Starši in vaš partner
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
moj trenutn fant je prvi k sm ga doma predstavla.. in to že takoj ko sva začela furat, ker sva se dobivala doma (pri meni al pri njemu) je blo itak nujno in sm tut js takoj spoznala njegovo mami.. razumejo se vredu.. večkrat se zadebatiramo ob kavici po kosilu.. tut k očetu sm ga pelala predstavt, sta se tut zastopila.. ni to lih da bi bla čist navdušena nad njim (načeloma zato, ker ma precej nizko izobrazbo in je ful zgodi začel delat), nikol pa mi ni noben reku kej v smislu da ni dovolj dober zame, ker razumeta, da je to moj fant in ne njun. Sta pa tut vedno prijazna do njega in sm kr zadovoljna da je kakor je.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
lolika11 napisal/-a:Kolk ste bile kj stare k ste pripeljale tipa domov? Ker mi2 sva to že pri 15ih nardila... lohk, da zato nesprejemanje.
Jst sm lih dobro zapounna 16 let. . In spoznali so se mimogrede. Sm mela namen ga kasneje predstavit, ma se je zgodilo. So pa takoj ga sprejeli in ni blo problemou. .. In pr meni isto z njegovimi!
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
^ ^
Jst sm bla stara 20 let, ko sm ga parpelala domov, tko da starost sigurno ne more bit problem... Ne vem, men je hudo zato, ker se tud on zlo trud, doma pomaga, je prijazn pa vse...mogoče je mal boljš kot na začetku, velik pa ne
Ne vem, jst sm tak tip, da ne morm rečt, da mi "dol vis" kaj si moji misljo o njem in se pol sekiram za vsako sarkastično pripombo, ki jo slišm na njegov račun...me take stvari prizadanejo bolj kot njega - on ve, kakšno je stanje. Prov ne vem, kaj nardit no... 
Jst sm bla stara 20 let, ko sm ga parpelala domov, tko da starost sigurno ne more bit problem... Ne vem, men je hudo zato, ker se tud on zlo trud, doma pomaga, je prijazn pa vse...mogoče je mal boljš kot na začetku, velik pa ne

- Roberta R.
- Cosmopolitanka
GoldenEye napisal/-a:^ ^
Jst sm bla stara 20 let, ko sm ga parpelala domov, tko da starost sigurno ne more bit problem... Ne vem, men je hudo zato, ker se tud on zlo trud, doma pomaga, je prijazn pa vse...mogoče je mal boljš kot na začetku, velik pa neNe vem, jst sm tak tip, da ne morm rečt, da mi "dol vis" kaj si moji misljo o njem in se pol sekiram za vsako sarkastično pripombo, ki jo slišm na njegov račun...me take stvari prizadanejo bolj kot njega - on ve, kakšno je stanje. Prov ne vem, kaj nardit no...
pa so ti dal kkšn razlog zakaj ga ne bi maral?
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
No to mam js tut mal probleme glede te izobrazbe.. sam je pa tip ful razgledan in pameten, tko da ga zarad tega ne zaničujeta, sam večkrat dobim kkšn komentar v smislu majhne plače, da morm tut na to mislt..
Glede na to da praviš da pomaga doma, se očitno ful trudi, je najbrž tut njemu ful neprijetno k ga ne sprejmejo.. pa se nič ne popravi?
Glede na to da praviš da pomaga doma, se očitno ful trudi, je najbrž tut njemu ful neprijetno k ga ne sprejmejo.. pa se nič ne popravi?
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
ja fajn sigurno ni ane to itak.. sam sej nč ne moreš, se ne oziraš na pripombe, in živiš po svoje.. skos se trudit pa dokazovat neki, če nima učinka, je tut brezveze.. misl na to, da se bosta čez čas odselila na svoje 

(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
- Roberta R.
- Cosmopolitanka