jez sm enostavno zaljubljena v plavanje..tudi trenirala sem ga, ampak je potem vse skupej bilo preveč resno zame tko da sm opustila..zdaj pa plavam včasih za rekreacijo čeprou sem čiz iz forme

, pr devetih začela trenirat in uživala u tem športu osem let, use dokler ni začela razpadat naša selekcija in se niso začele težave u gimnaziji, za kar mi je na trenutke res žou, kr se vedno sprašujem, kok daleč bi pršla ...
), ampak zaenkrat use še nerealizirano.

sam tisto "pravilno" plavati pa sem se itak naučila na plavalnem tečaju v drugem ali tretjem razredu.. saj nevem kak mojster tud nisem..bi bila kar vesela, če bi našla kakega profesionalca na tem področju, da bi me mal popravil in povedal kaj delam narobe..ker ziher ni vse prav v moji tehniki 
*Lilli* napisal/-a:saj nevem kak mojster tud nisem..bi bila kar vesela, če bi našla kakega profesionalca na tem področju, da bi me mal popravil in povedal kaj delam narobe..ker ziher ni vse prav v moji tehniki
.
.Aloha napisal/-a:Posnam se, mi pošl posnetek, ga bom analizirala in ti nazaj poslala napotke za lepši in pravilnejši slog.
sam bi pol mogla še najt, nekoga ki bo pripravljen skakat za menoj na bazenu(to bo pa bol težko)...ko bom prišla tako daleč te bom brez skrbi da zagnjavila, če se že ponujaš