland:)

Neprebrana objava Napisal/-a dajcy »

steLLcy napisal/-a:ja escape je v celju res zakon...po dolgem času neki normalnega, sam je pa tud večina manj kot 17......

meni se zdi pa escape tak fuuul fancy diskač.. :roll: se prav neprijetno počutiš tam če prideš npr. v kavbojkah in majčki..
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
jancy
Debatorica
Debatorica

Lumpyka napisal/-a:

Jst sm bla tut zdej v Escapu. :D Ful je blo noro! Folka je blo kr dost nad 18, so bli pa res tut uni tamali vmes...

Aja, kva pa kej v Trzin hodte? V Papa Joe? Sm bla že ene parkrat tm pa nism nobenga tamavga (pod 17) vidla (sam vrjetn zato, k sm na enmu učke pozabla :oops: )... :D

Papa joe na pobrežju? joj sory samo to je pa res pajzl za mene! saj v mariboru je kar nekih placov, samo manka pa nam ena res vlka kvalitetna diskoteka z različno muziko.
I don''t have to worry.
Loesje
pupica20
Debatorica
Debatorica
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objava Napisal/-a pupica20 »

kaj ni papa joe v lj??
tm je ful fajn! res d je premali plac sam je fajn! pa oni metod(dj) je ful faca!!!
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
jancy
Debatorica
Debatorica

pupica20 napisal/-a:kaj ni papa joe v lj??
tm je ful fajn! res d je premali plac sam je fajn! pa oni metod(dj) je ful faca!!!

pol pa se nismo razumeli. v mb je v glavnem bedno za lj pa nevem.
I don''t have to worry.
Loesje
Mark
Kofetarica
Kofetarica

jancy napisal/-a:[
Papa joe na pobrežju? joj sory samo to je pa res pajzl za mene! saj v mariboru je kar nekih placov, samo manka pa nam ena res vlka kvalitetna diskoteka z različno muziko.

Hahaha, ja bivši papa joe oziroma zdajšnji Santiago :D Štala taka, da nemoreš verjet.
Odgovori