neki zlo neumnega sam res se je zgodilo (pomoje je biu pijan ceprav sred dneva): hodim po mestu pa pride mimo en tip pa zraven njega neka punca...pa mi rece: a bi bla ti moja punca pa dam js svojo tvojmu fantu?? (neki u tem smislu)..mislim..WTF?
primer dobrega pecanja: u priljubljenem zurerskem srediscu na kreti..sedeva s prijatlco za mizo v restavraciji, zvecer..pa na sosednji mizi sedita dva fanta...pa pride natakar pa rece: ooo two beautiful girls from slovenia (pa tk zacne mal komplimente, sploh ne vsiljivo, je prijazno deloval

) potem sta pa onadva fanta zacela tut neki u tem smislu (kao pritrjevat natakarju), pa kao da sta ugibala iz kod sva, pa sta onadva povedla iz kod sta, in smo se zacel menit..mal sta fore pravla ap to da sva se fuuul smejale, in pocutle sprosceno..in potem nismo vidli razloga da bi sedeli usak za svojo mizo pa smo se skup usedli in ful zastekali..in sta placala pijaco (alkohol afkors

) pol smo se pa se bol sprostili, in tut sli naprej zurat tist vecer skupi, pa se ostali smo u stikih
v glavnem, ce deluje fant odkrito in nevsiljivo, zakaj pa ne, rada spoznavam nove ljudi. pri men je najucinkoviteje ce me fant uspe nasmejat z kako dobro foro =)