On & druga punca

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Miss September »

V ljubezni ne smeš biti žrtev. Js upam, da se bo vse dobro razpletlo. :)
Worship me or walk away.
Uporabniški avatar
Amandine
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Amandine »

Punchee napisal/-a:Kar se tiče da mam prenizko samozavest ne bo držalo kr mi vsi pravijo da mam še previsoko in mogoče sm zaradi tega tako odreagirala kr punca ne kaže znakov niti najmanjše lepote in zaradi tega mi je ful lažje tud če danes končava. Kar bo bo..

hjaa....produkt današnjega časa.ker če pa ni lepa,potem pa itak nima šans pri nobenem tipu.sploh pa ne pri lepem tipu, ker lepo z lepim z roko v roki gre,ta nelepi pa naj se skrivajo doma(kaj je že to osebnost?ali srce v tem primeru?)uuhhh,me kakšne stvari zjezijo.
OT,pardon.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

Punchee napisal/-a:Kar se tiče da mam prenizko samozavest ne bo držalo kr mi vsi pravijo da mam še previsoko in mogoče sm zaradi tega tako odreagirala kr punca ne kaže znakov niti najmanjše lepote in zaradi tega mi je ful lažje tud če danes končava. Kar bo bo..

ta tvoja ''previsoka samozavest'' je sam navidezen scit s katerim se pretvarjas da jo mas...nimas tiste prave zdrave samozavesti. ce bi bla pa ta punca kao lepsa od tebe bi blo pa vse narobe... :wink: sploh ni vazen izgled, mogla bi se met rada tako kot si in ne sme ti bit vazno kak je izgled punce s katero te fant hoce varat :roll: stran od njega pa je
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

Amandine, dobro povedano ;)
Punchee ti pa stran od tega tipa.. eno je da misli na drugo, spet drugo je, da ti to direktno pove med sexom, kot da ni nič.. ne rabiš tega
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
pink-bubble
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pink-bubble »

3x sm šla prebrat kaj si napisala kr mi sploh ni blo jasn....
da bi me to tip reku bi v tistem trenutku vstala in šla brez da bi mu sploh še kj rekla... :D
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

teb se dejansko zdi znak tvoje 'skor že previsoke samozavesti', da ne reagiraš na to, ko ti tip med seksom reče da si želi drugo na tvojem mestu?!
zdej ne vem a sm jez narobe prebrala pa razumela situacijo, a se zajebavaš, al kaj je... :lol:
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

sej mislm da ni nobena najbolj dojela kako je blo to mišljeno :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a merisima »

Ma ne morem vrjet, da je tak glupa, da je to mirno sprejela...ma da bi ja odkrila(v bistvu sm pr bivšem), da se kaj takega dogaja bi najprej dodsobra pipizdla in mela zasliševanje.sam ok, ne zarad pogovorov...mms-ji npr...mela sm kaj vidit, majke mi!
pa da ji tip reče, da bi rad, da je na njenem mestu druga...mrš govna nemarnega.mislim, da bi s sexom končala za zmerom z njim.nikdar več.pa še da ji je ta ženska frendica.
morala bi se z njo pogovorit, ne pa se delat, da nične veš, ker stem sam sebi škodiš.pa tud njumu moraš reč kaj mu gre da rešiš problem.
če pa si rajši tiho in trpiš pa očitno uživaš v vlogi žrtve in se rada smiliš sama sebi.
Isana
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: MS

Neprebrana objava Napisal/-a Isana »

frigga napisal/-a:Da men moj tako prijavi med seksom, v trenutku vzamem telefon, pokličem omenjeno dekle, ji razložim, da trenutno seksam s svojim fantom, ampak, da je on izrazil željo, da bi bil raje z njo, zato bi jo lepo prosila, če me lahko pride nadomestit. Dragemu pa bi nato poslala le še poljubček v slovo, potem pa bi odšla tako hitro, da bi se kadilo za mano. :hallo: In nikoli več me ne bi videl. Res ne razumem, kako si lahko (oprosti) tako neumna, da sploh RAZMIŠLJAŠ o tem.

se skoraj popolnoma strinjam, razen tistga poljubčka v slovo.... js bi ga vsaj v klofuto spremenila :box:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Punchee kako se je tole razpletlo vse skupaj?
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

haha ta fantič pa je iskren :D
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

jullia_ napisal/-a:Punchee kako se je tole razpletlo vse skupaj?

V temi 'priznam da' je napisala, da sta še skupaj :wink:
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

Yazmeen napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:Punchee kako se je tole razpletlo vse skupaj?

V temi 'priznam da' je napisala, da sta še skupaj :wink:

punca, ti pa res nič ne spoštuješ sama sebe al kaj? :stupid:
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
natašika
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a natašika »

joj ne no.. jaz ga nekam pošlem, če mi kaj takega naredi oz reče :evil: :D
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

Da bi men kaj takega reku (med sexom ali drugace)..samo vstanem se in grem...sploh pa da bi prej ze kaj posumila...Tolk se pa cenim, da kaj takega ne bi prenasala...Tukaj nimas kej velik razmisljat...Mislim da ti je s tem stavkom med sexom vse povedal..
Odgovori