RBD

Slavni na sto in en način.
Odgovori
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Peterca18 »

Folk, morali bi videt kup ponorelih najstnic včeraj pred hotelom Lev, ki so čakale prihod RBD. Kričanje, jok, totalna evforija ... ej, to ni normalno.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Seveda je normalno ... tud, ko sm bla jst mlajša, so moji vrstniki in vrstnice noreli, jokali, kričali na različnih koncertih ... pa je blo to normalno. Zakaj to sedaj ni več normalno? Vedno znova pozabljamo, kako je blo, ko smo bli mi mlajši in smo bli mahnjeni na kakšno skupino ...
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

sm učer tamalo pelala na letališe. me je prjatlca k tm dela klicala, kdaj pridejo, pa ene 3 minute mam do ke z avtom. in podn no, tm so se jokale, sm mal stran stala, pa me je blo strah da se poteptajo :D
pol me je pa en anglež vprašou kaj majo, pa sm rekla, da čakajo eno skupino rebelde, pa un tko prav, da je že pol ure vidu, punce k se jokajo, pa derejo, pa gaje zanimal, k on tut enga prjatla čaka :D
pol, k so vn stopl, pa zamašk okol nih, jest sm sam eno roza čupo vidla, pa pol so z nemu hodil okol do avta, avto je komi spelou, varnostniki so mule odrival.. podn no, me je kr strah tamalo pelat na koncert, sj se bojo še poteptal.. :?
keri
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a keri »

jaz grem pa ta teden po ulici pa prihajajo z enga dvorišča taki čudni glasovi - ampak od daleč je blo slišat kot da se kdo ful joka, uno zavijanje pa stokanje....no in jaz že uno :eek: kaj se tle dogaja in k pridem bližje hiše vidim na travi tri pupe kako pojejo neki v španščini (kao) in zraven plešejo...sem sklepala da so to verjetno priprave na koncert RBD ej ampak jaz pa sam :rofl:
zoja13
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zoja13 »

tega cviljenja ne bom nikol štekala, sej smo mi tud mel kakšne skupina najljubše in podobno, samo nisem imela pa nikol takih histeričnih cmeravih izpadov. halo. zakva že? :roll:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Se strinjam z jagodko85. To je čisto normalno. Sicer se tudi meni zdi adijo kako se obnašajo, samo če se spomnim nazaj sem bila ista. Šla sem na koncert od Kelly Family, pa sem mislila da se mi bo odpeljalo :D Pa če bi bili takrat kje v hotelu v bližini mojega domačega kraja, bi jim verjetno tudi sama šla vreščat pod okno. Tako pač je.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a red*cherry »

Bulma napisal/-a:Se strinjam z jagodko85. To je čisto normalno. Sicer se tudi meni zdi adijo kako se obnašajo, samo če se spomnim nazaj sem bila ista. Šla sem na koncert od Kelly Family, pa sem mislila da se mi bo odpeljalo :D Pa če bi bili takrat kje v hotelu v bližini mojega domačega kraja, bi jim verjetno tudi sama šla vreščat pod okno. Tako pač je.

Kot bi posluša sebe! Tam bi vreščala PAAAADDYYYYYYYYYYY,OMG vidla sm ga, OMG pogledal me je, OMG podpis mam-no takrat bi bla najbrž že mrtva!!!! :rofl: :rofl: Men so tele punce prav luštne, k vem da sm bla jst ista. :D Kar melanholija me zagrabi. Če bi bla zdele stara 12 let, bi bla zihr nora na alfonsa-ma se mi dopade, bi ga mela kar zvečer pr men mal! :oops: :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Hehe :D Točno tako! Eh, dobro da takrat nisem bila v prvi vrsti, ker če bi se me kateri dotaknil bi tak valda umrla+si valda nikoli tiste roke ne bi več umivala :rofl:

Drugače pa je meni ta evforija tudi zanimiva. Naj imajo svoje veselje+se majo na koncertih noroooo.
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Jaz sem bla tut najbolj zaljubljena v Angelota (ja sej vem, iu :D), pa nisem nikoooooli tko vreščala in zganjala histerije. Zame to ni normalno, zame so to nevrotične ženske. :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Haha :D Torej nisi bila na koncertu če nisi vreščala :D Ker doma si ne predstavljam da bi kdo vreščal. Saj vreščanje ni nič, hujše so stvari kot npr. samomori itd na koncertih. Samo na RBD valda tega ne bo :)

ps: Angelo je bil meni tudi hot! hehe.
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

A si normalna?! :D Itak da sm bla na koncertu!! :lach: Enkrat sem jih celo vidla ko so se spravljali na bus in sem bla like 2m proč od njih. Napaljena sem bla 200/h, ampak nikoooooli v življenju nisem vreščala in omedlevala (na nobenem koncertu, ne sam KF :D). Ok, uno k končajo komad in nardiš recimo "wuuuuu" :D, to ja... Sam tisto piskanje... :nein: Nene. :D
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 18. Jan. 2010 10:37, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

OK, da cvilijo ... Ampak zakaj jokajo???
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a red*cherry »

ženska napisal/-a:OK, da cvilijo ... Ampak zakaj jokajo???

Ja zarad te evforije, to je tak filing, k vsi kričijo, ne morš vrjet da jih vidš, srečn si....Pač jst tud k sm šla na koncert od KF pa sm bla v tretji vrsti mi je blo čist kul, pol so pa začel koncert, so se mi pa kr solze ulile, pa sploh nism vedla zakaj. To je pač tisto "razburjenje", evforija...
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Dans sm v Novicah prebrala,da sta bla Dul pa Alfonso na letalu iz Barcelone,k je moglo zasilno pristat(to k je blo namenjeno u LJ). Buhve kaj sta si misla.. :D :D
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Odgovori