rammsteingirl napisal/-a:jaz bi kar zaspala objeta, ampak moj vedno jamra, da mu je vroče, sploh zdaj poleti. tako da si voščiva lahko noč in zaspiva vsak na svojo stran. včasih se pa še drživa za roke.
Ponavad je tko, da se postaviva ko greva spat, tako da mi on hrbet kaže jst ga pa za rit držim, ali pa da je on na hrbtu jst na boku in ga držim za khm...vemo kaj najraje pa sva oba obrnjena vsak na svojo stran, kar se tudi tekom noči vedno zgodi.Sploh pa ne maram bit obrnena v isto stran z njim celo noč, ker ne maram pihanja v glavo ker on diha skoz usta V šotoru ko spiva, ker more on spat mal počez sva pa večinoma objeta, ampak čist tko na izi ne da se drživa en druzga kot klopa
Seveda mora biti veliko dotikanja. Vedno zaspiva objeta tako ali drugače. Ponoči se položaji sicer spreminjajo, vendar vedno eden od naju "zleze" nazaj v objem. Njegova sapa me pa prav nič ne moti.
Najprej se še mal objemava, pol sva pa pol metra narazen, pa imava mogoče sam še roke skup. al pa on kje na men Res ne maram sape na seb.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Mislim, da ni pomembno v katerem položaju partnerja zaspita.
Itak se ponoč ne premikaš in ne gledaŠ " Oh, se morem k njemu stisnt, da ne bo mislu da ga ne maram".
Sam je pa drugo če takoj po sexu zaspita vsak na svojo stran al pa se objemata in crkljata, men je seveda ljubše da je obrnjen proti meni in se me dotika, ponoči pa itak vsak po svoje.
Ponavad zaspiva tko, da on leži na hrbtu pa jst na boku v njegovem objemu =) Pol se pa obračava vsak mal po svoje, kšno noč sva spala bl skupi, kšno noč bl narazn.. Ful mi je lepo, če se kdaj vmes zbudi pa mi da lupčka =)
It started over coffee, we started out as friends.. It's funny how from simple things the best things begin <3
js ponavadi lezem k njemu in ga zrinem cist na rob postle, zato ker VEDNO spim ob zidu (ce je postla ob zidu). tk sva se navadla, pa kjerkoli spiva aja, zaspiva pa vedno objeta, zbudima pa nevem kk se...vcasih se vedno objeta
Jaz bi se zadnje čase sam stiskala. Tako da on njvečkrat leži na hrbtu, jaz pa zdraven na boku, pa mam glavo na njegovi rami. Pa žlička mi je kul...
Ampak se skos neki zbujava, pa prestavlava, tako da sva zjutraj v čist drugačnem položaju.
jaz najraje zaspim tako da sem z hrbtom obrnjena k njemu in najbol mi paše če ima tudi on hrbet obrnjen proti meni...ko se pa sredi noči zbudim...(če se) pa se obrnem k njemu in ga objamem...in ajam..hehe
Jah pri nama je tako, da ima on majhno posteljo, tako da v bistvu niti nimava izbire ali se bova stiskala celo noč (v kar sva itak primorana ) ali bova vsak na svoji strani postelje. Vseeno pa nama paše biti objeta še nekaj časa, ponoči vmes on položi roko preko mene ali pa sva obrnjena eden k drugemu. Včasih prostorska stiska zbližuje, da ne pomisliš več na distanco v postelji. Pri meni še nisva spala, ko pa bova pa bo dost placa, ker mam veliko posteljo.
Midva pa zaspiva objeta na boku, včasih js njega od zadaj objamem, včasih on mene. Ponoči itak ne spiva pri miru, samo če se js zbudim ponoči, se sigurno stisnem k njemu in zaspim nazaj.