Malo stara tema, ampak vseeno...
Tut sama sm ternirala plavanje in mam super spomine (državna tekmovanja, prjatli, žurke, treningi). Pol me je pa začel metat pa mi je šlo na živce, da nimam nič časa zase in za prjatle - vsak dan treningi, skos zmatrana še od vožnje, med vikendi tekme. Mal sm sicer razmišljala, d mi bo žal, če neham... Sem pa šla potem na gimnaziji v dijaški dom tko d ni blo nč več s tem. To je mogu bit kr šok za moj telo in se je tut mal poznal.
Uživam še vedno, kot je že Aloha rekla je fajn kdaj kakšnemu "frajerju" pokazat, kdo je glavni

al pa koga natunkat. V morju sem včas še ful plavala (ko sva mela z bratom polet na morju še treninge al pa tekmovanja z očijem), zdej pa nimam več očal pa se ne počutm fajn, čeprov gledam pod vodo. Pa še moj ni lih nek plavalec... Lenoba ena! Ko sem na bazenu, navadno še vedno naredim par dolžin pa kak šprint in se počutm super... Mmmm... Kondicija je pa kr šla, ker je drugi športi, s katerimi se ukvarjam, ne zahtevajo tok.
Je pa še vedno fajn, če me kdo, ki me ne pozna oz. kaka nova prijateljica vpraša, kaj treniram, ker mam baje športno postavo. Jah, taki komplimenti včasih pašejo.
Bom pa šla na faksu plavat, ker odbojka te ne zmiga dost... Na difu je bazen superca!