2good4u napisal/-a:Hja no Michael...jaz in moja družba se vedno peljemo kam...najraje proti mariboru. V ljubljano še nismo uspeli pridet, ker nam ludi niso interesantni. Tka da MB RULES!!!
Hehe
Jaz sem že tudi marsikje bil, ampak dlje od Celja še ne...V Escapu sem že bil parkrat pa enkrat v Memphisu, drugih lokalov v Celju pa ne poznam (imena ja, lokacij ne ) V LJ pa še nikoli nisem bil zvečer v kakšnem diskaču.
Pred leti pa je blo ful dobro v Yucatanu. Aja pa bil sem še v Oxygenu v Ljutomerju, se kr splača it pogledat.
Zdaj pa me ful mika, da bi šel pogledat v Avstrijo, ker je 9. julija ful čaga v Feldbachu (cca 30km od Šentilja). V bistvu je Open Air koncert in nastopa Scooter. http://www.mcm.co.at/
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
ja saj če je družba pol je ql, samo če pa hodiš vsaki vikend v trustu al pa štuka pa ti je že na koncu ful tečno. ja sem že bla na ptuju, če si mene to vprašo. je vredi, samo je težko dobit koga ko bo vozo in nič pil.
I don''t have to worry. My mother does it for me. Loesje
Mi smo bli vedno tak zmejeni, da keri je vozo ni pil (4 kolegi). No ja kak pir ni problem al pa rum cola, ker itak nič ni Če pa grema sama s punco pa tudi nič ne pijema. Samo meni je brezveze skos na istem placu, moreš ga malo bluzit okol (Holmes, Trust, Extreme, Štuk, pa kr mine) Pa še oni Center maš tam pri Holmesu.
steLLcy napisal/-a:ja escape je v celju res zakon...po dolgem času neki normalnega, sam je pa tud večina manj kot 17...... ampak js se mam tud tak lahk fajn...me ne motijo....
Jst sm bla tut zdej v Escapu. Ful je blo noro! Folka je blo kr dost nad 18, so bli pa res tut uni tamali vmes...
Aja, kva pa kej v Trzin hodte? V Papa Joe? Sm bla že ene parkrat tm pa nism nobenga tamavga (pod 17) vidla (sam vrjetn zato, k sm na enmu učke pozabla )...
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
steLLcy napisal/-a:ja escape je v celju res zakon...po dolgem času neki normalnega, sam je pa tud večina manj kot 17...... ampak js se mam tud tak lahk fajn...me ne motijo....
meni se zdi pa escape tak fuuul fancy diskač.. se prav neprijetno počutiš tam če prideš npr. v kavbojkah in majčki..
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš... 9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
Jst sm bla tut zdej v Escapu. Ful je blo noro! Folka je blo kr dost nad 18, so bli pa res tut uni tamali vmes...
Aja, kva pa kej v Trzin hodte? V Papa Joe? Sm bla že ene parkrat tm pa nism nobenga tamavga (pod 17) vidla (sam vrjetn zato, k sm na enmu učke pozabla )...
Papa joe na pobrežju? joj sory samo to je pa res pajzl za mene! saj v mariboru je kar nekih placov, samo manka pa nam ena res vlka kvalitetna diskoteka z različno muziko.
I don''t have to worry. My mother does it for me. Loesje
jancy napisal/-a:[ Papa joe na pobrežju? joj sory samo to je pa res pajzl za mene! saj v mariboru je kar nekih placov, samo manka pa nam ena res vlka kvalitetna diskoteka z različno muziko.
Hahaha, ja bivši papa joe oziroma zdajšnji Santiago Štala taka, da nemoreš verjet.