On & druga punca
- Miss September
- Debatorica
Punchee napisal/-a:Kar se tiče da mam prenizko samozavest ne bo držalo kr mi vsi pravijo da mam še previsoko in mogoče sm zaradi tega tako odreagirala kr punca ne kaže znakov niti najmanjše lepote in zaradi tega mi je ful lažje tud če danes končava. Kar bo bo..
hjaa....produkt današnjega časa.ker če pa ni lepa,potem pa itak nima šans pri nobenem tipu.sploh pa ne pri lepem tipu, ker lepo z lepim z roko v roki gre,ta nelepi pa naj se skrivajo doma(kaj je že to osebnost?ali srce v tem primeru?)uuhhh,me kakšne stvari zjezijo.
OT,pardon.
Punchee napisal/-a:Kar se tiče da mam prenizko samozavest ne bo držalo kr mi vsi pravijo da mam še previsoko in mogoče sm zaradi tega tako odreagirala kr punca ne kaže znakov niti najmanjše lepote in zaradi tega mi je ful lažje tud če danes končava. Kar bo bo..
ta tvoja ''previsoka samozavest'' je sam navidezen scit s katerim se pretvarjas da jo mas...nimas tiste prave zdrave samozavesti. ce bi bla pa ta punca kao lepsa od tebe bi blo pa vse narobe...

- Roberta R.
- Cosmopolitanka
- pink-bubble
- Sramežljivka
teb se dejansko zdi znak tvoje 'skor že previsoke samozavesti', da ne reagiraš na to, ko ti tip med seksom reče da si želi drugo na tvojem mestu?!
zdej ne vem a sm jez narobe prebrala pa razumela situacijo, a se zajebavaš, al kaj je...
zdej ne vem a sm jez narobe prebrala pa razumela situacijo, a se zajebavaš, al kaj je...

I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
Ma ne morem vrjet, da je tak glupa, da je to mirno sprejela...ma da bi ja odkrila(v bistvu sm pr bivšem), da se kaj takega dogaja bi najprej dodsobra pipizdla in mela zasliševanje.sam ok, ne zarad pogovorov...mms-ji npr...mela sm kaj vidit, majke mi!
pa da ji tip reče, da bi rad, da je na njenem mestu druga...mrš govna nemarnega.mislim, da bi s sexom končala za zmerom z njim.nikdar več.pa še da ji je ta ženska frendica.
morala bi se z njo pogovorit, ne pa se delat, da nične veš, ker stem sam sebi škodiš.pa tud njumu moraš reč kaj mu gre da rešiš problem.
če pa si rajši tiho in trpiš pa očitno uživaš v vlogi žrtve in se rada smiliš sama sebi.
pa da ji tip reče, da bi rad, da je na njenem mestu druga...mrš govna nemarnega.mislim, da bi s sexom končala za zmerom z njim.nikdar več.pa še da ji je ta ženska frendica.
morala bi se z njo pogovorit, ne pa se delat, da nične veš, ker stem sam sebi škodiš.pa tud njumu moraš reč kaj mu gre da rešiš problem.
če pa si rajši tiho in trpiš pa očitno uživaš v vlogi žrtve in se rada smiliš sama sebi.
frigga napisal/-a:Da men moj tako prijavi med seksom, v trenutku vzamem telefon, pokličem omenjeno dekle, ji razložim, da trenutno seksam s svojim fantom, ampak, da je on izrazil željo, da bi bil raje z njo, zato bi jo lepo prosila, če me lahko pride nadomestit. Dragemu pa bi nato poslala le še poljubček v slovo, potem pa bi odšla tako hitro, da bi se kadilo za mano.In nikoli več me ne bi videl. Res ne razumem, kako si lahko (oprosti) tako neumna, da sploh RAZMIŠLJAŠ o tem.
se skoraj popolnoma strinjam, razen tistga poljubčka v slovo.... js bi ga vsaj v klofuto spremenila :box: