Najprej vse ok...potem umik

Pomoč iz čustvenih stisk.
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kalanhoja »

miteq napisal/-a:Lahko pa, da je enostavno videl njen celulit, strije ali pa dlake na nogah, in ga je preprosto minilo. Kdo za hudiča bi vedel. Jaz in ti sigurno ne.

Gre se za to, da on ni nič kriv - enostavno ne želi bit z njo. Kaj je tu tako težko za razumet. Bi pod NUJNO moral bit z njo?

A si ti malo bolan. Ja popolen moški pa res ne more imeti eno, ki ima celulit :roll:
In, če je tako popolen zakaj hudirja ji ni potem znal povedati, da nima želje biti z njo.
Ne sploh ni nujno, da je z njo. Daleč od tega. A že osnovna kultura je, da bi ji lahko stvar resno razložil, ne pa da punco skrbi za njega.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

kalanhoja napisal/-a:A si ti malo bolan. Ja popolen moški pa res ne more imeti eno, ki ima celulit :roll:
In, če je tako popolen zakaj hudirja ji ni potem znal povedati, da nima želje biti z njo.
Ne sploh ni nujno, da je z njo. Daleč od tega. A že osnovna kultura je, da bi ji lahko stvar resno razložil, ne pa da punco skrbi za njega.

A ti imaš tudi celulit? :twisted: :D
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kalanhoja »

miteq napisal/-a:
kalanhoja napisal/-a:A si ti malo bolan. Ja popolen moški pa res ne more imeti eno, ki ima celulit :roll:

A ti imaš tudi celulit? :twisted: :D

Očitno ne, ker me ni nihče pustil.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Moje mnenje je da počakj da on pokliče. Brezveze klicarit, če se pa tako al tako ne oglasi. Pa še sama boš izpadla kot ena obupana ženska.
Uporabniški avatar
redlolla
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: here on earth

Neprebrana objava Napisal/-a redlolla »

po tem kar si napisala sklepam da je tip sedel na dveh stolčkih in provau kiri je bol trden oz. zanesljiv.... meni se mi zdi to da je mutu z dvema kar nekej...totalno neresno...češ : če z eno ne bo, bo še vedno druga... koa da ma rezervo :roll:

Jst ti svetujem d ga čimprej pozabiš in se ne več obremenjuješ z njim...

Glevo pokoncu :D
Leilani.
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: !

Neprebrana objava Napisal/-a Leilani. »

miskica1983 napisal/-a:no da podam dodatne informacije katere sem izvedela...kao da je ugotovil da nisem primerna zanj...da sem fina...ah pustmo to...vsak ima svoje...škoda besed...izvedela sem še da kljub nakazovanju naklonjenosti meni 2 mesca z vsem kar paše zraven in se na morju rado zgodi... ima baje še nekje eno dečvo s katero tudi nekaj bluzi... ok je izbral njo ker sem jest prevelik zalogaj zanj...tako je ko se tip počuti manjvrednega in ženski nima nič za ponudit...tako je to...

prevod: tip ima pičko, teb pa je nabluzo une stvari sam zato, da te ne bi (ozirroma manj) prizadel in ti odmaknil misli iz tega kako svinjarijo je pelu. :roll:
Uporabniški avatar
miskica1983
Sramežljivka
Sramežljivka

!

Neprebrana objava Napisal/-a miskica1983 »

vbistvu je pomembno to da se je stvar zaklučla predn se je sploh dobr začela in da se mi s čim večjim ni treba ubadat !... če bi mel drugo žensko bi to vedela oz izvedela od ostalih kateri tudi niso imeli pojma kaj se sploh dogaja...

izbral je drugo..to je to...domnevam da je bolj preprosta...glede na to da sem jest kao fina...pa sploh nisem...

ah pustmo to...

velik jih je takih na svetu, če veš hujših stvari se dogaja...torej je tole ena manjša izkušnja, le me je izučilo bom pa vidla pri naslednjem..ha ha
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

ne sili v njega, če mu ni mu enostavno ni. brezveze, da se neki mečeš za njem in mu nabijaš ego. mogoče je našel drugo, mogoče nima časa (čeprav, vsi vemo, da ma vsak 1min časa na dan, da napiše 1sms...), mogoče rabi premislt... če ne pove, ne moreš vedet in očitno hoče, da je temu tako.

on tebe ignorira, torej ko te ne bo več hotel, bo že pokazal, da še živi. samo vprašanje pa je, če ga boš potem ti sprejela nazaj kr odprtih rok, če ne bo imel pravega vzroka za umik. js ga definitivno ne bi...
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

miskica1983 glej pozitivno na to, da se je tko hitro končalo in da te ne boli tolko. Lahko bi te še bolj przadeu za brez veze.
[/b]
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a britney20 »

Spoznala sm fanta, ki sva se dobivala, hodila na pijačke. Zelo m je pomagal da sm prebolela bivšega no nism ga še čist ampak mi je zelo pomagal. Reku je da če bo kej med nama bo drugače pa bova ostala prijatelja. Jz sm mu rekla da nism pripravljena na zvezo. Drugače sva pa sam bluzila.Vse je bilo lepo in prav od prejšne srede. Ni me klical ne pisal. Ko sm ga klicala se mi ni oglasu. Edin enkrat se mi je javu pa odpisal na sms. Nevem kaj si nej mislim? Sam mi je fant res prirastu k srcu? :oops:
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

britney20 napisal/-a:Spoznala sm fanta, ki sva se dobivala, hodila na pijačke. Zelo m je pomagal da sm prebolela bivšega no nism ga še čist ampak mi je zelo pomagal. Reku je da če bo kej med nama bo drugače pa bova ostala prijatelja. Jz sm mu rekla da nism pripravljena na zvezo. Drugače sva pa sam bluzila.Vse je bilo lepo in prav od prejšne srede. Ni me klical ne pisal. Ko sm ga klicala se mi ni oglasu. Edin enkrat se mi je javu pa odpisal na sms. Nevem kaj si nej mislim? Sam mi je fant res prirastu k srcu? :oops:

It can't get any more obvious than this.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Melani »

britney20 napisal/-a:Spoznala sm fanta, ki sva se dobivala, hodila na pijačke. Zelo m je pomagal da sm prebolela bivšega no nism ga še čist ampak mi je zelo pomagal. Reku je da če bo kej med nama bo drugače pa bova ostala prijatelja. Jz sm mu rekla da nism pripravljena na zvezo. Drugače sva pa sam bluzila.Vse je bilo lepo in prav od prejšne srede. Ni me klical ne pisal. Ko sm ga klicala se mi ni oglasu. Edin enkrat se mi je javu pa odpisal na sms. Nevem kaj si nej mislim? Sam mi je fant res prirastu k srcu? :oops:

In kaj je reku takrat ko se je oglasil?
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a britney20 »

Vprašala sm ga kako je pa je reku da uredu pa da me pokliče dons al pa jutr pa me ni nč. Čudno je sam to da sva se vsak dan vidla pa 10 na dan me je poklicu zdej pa nč? Vem da nimava nč sam je res čudno. :(
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a exdancer »

jooooj sam te tipi so res ....... :evil:
vsaj enkrat bi rada vidla enga, k bi mel zadost jajc, pa povedu punci v oči, da je ne želi več vidt, slišat, da ga je neki zmotlo..... karkoli! soočit se z neko osebo!! vsi sam prčkajo, prčkajo, pol pa zginejo. pa sj vsi vemo, da se ne mormo vsi ujet med sabo...ampak a lahko zineš kj?

britney20, nardila si ključno napako, k se takrt teb niti ni zdela napaka. rekla si, da nisi za zvezo, on je to dobesedno tko tudi vzel. zdj ko ti je prirasel k srcu, je pa to ubistvu tvoj problem. na žalost...
punce se mormo zavedat, da ta naša neodločnost in razlaganje, kako nismo za zvezo, ko je osebek nasprotnega spola ubistvu zelo simpatičn in nekje globoko v sebi vemo, da ima potencial, v startu naredi veliko škodo.. kako naj te jemle resno, če mu najprej razložiš, da ravno to nisi?
ko zaključiš z enim tipom, ga najprej pozabi, preboli in potem se zapletaj z drugimi. drugače to ne prnese nič dobrega. sprobano na lastni koži in priznam, da je bil konec zelo boleč.
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kafrca »

men je tut to en tip naredo pa mi nikol več noben ne bo... če se ne bo javu pač se ne bo, ne bom ga prosla d bo poklical ... sm bla dost neumna prvič!

Najbolš d ga pustiš na miru!
js nism nikol zvedla, kaj mu je blo al pa kaj mu je še, sam ful mi je blo vse čudno in sm prekinla stike z vsem kar je povezano z njim tak da za mene več ne obstaja...

Taki tipi me razpizdijo :evil: , kje so pa zdej njihova jajca k morjo povedat resnico? bolš d povejo tak kot je, ko pa da mrknejo ... nedoraslo, k da smo v vrtcu ... :roll:
Odgovori