Najprej vse ok...potem umik

Pomoč iz čustvenih stisk.
paco rabanne
Sramežljivka
Sramežljivka

next

Neprebrana objava Napisal/-a paco rabanne »

ja, ena šansa je, da ga vprašaš kaj se dogaja. mogoče ti bo lpo povedu
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a britney20 »

Rada bi da bi šla na pijačo na 4 oči in ga vprašala. Sam vidm da to ne bo mogoče. Prepričana sm da mi ne bi odpisu na sms.
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a exdancer »

poglej.... sama vidiš, da od njega ni reakcije. in jasno ti je, da je zgodba končana. zakaj zdj sama sebe mučiš in se sprašuješ zakaj, zakaj, zakaj?
pozabi! :D enostavno pusti za sabo...
če boš sebe spraševala, kaj je bilo narobe, bo to načelo tvojo samozavest in potem lahko ne počneš nič drugega kot to da se obremenjuješ s tem... (lastne izkušnje)
verjamem da ti je bilo lepo, ampak tko pač je.... očitno s tem tvojim dečkotom nista bila tok kompatibilna. oziroma se je v njegovo glavo prikradu en škrat in model se je ustrašu, umaknu...kaj jaz vem kaj.
verjemi, pa to bo zdj mal bolelo, če bi mu bilo tok do tebe, da bi bil mnenja, da sta si usojena do konca življenja, bi se sigurno potrudu, te kontaktiral, ne glede na to, kaj se v njegovem življenju dogaja.
mogoče boš kdaj zvedla, kaj se je zgodilo, mogoče pa tudi ne.
pomembno je, da ti pustiš to za sabo in greš dalje. saj ni bil edini s katerim ti je bilo lepo in očitno ti bo z nekom še lepše :wink:
tk da zaposli se, počni nekaj, pri čemer ne boš mislila nanj in dnevi bodo hitro minili. sploh ne boš vedla, kdaj si pozabila nanj.

če se pa slučajno kaj javi in ponudi kako zeloverjetnodasejezgodilo zgodbo, potem pa sama preceni kaj boš naredila. jaz vem, da je vprašanje, če bi mu še nasedla.. ker vem, kako se človek potrudi za osebo, ki mu nekaj pomeni in kako lahko se človek izolira od oseb, ki jih ne bo pogrešal v življenju...
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

Pomagu mi je prebolet bivšega ki sva bila skupaj 4 leta. Pisala mu ne bom več upam da ne no :)
Hvala usem za nasvete. Bomo vidl kako bo če bo.
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka

vso srečo, pa poročaj, če se bo karkoli zgodilo :wink:
aja in ne zameri moje direktnosti....vsi moji nasveti izhajajo iz lastnih izkušenj, tk da te zelo dobro razumem kaj trenutno prestajaš. ampak ti povem, da je iz izkušnje v izkušnjo lažje :)
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

Bom poročala :)
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

No takole v soboto sm bla mal pogumna zarad alkohola pa sm mu pisala če je kej narobe da bi razčistla ker bi rada ostala v prijatelskih odnosih. Pol mi pa odpiše da dela po cele dneve pa da je zjeban da ponoč me pa noče klicat. Da je drugač uredu pa kako sm jz?
Pol mu pa odpišm da me nej ponoč pokliče (itak se neb oglasla k bi spala) pa napisala sm da bi ga rada vidla da bi mal poklepetala. Napiše pa da pol nej pričakujem klic ob 3 ponoč.
Pol sm pa napisala da me nej pokliče. Pa napisala sm vidm da vidm da ti ni do tega da bi se vidla pa mal poklepetala. Odpisu pa ni nč.
Pr njemu je itak standard da odpiše 2 al pa 3 sms pol pa kr ne piše več.
Nevem kaj nej še nardim.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

britney20 napisal/-a:Pr njemu je itak standard da odpiše 2 al pa 3 sms pol pa kr ne piše več.
Nevem kaj nej še nardim.

Kašn standard je to, da po mesičih ne odpiše ? Slika Nimaš nič več za narest. Si mu pisala, je reku, da te bo poklicu in zdej čakej. Druzga itak nimaš več kej.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

britney20 napisal/-a:Pa napisala sm vidm da vidm da ti ni do tega da bi se vidla pa mal poklepetala. Odpisu pa ni nč.

Zato ker je jokanje v stilu "itak vem, da ti ni nič do mene" (še sploh pa glede na to, da nista v zvezi) skrajno odbijajoče, ker tipu izraža neizpodbitno dejstvo, da bi se ga, v primeru, da bi pristala skupaj, oklenila do te mere, da mu ne bi pustila dihat saj brez njega očitno ne moreš shajat.

Tole ni mišljeno žaljivo, hočem le povdariti, da ni vsa krivda vedno v tipu in v tem, da je prasec itd. ampak je včasih pametno razmislit tudi o svojem obnašanju in signalih, ki jih pošiljamo ljudem.
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

tmis_
Ne sej vem da nisi tk misnla ampak nism nora tok nanga sam valda pa da nekoga pogrešaš k sta se slišala 10 na dan pa dopisovala zdej pa tega kr nč ni.
Ubistvu me sam to muč nč druzga zakaj je do tega pršlo lahko bi blo navadn sam da bi mi povedu.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

p!ka napisal/-a:
britney20 napisal/-a:Pr njemu je itak standard da odpiše 2 al pa 3 sms pol pa kr ne piše več.

Kašn standard je to, da po mesičih ne odpiše ? Slika

Bože mili, prej ali slej mora nekdo ne-odpisat. A vi si vsi dopisujete kar v nedogled, po 30 smsov na dan, naslednje jutro pa jovo na novo?
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Nism mislna tega. Njen post sm razumela v smislu, da ji sploh ni odpisu in se ji ne javi. Jz vedno, ko si z nekom pišem napišem čaw oz. z druge strani dobim jasen odgovor, da je konec dopisovanja. Ne pa kr tko.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *skokica* »

p!ka napisal/-a:Jz vedno, ko si z nekom pišem napišem čaw oz. z druge strani dobim jasen odgovor, da je konec dopisovanja. Ne pa kr tko.

Ja, zato je pa več kot očitno, da mora punca odnehat, ker on očitno noče nekih blaznih stikov.
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka

tmis_ je dobro napisala.

britney20, kokr ti opisuješ celo situacijo, mu stalno daješ posesivne signale, da brez njega ne moreš bit. ti napiše, da čez dan nima časa... in ti odgovoriš..poklič me ponoč.
ne moreš mu bit stalno na voljo :roll:
tako fantom kot tudi puncam je všeč, da morajo nekaj naredit za določeno osebo. mene osebno dobesedno odbije, da mi je tip stalno na voljo in živi samo zame. in da kaže posesivne znake že na začetku? pa saj se ustrašim... :)
imej svoje življenje (kar vrjamem, da ga maš), ampak mu to tudi pokaži. vem, da te zanima zakaj je do tega prišlo, ampak več kot očitno ti pojasnila noče dat. zato odnehaj. in lepo prosim, ko si zunaj, pospravi telefon :wink:
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

tmis_ napisal/-a:
britney20 napisal/-a:Pa napisala sm vidm da vidm da ti ni do tega da bi se vidla pa mal poklepetala. Odpisu pa ni nč.

Zato ker je jokanje v stilu "itak vem, da ti ni nič do mene" (še sploh pa glede na to, da nista v zvezi) skrajno odbijajoče, ker tipu izraža neizpodbitno dejstvo, da bi se ga, v primeru, da bi pristala skupaj, oklenila do te mere, da mu ne bi pustila dihat saj brez njega očitno ne moreš shajat.

Tole ni mišljeno žaljivo, hočem le povdariti, da ni vsa krivda vedno v tipu in v tem, da je prasec itd. ampak je včasih pametno razmislit tudi o svojem obnašanju in signalih, ki jih pošiljamo ljudem.
:flehan:
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Odgovori