xxwoman je napisal/a:
Moj pa si to ful želi... grrrr... fight In mi kar naprej razlaga, kako bi rad videl, kako se kakšna punca ukvarja z mano... odkar je zvedel, da sem bi, mi sploh ne da miru s tem. Rolling Eyes Enkrat sem mu že rekla, da naj mu bo, če bo potem mir. biggrin Zdaj pa noče, ker ne bi rad, da bi samo zaradi njega to počela. smile Kdo bi razumel te tipe... Po mojem pričakuje, da se bom nekega dne pojavla na vratih s prijateljico in mu priznala, da si v bistvu to že celo življenje želim in da sem se samo pretvarjala, da mi ni do tega, da se mu ne bi zdela preveč pokvarjena. roll vor lachen motz
fak, tale ženska je bla še pred pol leta devica, pa je stara 23, zdej ima prvega jebača, zdej pa že ve da je biseksualka.
ma ta folk ni normalen. jst se samo še smejem.
Še vedno mi ni jasno, od kod ti ta podatek, da sem bila še pred pol leta devica... Sem že večkrat videla, da si to napisala, pa se mi ni dalo ukvarjat s tem. V temi Nedolžnost jasno piše, da sem izgubila nedolžnost pri devetnajstih letih... In v tem času je ta prvi jebač postal že dosti več... Zdaj je moj fant, čeprav si nikoli ne bi mislila, da se bo to tako končalo... Je videl, da me ne more več imet samo za seks, ker mu pomenim dosti več... in da se je čisto zaljubil vame... in zdaj sva skupaj.

To glede biseksualnosti pa sem tudi že pisala... Preberi v tisti temi, kako je s tem, če te zanima. Da ne boš delala takšnih čudnih zaključkov. Itak da mi je on najbolj všeč in da ga ne bi zamenjala za punco. So mi pa tudi punce všeč.