Najprej vse ok...potem umik

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
miskica1983
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Najprej vse ok...potem umik

Neprebrana objava Napisal/-a miskica1983 »

ojla!

se v naprej opravičujem če kaka podobna tema že obstaja...vendar vseeno...

no pa da povem o čem se gre... gre za tipa s katerim sva se dobivala in slišala 2 meseca...skoz sms-i, klici, poljubčki..nič več...potem pa smo šli skupaj na morje, pričakal me je s poljubom, objemom...komaj je čakal in tudi jaz da se vidiva.tam je bilo vse lepo in prav, mislila sem da je to lep začetek neke veze...ampak potem se je kar naenkrat umaknil, od njega nič...ne poljubčka, dotika...nič...potem sem jaz predčasno odšla domov in od takrat se nisva slišala...se mi ne javi na telefon, ne odpiše na sms...ne razumem kaj se je kar naenkrat obrnilo, kaj se mu dogaja v glavi da je tako!!

prosim malce nasvetov kaj in kako...je katera imela podobno izkušnjo?

ful hvala
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Ne klicari ga nič več, počaki, da te bo on poklicu in povedu zakaj se gre. Kaj je tud on nakazovau, da bi hotu met resno zvezo s tabo ?
Mogoče pa je službeno odsoten al pa se mu je v privat lajfu kej zgodilo pa rabi mir.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a evahunnie »

hmm zelo čudno, vendar že slišano...vzrokov je lahko nešteto. mislm, da je najbolš da pač počakaš. če bo hotu te bo že kontaktiru.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Tu se ne da ravno vedet kaj ga je pičlo. :o Čudno da je kr naenkrat postal tak.. Ah ti dedi... :?
A sta se kej pogovarjala po tem ko sta se oddaljila?

Ne vem, mogoče ma kako drugo babo... :? Mal počakej, če te bo on kej kontaktiral... Če mata kakšne skupne znance, jih mal povrašaj o njem, pa lahko se mal previdno pozanimaš kaj se je dogajalo na morju po tem ko si ti odšla.

Mogoče je pa kej takega kot je rekla p!ka; da ma kake osebne zadeve..

...Upam da bosta rešila to:)...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

no to ni v bistvu nič čudnega...
ponavadi se to zgodi, ko tip najde boljšo.
ja tako so plehki, da gledajo samo na videz.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

ja itak.. vsi tipi so plehki in takoj ko pride mim par boljših jošk od tvojih te gladko odslovijo.. ne znajo čutit, mislijo s spodnjo glavo in stalno.. ampak res stalno mislijo samo na sex.. :roll:

kar se začetnega posta tiče.. punca pusti ga pri miru.. razlogov je lahko tisoč ali več zakaj je tako.. lahko je res najdu boljšo, lahko ima kakšne težave, lahko ima pomisleke glede vaju, marsikaj je lahko.. ampak, če bo hotel, te bo kontaktiral.. ti mu ne pošiljaj sms-ov, ne kliči ga.. ker ni vredno.. sploh če je vse to dost pogosto izpade precej vsiljivo in nima smisla.. tvojo številko ima.. bo že poklical, če bo želel govorit s tabo ;)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

ma ja,itak je lahko puno razlogov za umik. edino kaj ti lahko nardiš je,da ga ne kontaktiraš. :D če bo on tebe želel te bo,če ne pa pač ne! :D
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kalanhoja »

Poznam to zgodbo, sem jo slišala že vačkrat,...
To so neresni fantje, ki niso pripravljeni na zvezo. Ne kliči ga, če bo hotel te bo že sam poklical. Rajši si poišči boljšega!
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Georgia »

Počaki, mogoče te bo poklical pa povedal zakaj se gre, druzga ne morš nardit. Če te pa ne bo, potem pa itak veš pri čem si.
Sm bla v isti situaciji, in sm ga enkrat poklicala ko se mela vsega dost, pa je reku, joooj sori, sm šel nazaj k bivši... :lol: Kreten!
Leilani.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Leilani. »

Georgia napisal/-a:Počaki, mogoče te bo poklical pa povedal zakaj se gre, druzga ne morš nardit. Če te pa ne bo, potem pa itak veš pri čem si.
Sm bla v isti situaciji, in sm ga enkrat poklicala ko se mela vsega dost, pa je reku, joooj sori, sm šel nazaj k bivši... :lol: Kreten!

to se je tud men zgodilo.. sam midva sva se sam videvala, brez poljubčkov in tako. Drgač je pa blo ful lepo, kemija in use, videlo se je, da sva si ušeč.. Sva šla u kino in je naju videla tam ena njegova znanka, ki se je kasneje izkazala za prijateljico njegove bivše. Kar naenkrat tema! Tip me ni več klicaru 2 tedna. In pol sem ga uprašala kaj ga je primlo in je rek, da se je bivša 2 dni po tem ko sva šla midva v kino priplazla k njemu in ga prosla naj jo nazaj uzame. Tip je hotu bit prijatelj z mano sam nisem hotla, ker da mi 2 tedna ni povedal, da ma pičko je pa nedopustno! :evil:
Če se ti dolgo ne javi ga odpikaj! Razlogov, zakaj se tk obnaša je več, ampak ni hudič, da te ne bi mogu poklicat in razložit.. Zato kr mal sumim, da je umes neka nova in se ti zato ne upa povedat.. :?
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Za tvoj problem bi se lahko izmislili kakšno novo verzijo besedne zveze nategni-pobegni :wink: (malo heca ne škodi...)

Neveš, kaj se dogaja s tipom. Mogoče ima osebne probleme, pa potrebuje malo več prostora zase... Mogoče je našel drugo punco, ki mu je ljubša... Mogoče pa je le hotel novo avanturco in za to našel tebe. Pa se je mogoče bal it naprej, kot so samo ljupčki in objemi...

Če se ti ne javi na telefon, verjetno ne premore nič drugega, kot pa otročjega obnašanja. In pogovarjat se z otrokom zgleda tko: "A bi papu? A ne bi probu tega? Aaaammmm, odpri usta! Reči pa-pa! Dej pa-pa tetici! Lej ga kdo je pršu! Ma bi šel malo sestrici tvoji?..." Ne funkcionira, ha? :) Torej... Ne razbijaj si glave s tem, kaj on misli in zakaj je tako reagiral... Ko bo malo bolj odrasel, se lahko zglasi pri tebi, takrat pa boš (se bojim) ti že starka :wink:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Ustrašu se je/najdu novo/nazaj skup z bivšo ...

v glavnem, tip je očitno reva.

Al pa se mu je kej hudga zgodl. Ampak ostajam pr tem, da je reva.
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a trepalnica »

ah, ce bo hotel, te bo ze kontaktiral, ti pa ne izgubljaj casa z njim oz. z razmisljanjem o njem...
Uporabniški avatar
Leyla_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Leyla_ »

jaz bi ti kljub vsemu predlagala pogovor (če uspeš priti do njega). če pa ne, pa itak nimaš kaj nardit.
lahk bi blo kar koli vzrok. mogoč je občutljiv, pa si kaj takega rekla, naredila, mogoč je kaka druga oseba vmes, ne vem. če bo šlo, poskušaj razčistit. drugače pa pojdi naprej.
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

p!ka napisal/-a:Ne klicari ga nič več, počaki, da te bo on poklicu in povedu zakaj se gre. Kaj je tud on nakazovau, da bi hotu met resno zvezo s tabo ?
Mogoče pa je službeno odsoten al pa se mu je v privat lajfu kej zgodilo pa rabi mir.

Eto tuki spodi podpis:) Res najbolje da počakaš čeprav težko in nestrpno.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Odgovori