RBD
sm učer tamalo pelala na letališe. me je prjatlca k tm dela klicala, kdaj pridejo, pa ene 3 minute mam do ke z avtom. in podn no, tm so se jokale, sm mal stran stala, pa me je blo strah da se poteptajo
pol me je pa en anglež vprašou kaj majo, pa sm rekla, da čakajo eno skupino rebelde, pa un tko prav, da je že pol ure vidu, punce k se jokajo, pa derejo, pa gaje zanimal, k on tut enga prjatla čaka
pol, k so vn stopl, pa zamašk okol nih, jest sm sam eno roza čupo vidla, pa pol so z nemu hodil okol do avta, avto je komi spelou, varnostniki so mule odrival.. podn no, me je kr strah tamalo pelat na koncert, sj se bojo še poteptal..

pol me je pa en anglež vprašou kaj majo, pa sm rekla, da čakajo eno skupino rebelde, pa un tko prav, da je že pol ure vidu, punce k se jokajo, pa derejo, pa gaje zanimal, k on tut enga prjatla čaka

pol, k so vn stopl, pa zamašk okol nih, jest sm sam eno roza čupo vidla, pa pol so z nemu hodil okol do avta, avto je komi spelou, varnostniki so mule odrival.. podn no, me je kr strah tamalo pelat na koncert, sj se bojo še poteptal..

jaz grem pa ta teden po ulici pa prihajajo z enga dvorišča taki čudni glasovi - ampak od daleč je blo slišat kot da se kdo ful joka, uno zavijanje pa stokanje....no in jaz že uno
kaj se tle dogaja in k pridem bližje hiše vidim na travi tri pupe kako pojejo neki v španščini (kao) in zraven plešejo...sem sklepala da so to verjetno priprave na koncert RBD ej ampak jaz pa sam 

Se strinjam z jagodko85. To je čisto normalno. Sicer se tudi meni zdi adijo kako se obnašajo, samo če se spomnim nazaj sem bila ista. Šla sem na koncert od Kelly Family, pa sem mislila da se mi bo odpeljalo
Pa če bi bili takrat kje v hotelu v bližini mojega domačega kraja, bi jim verjetno tudi sama šla vreščat pod okno. Tako pač je.

Is sex dirty? Only if it’s done right.
- red*cherry
- Kofetarica
Bulma napisal/-a:Se strinjam z jagodko85. To je čisto normalno. Sicer se tudi meni zdi adijo kako se obnašajo, samo če se spomnim nazaj sem bila ista. Šla sem na koncert od Kelly Family, pa sem mislila da se mi bo odpeljaloPa če bi bili takrat kje v hotelu v bližini mojega domačega kraja, bi jim verjetno tudi sama šla vreščat pod okno. Tako pač je.
Kot bi posluša sebe! Tam bi vreščala PAAAADDYYYYYYYYYYY,OMG vidla sm ga, OMG pogledal me je, OMG podpis mam-no takrat bi bla najbrž že mrtva!!!!

A si normalna?!
Itak da sm bla na koncertu!!
Enkrat sem jih celo vidla ko so se spravljali na bus in sem bla like 2m proč od njih. Napaljena sem bla 200/h, ampak nikoooooli v življenju nisem vreščala in omedlevala (na nobenem koncertu, ne sam KF
). Ok, uno k končajo komad in nardiš recimo "wuuuuu"
, to ja... Sam tisto piskanje...
Nene. 

-
- Kofetarica
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 18. Jan. 2010 10:37, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
- red*cherry
- Kofetarica
ženska napisal/-a:OK, da cvilijo ... Ampak zakaj jokajo???
Ja zarad te evforije, to je tak filing, k vsi kričijo, ne morš vrjet da jih vidš, srečn si....Pač jst tud k sm šla na koncert od KF pa sm bla v tretji vrsti mi je blo čist kul, pol so pa začel koncert, so se mi pa kr solze ulile, pa sploh nism vedla zakaj. To je pač tisto "razburjenje", evforija...
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje