Starši in vaš partner

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his room

Neprebrana objava Napisal/-a lolika11 »

Kolk ste bile kj stare k ste pripeljale tipa domov? Ker mi2 sva to že pri 15ih nardila... lohk, da zato nesprejemanje.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Ja starše skrbi pomojem... Pa bojijo se da bo partner negativno vplival na nas , oni bi pa rai vse najboljše za svoje otroke... Zato se ti mogoče zdi da ga ne sprejmejo..
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

moj trenutn fant je prvi k sm ga doma predstavla.. in to že takoj ko sva začela furat, ker sva se dobivala doma (pri meni al pri njemu) je blo itak nujno in sm tut js takoj spoznala njegovo mami.. razumejo se vredu.. večkrat se zadebatiramo ob kavici po kosilu.. tut k očetu sm ga pelala predstavt, sta se tut zastopila.. ni to lih da bi bla čist navdušena nad njim (načeloma zato, ker ma precej nizko izobrazbo in je ful zgodi začel delat), nikol pa mi ni noben reku kej v smislu da ni dovolj dober zame, ker razumeta, da je to moj fant in ne njun. Sta pa tut vedno prijazna do njega in sm kr zadovoljna da je kakor je.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his room

Neprebrana objava Napisal/-a lolika11 »

fun napisal/-a:Ja starše skrbi pomojem... Pa bojijo se da bo partner negativno vplival na nas , oni bi pa rai vse najboljše za svoje otroke... Zato se ti mogoče zdi da ga ne sprejmejo..

Njegovi niso sprejemali mene...
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

ups, sori nism dobr prebrala. :)

Hmm ; a je bil prej ful mamin sinček pa tko? mogoče so bili starši ful navezani nanj, zdej so pa mal "ljubosumni" ker jim ne posveča več tolk časa... Ker nekateri kr ne dojamejo da so njihovi mali sinčki pa hčerkice kar že odrasli.
Uporabniški avatar
sminka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sminka »

Mojga so kr sprejel čeprou ga poznajo pa to so še vsen mal nezaupljivi v njega :roll: .Moji poznajo njegove starše.Upam da bo bolš pa da mi bojo začel mal več zaupat. :)
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

lolika11 napisal/-a:Kolk ste bile kj stare k ste pripeljale tipa domov? Ker mi2 sva to že pri 15ih nardila... lohk, da zato nesprejemanje.

Jst sm lih dobro zapounna 16 let. . In spoznali so se mimogrede. Sm mela namen ga kasneje predstavit, ma se je zgodilo. So pa takoj ga sprejeli in ni blo problemou. .. In pr meni isto z njegovimi!
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenEye »

^ ^
Jst sm bla stara 20 let, ko sm ga parpelala domov, tko da starost sigurno ne more bit problem... Ne vem, men je hudo zato, ker se tud on zlo trud, doma pomaga, je prijazn pa vse...mogoče je mal boljš kot na začetku, velik pa ne :( Ne vem, jst sm tak tip, da ne morm rečt, da mi "dol vis" kaj si moji misljo o njem in se pol sekiram za vsako sarkastično pripombo, ki jo slišm na njegov račun...me take stvari prizadanejo bolj kot njega - on ve, kakšno je stanje. Prov ne vem, kaj nardit no... :(
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

GoldenEye napisal/-a:^ ^
Jst sm bla stara 20 let, ko sm ga parpelala domov, tko da starost sigurno ne more bit problem... Ne vem, men je hudo zato, ker se tud on zlo trud, doma pomaga, je prijazn pa vse...mogoče je mal boljš kot na začetku, velik pa ne :( Ne vem, jst sm tak tip, da ne morm rečt, da mi "dol vis" kaj si moji misljo o njem in se pol sekiram za vsako sarkastično pripombo, ki jo slišm na njegov račun...me take stvari prizadanejo bolj kot njega - on ve, kakšno je stanje. Prov ne vem, kaj nardit no... :(

pa so ti dal kkšn razlog zakaj ga ne bi maral?
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja prenizka izobrazba, premal priden, premal iznajdliv, preotročji... pa podobne bedarije. Mene od tega sam prvo mal moti - ampak bo tud to popravu - upam, da kmal, ker dela na tem. Medva se drgač zlo dobr štekava no...
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

No to mam js tut mal probleme glede te izobrazbe.. sam je pa tip ful razgledan in pameten, tko da ga zarad tega ne zaničujeta, sam večkrat dobim kkšn komentar v smislu majhne plače, da morm tut na to mislt..
Glede na to da praviš da pomaga doma, se očitno ful trudi, je najbrž tut njemu ful neprijetno k ga ne sprejmejo.. pa se nič ne popravi?
(__/)
( o.O)
(")_(")
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka

^ ^
Ja plačo ma tud moj kar dost nižjo kot jo bom jst mela, ko bom enkrat zaposlena...sam zarenkrat me to ne moti in so mi druge stvari pomembnejše kot denar...Ja res se trudi, mu ni težko karkoli pomagat. Prav, da se ne sekira, ker ga tko obravnavajo; sam po mojem ga pa vsejen mal špikne...
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ja fajn sigurno ni ane to itak.. sam sej nč ne moreš, se ne oziraš na pripombe, in živiš po svoje.. skos se trudit pa dokazovat neki, če nima učinka, je tut brezveze.. misl na to, da se bosta čez čas odselila na svoje ;)
(__/)
( o.O)
(")_(")
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

jst pa res ne razumem takih staršev, ki se tko nesramno obnašajo in hočjo regulirat vaša življenja?!
ma, če bi men mat tkole težila bi se že takoj skregala z njo do konca.Mislm halo, naše življenje in konec!
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ja ne ne.. toj pol kuj ta fora, pod mojo streho.. moja pravila :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
Odgovori