Tašče in tasti!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
sweet n'' spicy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sweet n'' spicy »

Hehe jst mam double probleme k mam 2 tašči. Ena je mama od mojga dragega, k jo vidm enkrat na mesec, totalno nemogoča in misl da ji hočem ukrast njenega preljubega sina in ga speljat na kriva pota...
Po drugi strani je pa nova žena od njegovga fotra, k je :wink: 15 let mlajša od njega :wink: tko da je po starosti bolj pri mojih letih. Zaenkrat modelka do konca, ampak bom bl točno lahko povedala k pridemo z jadranja, kjer bova pač 24/14 skupi na zlo omejen prostoru. Me res zanima kako se bo končal .... :D
Kiara23
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kiara23 »

Pozdravček,

po mojem to drži za vsaj 90% tašč, ker se nikakor ne morejo "posloviti" od svojih sinekov saj mislijo, da so jih rodili samo zase...
Moja je ljubousma že samo če se s partnerjem smejiva skupaj - v trenutku mu naloži delo - ker naj ne bi imel kaj bolj pametnega početi!
ZA ZNORET!
Kiara23
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kiara23 »

Vic je samo v tem, da kolikor vem mame punc niso tko zaščitniške, kot mame fantov, ker gledam mojo mamo, ki ima mojega fanta full rada in ga non stop hvali. Sploh pa se večkrat postavi na njegovo stran kot mojo.
Po moje so samo tašče od punc takšne!
ballerina
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Venera

Neprebrana objava Napisal/-a ballerina »

moja tašča je tud zelo vredu. Misli, da kar večkrat z mano potegne kot pa s sinom. Full podpira vezo in naju skos preganja, na neke skupne počitnice in doživetja. :cool:
@
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a @ »

Jaz se s svojo taščo popolnoma razumem in sva tudi na "ti". Ko je zveza z njenim sinom postala resna, sem ji dala jasno vedeti, da bom odslej jaz na prvem mestu, tako da niti ni imela časa pripravljat bojne plane, ker je bila bitka z moje strani že na začetku dobljena... :D
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

:lol:
No tako je treba.
Men bi blo tud smešno, se karkol it s komerkol, k itak je zmaga moja. :D
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
Petrusa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a Petrusa »

Jz se z mojo zastopim, jo vikam, ker je stara tam okol 60 let. Potegne z mano, se hoče z mano pogovarjat po telefonu in tko tud, sam na živce mi gre, ker mi skoz teži, da moram jest in je poj vsa užaljena, če rečem, da ne morem. in dejank mi reče v obraz, da bo užaljena, če ne bom jedla. Sam se ji ne dam. Lepo ji rečem, da mi je zlo žal, ampak če ne morem ne morem. Hvalabogu, je moj lubi zdj mal bl oster ratal, pa ji reče, d naj naju pusti mal sama al pa d nej mi neha težit. Prej je bil tih, pa sm mu rekla, d nej ji kj reče. Pa ni in ne zaleže. Reče pa- to pa tud šteje ne, da se mami po robu postavi? Sicer pa me ima mami baje ful rada, kliče me 'Petro mojo'. Tud ati me ma rad, sam ne vem, kaj si misli sedaj ko ve, da hočem in zarad mojih doma morm imet cerkveno ohcet, sine pa mora zato čez une ceremonije... Sam vsi pa hočejo,da se poročiva. Včasih so že rahlo zoprni zarad tega. Pa na živce mi gre tud, da me mama hoče prepričat, da so prizadet otroci revčki, sama pa sem že 4 leta s to populacijo in vem, da niti slučajno niso. Tko da tuki se pa razhajava. Drugač pa se pogovarjava o vrtu in take reči. Me je pa FUL strah dneva, ko se bojo moji pa njegovi spoznal... :eek: :?
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

@ napisal/-a:Jaz se s svojo taščo popolnoma razumem in sva tudi na "ti". Ko je zveza z njenim sinom postala resna, sem ji dala jasno vedeti, da bom odslej jaz na prvem mestu, tako da niti ni imela časa pripravljat bojne plane, ker je bila bitka z moje strani že na začetku dobljena... :D

Jaz svojo taščo še po 3 letih vikam. Nekako se ne morem navadit da bi jo tikala. Mojemu lubiju pa sta moja starša takoj po poroki rekla da zdej je pa že zadnji čas, da ju tika. Pa mu je full čudno, amapk na njuno željo ju tika.
bambi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bambi »

jaz bom svoje vprašanje zastavila kar tukaj,da ne bom odpirala nove teme.torej za vse tiste ki imate rade svoje tašče,kaj ji naj kupim za rojstni dan?lončnica ne pride v poštev ker je to dobila že lani. res bi vam bila hvaležna za kakeršno koli idejo!res je nujno!
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

z mojo taščo se zastopim kr ok. včasih imava konflikt glede vzgoje mojega otroka... nič pretresljivega
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Uuu.. ocitno imam jaz res sreco.. :) Moja je super..
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Hely_3 napisal/-a:Od mojega fanta mami je full super. Vse si poveva sva kot kakšni prijateljici. Včasih me polkiče ali pa popšlje sms. :D
Res full se štekava. Včasih ko me pa neki časa ni me pa kliče kdaj bom kej pripla k njim. FUll je carska.

Pa rada jo mam full.Enako njegovega atija. :oops:

Ni več tako. No navideš še. Ampak meni počasi vse dopizdeva. Skoraj vsa hišna opravila meni prepušča. Kako naj to povem fantu. No jaz ne živim pri njih ampak hodim za vikende. In ravno takrat je vse za pucat.
Pepuzlin me razume.

Kako naj to povem na lepi način.
Saj pomagam zelo rada ampak ne tako da vse naredim namesto nje.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

od mojga mami je tud super... se ful razumeva...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Saj midve se tudi full razumeva ampak ona mi skos več nalaga za delat. K da sem služkinja pri hiši. Kaj pa druge punce delate če ste pri fantu par dni pa tko???
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

nevem, jz dam posodo v stroj, pa take cist obicne stvari... kej zlozim ce je glih okol vrzen...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Odgovori