Kritike filmov!
-
- Cosmopsiho
Foxy-lady napisal/-a:Tigi napisal/-a:Jaz bi šla kej v kino gledat:)
Jaz tudi, pa nimam s kom.![]()
Zdaj pa sem verjetno res edina, kera se ni gledala Sex and the city, the movie.
Hah-defitinitivno nisi edina! Za nameček mene tale Sex v mestu niti najmanj ne zanima, tako da...

Is sex dirty? Only if it’s done right.
Never Back Down ...film mi deluje kot nekaka sodobnejša različica filma The Karate Kid...vsekakor se ga z lahkoto pogleda
Vitez teme...nimam besed, film je fenomenalen!
Hellboy II...ker nisem gledala prvega dela, sem si privoščila krajši maraton obeh filmov. Skratka prvi del mi je biu veliko bolj zabaven kot pa II...
Mad Money ...zabaven, kljub igralski zasedbi
Hitman...malo pozno a vseeno ... prvih 40min je bil film super, nabit z dogajanji, ki sem jih kmalu začela pogrešat. Film je gledljiv ni pa tisto kar jaz pričakujem od akcijskega filma
Jumper...dober film,z ljubeznsko zgodbo in z srečnim koncem.

Vitez teme...nimam besed, film je fenomenalen!
Hellboy II...ker nisem gledala prvega dela, sem si privoščila krajši maraton obeh filmov. Skratka prvi del mi je biu veliko bolj zabaven kot pa II...
Mad Money ...zabaven, kljub igralski zasedbi
Hitman...malo pozno a vseeno ... prvih 40min je bil film super, nabit z dogajanji, ki sem jih kmalu začela pogrešat. Film je gledljiv ni pa tisto kar jaz pričakujem od akcijskega filma

Jumper...dober film,z ljubeznsko zgodbo in z srečnim koncem.
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Jez sm pa učerej gledala Felon (http://www.imdb.com/title/tt1117385/) in mi je bil ful ušeč. Seveda brez cmerjenja pr meni pr nobenmu filmu ne gre
. Priporočam no.

Just dance and everything it´s gonna be ok!
- rdeče vrtnice
- Kofetarica
High school musical-bedarija na kubik.
Zdaj na zadnje sem gledala tri malo strejše filme:
*The hearbreaker kid-romantična komedija...en tip se poroči z žensko ki misli da je angel, kaj je res se pokaže šele po poroki.
*The break up-spet romantična komedija o paru, ki ne bi šel nikoli narazen pa ravno to s eje zgodilo. Film na smešn način prikazuje kako se kregata in to.
*in še zadnji: In the land of womens-romantična drama. Naslov že vse pove:)
Upam, da je katera še taka in da ni teh treh gledala(ali pa kakšnega izmed teh treh
) in upam, da sem kateri svetovala za kakšnen večer. 
Zdaj na zadnje sem gledala tri malo strejše filme:
*The hearbreaker kid-romantična komedija...en tip se poroči z žensko ki misli da je angel, kaj je res se pokaže šele po poroki.
*The break up-spet romantična komedija o paru, ki ne bi šel nikoli narazen pa ravno to s eje zgodilo. Film na smešn način prikazuje kako se kregata in to.
*in še zadnji: In the land of womens-romantična drama. Naslov že vse pove:)
Upam, da je katera še taka in da ni teh treh gledala(ali pa kakšnega izmed teh treh

ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
- Cosmopsiho
Lie with me - dober film (erotičen, a hkrati tudi čustven). Res lep film, dam mu čisto desetko! 

X files (I want to believe) - Film bi lahko deloval tudi samostojno, brez da bi bil x files s mulderjem in scully, tako izpade le kot malo daljša serija. Nič posebnega 5/10
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert