Najprej vse ok...potem umik
Če bi vam pa vse povedali direktno v oči, bi nas imele pa še za večje prasce.
Ja, ja, saj vemo kako to gre.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
miteq napisal/-a:Če bi vam pa vse povedali direktno v oči, bi nas imele pa še za večje prasce.
sej ne rabi tip rečt: grda si!
lahk reče lej ne morm bit več s tabo, končala bova... neki v tem smislu ...
se ti ne zdi d je mrk najgrši način? še koš za smeti dobi več pozornosti k ena oseba k naj bi jo mel nekoč rad ...
no men se zdi to predvsem nezrelo in neodgovorno ... nimam besed

Ne rečem, da je ignoriranje najboljši način nekoga pustit, vendar tudi ni najslabši. Kadar te nekdo začne ignorirat, je kristalno jasno, kje stvari stojijo.
Verjetno ima kdo raje, da se mu pove po resnici kako je na stvari, in da tisti, ki govori, pokaže "jajca". Imaš tudi ljudi, ki pravijo, da želijo slišat resnico, vendar ko jo slišijo, je ne morejo prenest. Zato se velika večina raje izogne tej neprijetni situaciji, tako, da se enostavno več ne ubadajo z neko osebo. Če že gre pač za primer zapuščanja nekoga.
Verjetno ima kdo raje, da se mu pove po resnici kako je na stvari, in da tisti, ki govori, pokaže "jajca". Imaš tudi ljudi, ki pravijo, da želijo slišat resnico, vendar ko jo slišijo, je ne morejo prenest. Zato se velika večina raje izogne tej neprijetni situaciji, tako, da se enostavno več ne ubadajo z neko osebo. Če že gre pač za primer zapuščanja nekoga.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
js se popolnoma strinjam s kafrco
še otroci v vrtcu pokažejo več odgovornosti in iskrenosti, kot pa tipi v takih primerih!
miteq, js sm recimo ena takih oseb, k rajš vid, da se ji pove direktno v faco in čisto resnico. ni vedno prijetno, prvi trenutek kdaj tudi zaboli. samo je pa velik lažje to predelat, pa se sprijaznit kot pa si razbijat glavo, kaj sm nardila narobe in kaj se je njemu zgodilo.
tako da ne posplošuj, da bi vas mele še za večje prasce. veliko bolj spoštujem nekoga, ki mi pove tko kot je, kokr pa nekoga ki enostavno zgine. to, da pove, pokaže, da ma oseba jajca in da stoji za svojimi besedami.

miteq, js sm recimo ena takih oseb, k rajš vid, da se ji pove direktno v faco in čisto resnico. ni vedno prijetno, prvi trenutek kdaj tudi zaboli. samo je pa velik lažje to predelat, pa se sprijaznit kot pa si razbijat glavo, kaj sm nardila narobe in kaj se je njemu zgodilo.
tako da ne posplošuj, da bi vas mele še za večje prasce. veliko bolj spoštujem nekoga, ki mi pove tko kot je, kokr pa nekoga ki enostavno zgine. to, da pove, pokaže, da ma oseba jajca in da stoji za svojimi besedami.
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
miteq napisal/-a:Ne rečem, da je ignoriranje najboljši način nekoga pustit, vendar tudi ni najslabši. Kadar te nekdo začne ignorirat, je kristalno jasno, kje stvari stojijo.
Ja mogoč ti je res kristalno jasno, vseen pa še maš upanje, se sprašuješ in s tem nikamor ne prideš...
S tem k bi pa on povedu resnico (pa tut če sam po smsu), bi bla tu nekje ena točka od koder naprej bi se začela s tem pač sprijaznit in bi nekako čez čas potem tut zaključla lahk to zgodbo z enim koncem in šla naprej... zato je to tak pomembno ...
Vseen upam, da bo takih "umikov" od neprijetne situacije čim manj, ker to res ne vodi nikamor, to niti malo spoštovanja do osebe ne pokažeš... ni fer!
Tak da še vseen sm za resnico in za to, da se stvar pove, najraj v obraz!!

Pravi prijatelj je tisti, ki ve, da si dobro jajce, četudi si malo počen!
exdancer napisal/-a:jooooj sam te tipi so res .......![]()
vsaj enkrat bi rada vidla enga, k bi mel zadost jajc, pa povedu punci v oči, da je ne želi več vidt, slišat, da ga je neki zmotlo..... karkoli! soočit se z neko osebo!! vsi sam prčkajo, prčkajo, pol pa zginejo. pa sj vsi vemo, da se ne mormo vsi ujet med sabo...ampak a lahko zineš kj?
britney20, nardila si ključno napako, k se takrt teb niti ni zdela napaka. rekla si, da nisi za zvezo, on je to dobesedno tko tudi vzel. zdj ko ti je prirasel k srcu, je pa to ubistvu tvoj problem. na žalost...
punce se mormo zavedat, da ta naša neodločnost in razlaganje, kako nismo za zvezo, ko je osebek nasprotnega spola ubistvu zelo simpatičn in nekje globoko v sebi vemo, da ima potencial, v startu naredi veliko škodo.. kako naj te jemle resno, če mu najprej razložiš, da ravno to nisi?
ko zaključiš z enim tipom, ga najprej pozabi, preboli in potem se zapletaj z drugimi. drugače to ne prnese nič dobrega. sprobano na lastni koži in priznam, da je bil konec zelo boleč.
to je blo itak bl na začetku k sva se spoznala mi je reku če bi bla njegova punca pa sm mu rekla da nism prpravlena še pol je pa reku če bo kej med nama bo če ne pa ne itak sva ba oba tazga mnenja da bo čs prnesu svoje. In pol sva se še dva mesca vsak dan slišala,vidla....
Vsem je govoru da nism še njegova punca bom pa še.
Dons sm mu poslala sms če je za pijačo pa če ni da ga ne bom motila več k vidm da ni odziva od tebe. Pol je pa sam napisu bl težko k po cele dneve delam. Ok štekam sam tud k je delu mi je pisu pa sva se videvala. Pol sm pa sam napisala no k ga bo mel nej kej pokliče pa da mam tak filing da je neki narobe? Pa mi ni odpisu.
Kaj nej zdej čakam da mi piše on?

js bi na tvojem mestu tu zaključla s svojim drezanjem v njega. si mu dala vedet, da ga želiš videt, on ti je dal vedet da nima časa.
kljub temu da dela, bi lahko najdu pol urce časa, da se vidita, če bi le hotu. če pa že ne, da bi se vidla, pa vsaj da bi te poklicu in bi se tko pogovarjala.
moje mnenje...zgodba je zaključena. očitno je neki pršlo vmes, neki ga je zmotlo.... moja trmasta narava in ego mi tu nebi pustila, da bi še kj prosila in pisala. pustila bi ga na miru in šla z življenjem dalje. ni edini
sj če se javi, pa ma res konkretno opravičilo, se še vseen lahko dobita na kavi ali kakorkoli. ampak je v večini primerov realnost taka, da tip to nardi, ker mu pač ne odgovarja več...
bodi srečna, da si ugotovila kakšen je, preden si se še kj bolj navezala
kljub temu da dela, bi lahko najdu pol urce časa, da se vidita, če bi le hotu. če pa že ne, da bi se vidla, pa vsaj da bi te poklicu in bi se tko pogovarjala.
moje mnenje...zgodba je zaključena. očitno je neki pršlo vmes, neki ga je zmotlo.... moja trmasta narava in ego mi tu nebi pustila, da bi še kj prosila in pisala. pustila bi ga na miru in šla z življenjem dalje. ni edini

sj če se javi, pa ma res konkretno opravičilo, se še vseen lahko dobita na kavi ali kakorkoli. ampak je v večini primerov realnost taka, da tip to nardi, ker mu pač ne odgovarja več...
bodi srečna, da si ugotovila kakšen je, preden si se še kj bolj navezala

-
- Sramežljivka
pa pa
ODJEBI GA! Resno. nč mu pisat. te bo že kontaktiru, če bo hotu. če ne, pa itak bolš d nis z njim. pa še to. leta ne povejo nč o zrelosti. lahko ma 25 al pa več let pa je enaka reva, k 16letnik, tko d ti sam počaki kšn tedn (mej velik druzga za delat, drugač se boš zapsihirala), pol pa move on, če nč ne bo. je pač tipičen kreten. (mam eno izkušnjo, ampak se ne sekiram več tok:)
dečko je bil lubosumen, ker te je vidu z drugim na pijači.
drugič sploh ne odreagiraj na take smse, ker je to sam iskanje pozornosti
ti si mu šla takoj zatrjevat, da je samo prijatelj. pa kaj če bi bil kaj več?
nj se fant zaveda, da če se ne bo on potrudu zate, se bo pa nekdo drug. ne moreš mu bit večno na voljo. se bo mogu pa že mal potrudit, če bo hotu kj met s tabo
drugič sploh ne odreagiraj na take smse, ker je to sam iskanje pozornosti

ti si mu šla takoj zatrjevat, da je samo prijatelj. pa kaj če bi bil kaj več?
nj se fant zaveda, da če se ne bo on potrudu zate, se bo pa nekdo drug. ne moreš mu bit večno na voljo. se bo mogu pa že mal potrudit, če bo hotu kj met s tabo

-
- Sramežljivka
tko je :)
ja, to je sam lubosumn, sej veš. brezveze se je ubadat s takimi, pust mu, da kej nardi, če pa ne bo je pa to pač to.
pr seb vidm, da sm mal preveč težila in zih neumno izpadla, ker sm hotla d se vidva (pa če bo to zadnič) in se zmenva kaj je zj. pr teb še niti ni tok on resno govoru. mene je npr uprašu, če sm resna, sm razmislla, rekla, d sm, sva se 3krat v mescu pa pol vidla. pa sm težila, težila, d bi se usaj vidla. pol sm pa vidla brezveze pa sm (po smsu, sj vem, d je bedn) dala ultimat. od takrat ni blo besedice od njega. pa točno vem, kaj naj si mislm. konc ane. naključje je blo tako, d sm se pol z enim njegovim frendom vidla in d je potrdu to kar sm vedla, ne da bi mi kdo povedu. konc.
tko, da resno, ne pust se. čaki, kt ena ledena kralljica (pa nej se še tok bedn sliš) in se zaposli, počni tok stvari, da ne boš mela momenta, da bi preveč o tem razmišljala. no, odloč se pa sama, to je sam moje mnenje.
pr seb vidm, da sm mal preveč težila in zih neumno izpadla, ker sm hotla d se vidva (pa če bo to zadnič) in se zmenva kaj je zj. pr teb še niti ni tok on resno govoru. mene je npr uprašu, če sm resna, sm razmislla, rekla, d sm, sva se 3krat v mescu pa pol vidla. pa sm težila, težila, d bi se usaj vidla. pol sm pa vidla brezveze pa sm (po smsu, sj vem, d je bedn) dala ultimat. od takrat ni blo besedice od njega. pa točno vem, kaj naj si mislm. konc ane. naključje je blo tako, d sm se pol z enim njegovim frendom vidla in d je potrdu to kar sm vedla, ne da bi mi kdo povedu. konc.
tko, da resno, ne pust se. čaki, kt ena ledena kralljica (pa nej se še tok bedn sliš) in se zaposli, počni tok stvari, da ne boš mela momenta, da bi preveč o tem razmišljala. no, odloč se pa sama, to je sam moje mnenje.