Seks v troje

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Seks v troje?

Seveda!
220
26%
Khm, dvomim
302
35%
No way!
314
37%
Samo v troje?
21
2%

Skupaj glasov: 857

Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

badboy1 napisal/-a:glede tega bom jest tko napisov...sex v troje je dost dobra zadeva ann. Sam da tega vsi ne delajo ker je bolje v dvoje;)

Al pa zato, ker sem prebrala samo zadnje 4 strani sicer, ampak so odgovori več ali manj "jst tega ne bi nikoli" tko, da ubistu niti ne vejo kako je v troje. Sicer pa itak, vsakemu tisto, kar mu paše.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Tysia
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tysia »

:)

No, jaz priznam, da sem trenutno (in sem vedno bila) prevelik egoist, da bi se šla seks v troje. Med drugim. :)
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Moj pa si to ful želi... grrrr... :fight: In mi kar naprej razlaga, kako bi rad videl, kako se kakšna punca ukvarja z mano... odkar je zvedel, da sem bi, mi sploh ne da miru s tem. :roll: Enkrat sem mu že rekla, da naj mu bo, če bo potem mir. :D Zdaj pa noče, ker ne bi rad, da bi samo zaradi njega to počela. :) Kdo bi razumel te tipe... Po mojem pričakuje, da se bom nekega dne pojavla na vratih s prijateljico in mu priznala, da si v bistvu to že celo življenje želim in da sem se samo pretvarjala, da mi ni do tega, da se mu ne bi zdela preveč pokvarjena. :rofl: :motz:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:eek:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:59, skupaj popravljeno 1 krat.
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Hihi... mogoče pa ga je res malo zaskrbelo, da mislim resno. :D Zdaj pa me prav ima, da bi probala... Da bi videla, če bi bil kaj prestrašen. :rofl:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

xxwoman napisal/-a:Moj pa si to ful želi... grrrr... :fight: In mi kar naprej razlaga, kako bi rad videl, kako se kakšna punca ukvarja z mano... odkar je zvedel, da sem bi, mi sploh ne da miru s tem. :roll: Enkrat sem mu že rekla, da naj mu bo, če bo potem mir. :D Zdaj pa noče, ker ne bi rad, da bi samo zaradi njega to počela. :) Kdo bi razumel te tipe... Po mojem pričakuje, da se bom nekega dne pojavla na vratih s prijateljico in mu priznala, da si v bistvu to že celo življenje želim in da sem se samo pretvarjala, da mi ni do tega, da se mu ne bi zdela preveč pokvarjena. :rofl: :motz:

fak, tale ženska je bla še pred pol leta devica, pa je stara 23, zdej ima prvega jebača, zdej pa že ve da je biseksualka.
ma ta folk ni normalen. jst se samo še smejem.
xxwoman
Debatorica
Debatorica

xxwoman je napisal/a:
Moj pa si to ful želi... grrrr... fight In mi kar naprej razlaga, kako bi rad videl, kako se kakšna punca ukvarja z mano... odkar je zvedel, da sem bi, mi sploh ne da miru s tem. Rolling Eyes Enkrat sem mu že rekla, da naj mu bo, če bo potem mir. biggrin Zdaj pa noče, ker ne bi rad, da bi samo zaradi njega to počela. smile Kdo bi razumel te tipe... Po mojem pričakuje, da se bom nekega dne pojavla na vratih s prijateljico in mu priznala, da si v bistvu to že celo življenje želim in da sem se samo pretvarjala, da mi ni do tega, da se mu ne bi zdela preveč pokvarjena. roll vor lachen motz

fak, tale ženska je bla še pred pol leta devica, pa je stara 23, zdej ima prvega jebača, zdej pa že ve da je biseksualka.
ma ta folk ni normalen. jst se samo še smejem.

Še vedno mi ni jasno, od kod ti ta podatek, da sem bila še pred pol leta devica... Sem že večkrat videla, da si to napisala, pa se mi ni dalo ukvarjat s tem. V temi Nedolžnost jasno piše, da sem izgubila nedolžnost pri devetnajstih letih... In v tem času je ta prvi jebač postal že dosti več... Zdaj je moj fant, čeprav si nikoli ne bi mislila, da se bo to tako končalo... Je videl, da me ne more več imet samo za seks, ker mu pomenim dosti več... in da se je čisto zaljubil vame... in zdaj sva skupaj. :) To glede biseksualnosti pa sem tudi že pisala... Preberi v tisti temi, kako je s tem, če te zanima. Da ne boš delala takšnih čudnih zaključkov. Itak da mi je on najbolj všeč in da ga ne bi zamenjala za punco. So mi pa tudi punce všeč.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Ne. Moderno ali nemoderno se fukart z 3mi,5mi,10mi naenkrat, moderno ali nemoderno bit na fukšovih, svinger nevem kaj...
Ne.
Prilik za to je blo še pa še, še vedno so, še vedno čakajo. Me ne zanima, me ne interesira in za fukarjenje v množini je zadosti drugih kandidatu.
Če bi mela dedca, ki bi se hteu žgat z 2ma naenkrat, ni problema, lahko se. Ampak mene ni poleg :) .
_mary_jane_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _mary_jane_ »

nikoli ne reci nikol, sam men ni do teh for....mi je z mojmu čist preveč lepo. pa sigurn nebi prenesla, da bi biu še z eno.

v dvoje je zakon! :D
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Gaja* »

veneficus pupa napisal/-a:
badboy1 napisal/-a:glede tega bom jest tko napisov...sex v troje je dost dobra zadeva ann. Sam da tega vsi ne delajo ker je bolje v dvoje;)

pod tole bi se pa kr podpisala. v dvoje je res čist fajn..no pač ful hudo :D

al pa tud fora, da k sta dva, se posvetta lepo en drugmu, noben ni "zapostavlen", kar bi se pa v trojčku lahko kar hitr zgodl i guess.

pa še da bi moj honey biu z drugo..kul bo :boese:

Se strinjam... Ne bi prenesla tega, da bi bila še ena baba zraven. :o Drugače pa je meni enkrat moj omenil na msn-ju (sicer v šali, ampak vseeno), če me vzburja seks v troje. Pa je za foro (čeprav me je šokiral) napisal, če kdaj pripelje s sabo kakšno kolegico. :roll: In sem rabila nekaj časa, da sem k sebi prišla, ker mi take fore niso smešne in mi delujejo kot prikrito napeljevanje oz. zanimanje z njegove strani. Sem mu napisala da me kaj takega nikoli ni in me tudi zdaj ne rajca.
Seks je stvar dveh, ne pa treh, štireh ali bog ne daj še več ljudi. :roll:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

xxwoman napisal/-a:Moj pa si to ful želi... grrrr... :fight: In mi kar naprej razlaga, kako bi rad videl, kako se kakšna punca ukvarja z mano... odkar je zvedel, da sem bi, mi sploh ne da miru s tem. :roll: Enkrat sem mu že rekla, da naj mu bo, če bo potem mir. :D Zdaj pa noče, ker ne bi rad, da bi samo zaradi njega to počela. :) Kdo bi razumel te tipe... Po mojem pričakuje, da se bom nekega dne pojavla na vratih s prijateljico in mu priznala, da si v bistvu to že celo življenje želim in da sem se samo pretvarjala, da mi ni do tega, da se mu ne bi zdela preveč pokvarjena. :rofl: :motz:

oprosti, kaj ne ravnokar v eni drugi temi zatrjuješ, kako tvoj dragi noče nobene več in samo tebe in ga ne zanima nobeno kurbarjenje več? ja ne vem no.
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

k da bi mojga poslušala :) sam da js nisem bi, pa nikol nism nc mela z nobeno zensko in se njemu to ful cudn zdi...ne vem a sm res tok cudna k nism :D
xxwoman
Debatorica
Debatorica

On bi rad mene videl z drugo. :D Mi je obljubil, da on ne bi z njo nič počel. :)
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

xxwoman napisal/-a:On bi rad mene videl z drugo. :D Mi je obljubil, da on ne bi z njo nič počel. :)

haha :D enako..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Roberta R. napisal/-a:
xxwoman napisal/-a:On bi rad mene videl z drugo. :D Mi je obljubil, da on ne bi z njo nič počel. :)

haha :D enako..

Meni je tud že to rekel, nekaj v smislu, da ga ne bi motilo. Ampak jaz nisem za to..mene bi pa motilo.
Odgovori